Eşim başka kadınlara sosyal medyadan mesaj atmış.😔

Bu evli sapiklar heryerde daha yeni başıma geldi evli olduğunu söylemedi benimle gönlünü eglendirdi bugün öğrendim Nefret ediyorum bu şeref yoksunlarından ne yapsan boş adam olmaz Suratına tükürsen ona yazik

Beğenmesi için yazmadım kalp rahatsızlığım var ve kilo alinca stresle beraber kalbim sıkıştırmaya basladi o yuzden yazdım internetin az olunca her mail düşmüyor iste bir mesaj attiysam 3 gun bakamadim ev tasidim amcam dayim kalp krizi gecirdi günlerdir telefonu elime almadim ki maillere bakim

Orda yazarken bildirimdemi görmedin maile alakasi yokki artı hicmi merak etmedin konunu yani çok önemli değil senin için

Akılla
Nasil dayaniyorsunuz peki bu dusunceyle nasil yasiyorsunuz
Aslında yaşıyorum denilmez artık herseyi bıraktım.artık şakayla dokunması bile itici geliyor.aslinda en büyük suç benim evlenmeseydim bunlar basima gelmezdi

Orda yazarken bildirimdemi görmedin maile alakasi yokki artı hicmi merak etmedin konunu yani çok önemli değil senin için
Ya biseyi merak ediyorum siz bana yardımcı olmak mı istiyorsunuz mesajlara cevap vermemekle umursamaz olduğumu mu söylüyorsunuz.anlamadim ama şuan bunu ayırt edebilecek durumda degilim cevap yazamadığım icin ozur dilerim oldu mu.

Evet orda yazarken mail düşmüş görünmüyordu bi benim suçum değil gorseydim yazardim whatsap degil bu görüldü cevap yazılmadı gibi söylüyorsunuz

Sizin çok umurmadaginuzi düşünüyorum insanlar boşa cevap veriyor size

Burda bildirimler var orda sayılar yazıyor maille alakası yok

Kadın ev taşımış, amcası mı ne biri hastalanmış bakamamış halen neyin ısrarındasınız? Benim buradan içim daraldı.

Konu sabibi kilonla falan alakası yok karaktersiz erkeğe Adrina Lima’yı ver aldatır gene. Kilo sağlığınız için verin ama 2. evlilik falan diye üzülmeyin koyun bu adiyi kapının önüne! Olgun bir bayan alır belki acıyıp!

Evet orda yazarken mail düşmüş görünmüyordu bi benim suçum değil gorseydim yazardim whatsap degil bu görüldü cevap yazılmadı gibi söylüyorsunuz
Sizin çok umurmadaginuzi düşünüyorum insanlar boşa cevap veriyor size
Tamam siz cevap vermeyin o zaman hanımefendi ben sosyal medya kullanan biri degilim telefon sürekli de elimde gezmiyor oncelikle miallerimi acip kadinlar kulübü bildirimini görmem daha sonra konuya yorum yapanları görmem lazim bende diyorum ki girdigimde mail yoktu sonra diger konulari açtıktan sonra da bakmayı unuttum diyorum ne yapim yemin etmemi istiyorsaniz edeyim yalan borcum yok kimseye suan gördüğüm mesajlara cevap vermeye çalışıyorum çünkü günlerdir girmiyorum önem vermeseydim sizi tınlamaz gecer giderdim bilmem anlatabildim mi

Hayır buraya girmiş ama kilo vs derdine

Kiloyi eşim icin degil kendi sağlığım icin vermeye çalışıyorum ama strese girdikce kilo aliyorum ailede genetik yuksek tansiyon ve kalp var bende de rahatsizlik oldugu icin bütün uğrasım.

Cocuk varmi dusunuyormusun bundan sonrada
Çocuğum yok ilk evliliğim cok sıkıntılı geçti. 2.kez evlenince bir süre beklemek istedim. Sütten ağzım yandı çünkü. Cocuk düşünmüyorum Rabbim herseyin hayırlısını versin.kistlerim var zaten rabbimde korunmadigim halde nasip etmedi cok şükür.boyle rezil bi adama cocuk vermek istemem.hele ki boşandıktan sonra daha kötü olacak çocuğumu bana karşı dolduracaklar falan diye korkumdan hic cocuk istemedim doktorum defalarca artik yap yumurta rezervin azaliyor kistler mahvetcek desede korkumdan yapamadim

O

Hesap sordunmu ona ne diyor
Hesap sormadım daga önce mesajlarını gormedim varsa bile ama yine bu kadınları takip ediyordu. O zaman dedim bi daha görürsem boşarım seni dedim ama demek ki korkmamış aslında o suan benim bisey bildiğimi bilmiyor salak yerine koyuyor nasil olsa hic bir konuda güvenmiyor ama onu aldatmayacagımı düşünüyor diye at koşturuyo

Ama sen affeder gibi duruyorsun, eşim bana bunu yapsın şart olsun,en son buraya yazacağım,çünkü işim çıkmıştır önce boşarım...

Ne bayılıyorsunuz büyük konuşmaya karşınızdakini kötü hissettirmeye...Belki maddi imkanı yok belki arkasında ailesi yok belki gidecek yeri yok belki sakinleşmeye çalışıyor o anki ruh hali çok daha başka oluyor yapmayın yazık günah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…