• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başka kadınlara sosyal medyadan mesaj atmış.😔

o zaman bas tekmeyi bi de bu adamı doyurma çalışıyorsun sanırım kaçırdım mesajları yanlış anlamış olabilirim, çalışmasan da bas tabi bu adamın önüne bi kap yemek koymak bile yazık
1 senedir doyurma isini bıraktım baktım çalışsam da çalışmasam da cebimde para yok en iyisi evde oturayim dedim butun borçlarımı kapattım oturuyorum oda sigarmi alıyor kirayı ödüyor eve bakiyor artik gecti o para getiren kadin günleri

Affetmek lügatımda hiç olmadı.tek bir karar alıp uygularim genelde ama 2.evlilik olunca herkes farklı bakiyor suçlu ben oluyorum buda mı kötü cıktı gibisinden
Ah be bacim allah kolaylik versin bende 2 evliligimi yapdim ve bi kizi var onceki evliliginden hic girmezdi biz evlendikden sinra gormeye basladi normal tmm ama 2 gun oncesine kadar kizinin annesi yani ayrildigi esi aradi kizinla konus diye seninle konusmak istiyo ole olumlu konusuyoki sanki bidaha ara yapacakmis gibisinden ve bugunde mailden atilan mesajini gordum benimde aklimda deli gini sorular var acabami diye aksam 8de mesaj atmis 😢😢

boşanmayla sonuclanmayan hiçbir ihanet davası çözümlenmiyor. eğer varsa burda ben yaşadım affettim ve ona güveniyorum diyen buyursun gelsin dalga gecmeden helal olsun derim.. batırmış her seyi mahvetmiş adam. bitti o iş.

boşanmayla sonuclanmayan hiçbir ihanet davası çözümlenmiyor. eğer varsa burda ben yaşadım affettim ve ona güveniyorum diyen buyursun gelsin dalga gecmeden helal olsun derim.. batırmış her seyi mahvetmiş adam. bitti o iş.
Haklısın.bircok sorun yasadim hep gelip gittim bosanma konusunda ama bu defa herşey yerle bir oldu.guvenim inancım.

Yine sen yakalamışsın , aynı senin durumunda olup evli ve eşinden gizli kadınlarla görüşen , ilişki yaşayan , iş yerinde veya başka mekanlarda gördüğü kadınlara asılan o kadar çok evli erkek var ki ..

Yine sen yakalamışsın , aynı senin durumunda olup evli ve eşinden gizli kadınlarla görüşen , ilişki yaşayan , iş yerinde veya başka mekanlarda gördüğü kadınlara asılan o kadar çok evli erkek var ki ..
Çocukluk arkadaşı uyardı beni yoksa haberim olmazdı ki.ben hala ortalıkta gerine gerine kocam aldatmaz diye geziniyorum.

O yorumları görünce nasıl küfür ediyorum onlara ya birde mesaj atsın bu kadar acizlik 🤮 Bırak o adamı

Hayır yapmadım uzun bi süre kendime gelemedim ki.herseyi bi kenara koyul olgun bayanlar bana ulaşsın cümlesi kafamda dolanıyor. Ağır geldi baya
Mesajları gördüğünüzü eşinize söylemeidniz mi? Taksiciydi eşiniz müşteri adına sorar gibi sormuştu doğru hatırlıyorum dimi?

ne kadar aciz ve ahlaki değerleri düşük.
bazen görüyorum evli barklı amcalar gencecik kızların videosunun altına neler neler yazıyorlar. iğreniyorum.
sizin yaşadığınız üzüntüyü haliyle yaşayamadığımız için çok daha mantıklı ve objektif bakıyoruz. böyle adamla hayatını çürütme. sal ipini boğulsun pisliğinde.

Back
X