• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başka kadınlara sosyal medyadan mesaj atmış.😔

2 noludan ayrılınca hayat bitmiyor emin ol. Tecrübeyle sabittir.Eski eşini öven 2. Noluyu bir kalemde defettim evden ve ben boşadım. Meydanı boş bırakma 2. Evlilik diye.Hatta ondan sonra daha neşeli güçlü başarılı bir kadın olarak devam ettim hayatıma. Ölüm zannetmeyin boşanmayı nolur,tüm hanımlara sözüm..

kişi kendinden bilirmiş işi size yasaklayıp kendinin böyle haltlar karıştırması.. gözü zaten dışardaymış sizde çok gençsiniz hayat böyle insanlar için kendimizi değersiz hissettirecek kadar uzun değil..

Affetmek lügatımda hiç olmadı.tek bir karar alıp uygularim genelde ama 2.evlilik olunca herkes farklı bakiyor suçlu ben oluyorum buda mı kötü cıktı gibisinden
Evet buda kötü çıktı. Millet isterse sizin hatalı olduğunuzu düşünsün umursamayın. Mutlu olmaya bakın. Milleti asla memnun edemezsiniz ki.

Yav oğlunu yatakta başka kadınla görse yooo aldatmıyo diycek kaynana çoookk. Oğlu aldatsa 1 km öteden yürüyüşünden tanırım diycek kadar gerzek kadınlar var. Yani yalancı herifin tekine aldatmıycak diye güvenmek enteresan geldi. En başından neden evlendiniz ki bu zarar ziyan herifle?

Yav oğlunu yatakta başka kadınla görse yooo aldatmıyo diycek kaynana çoookk. Oğlu aldatsa 1 km öteden yürüyüşünden tanırım diycek kadar gerzek kadınlar var. Yani yalancı herifin tekine aldatmıycak diye güvenmek enteresan geldi. En başından neden evlendiniz ki bu zarar ziyan herifle?
Kaynanam hep benim tarafımda oldu bugüne kadar haberi olsa yine bendeb taraf olur buna eminim çünkü beni cok seviyor.ilk basta böyle degildi bana böyle gostermedi kendini giyiniş tarzımdan tutunda hobilerime kadar hepsini bilip karışmıyordu.ilk 3 sene ben bekledim bana zaman ayirsin yanimda olsun diye simdi de o bekliyor.erkek evlenmeden önce ve sonra diye 2 evreden olusuyor eskiden etek elbise giyerdim simdi kavga kıyamet kopar giysem makyaj seni 80 yaşında gösteriyor diyor kaynanam da o onun kıskanma şekli diyor ben kırıldıktan sonra kıskansa nolacak

Marifet degıl kı bunlar. Bu yaptıklarınızı yapan herkes kaybetmeye mahkum.
Hakkınızı arayınız hakkınızla birlikte serefınızı de kaybedersiniz diye bir soz var cok severım.
Sıgortan yoksa parayla gideceksin doktora.
Adam bayram alacağı yarım kilo şekeri cok görüyor doktora mı para verecek sağlık ocağına git yada devlete git yeşilkartın var diyo heryere otobüsle veya yürüyerek giden benim kendinin altında araba beni annemlere burak desem araba sahibine hesap veriyorum der ama arkadaşlarını evin kapısına kadar bırakır ki annemlerle aramızda 1 ışık var yani 600 metre falan

kişi kendinden bilirmiş işi size yasaklayıp kendinin böyle haltlar karıştırması.. gözü zaten dışardaymış sizde çok gençsiniz hayat böyle insanlar için kendimizi değersiz hissettirecek kadar uzun değil..
3 defa bu kadınları takip ederken gördüm uyardım sonra beni engelledi bi kavga çıkardı kapattırdı facebooku somdi annemle babamin facesinden bakiyorum onlari da engellemiş ne arkadaşlarını ne paylaştıklarını görebiliyorum

Şu yazdıkların bile o adamdan ayrılman için yeterliyken üstüne bir de seni aldatan yada aldatmaya meyilli bir adam var karşında. Hastalık kapıp ömrünü bu adama adamak istiyorsan devam et.

Daha 28 yaşındasın yolun başında sayılırsın. Elalem dediğin üç gün konuşur ama sen o adamla ömür boyu çekersin boşanmazsan.

Zaten kendi paranı kazanmışsın yıllarca. Baban da ev verir sana kira derdin olmaz. Elalemin oğluna bakıp üstüne aldatılacağına kendine bak hayatını yaşa.

2.evliliğim herkes beni suçlar demişsin ya. Bir suçun varsa o da hep yanlış insanları seçmek. Yanlış insan olmaktansa yanlış kişileri seçmek daha iyidir emin ol.
5 kocada alsam aynı olacak sanırım

5 kocada alsam aynı olacak sanırım
Hiç koca almama gibi bir seçeneğiniz de var yalnız. Bence onu kullanın. Belki birgün harika bir aşk yaşama fırsatınız olur ve ozaman düşünürsünüz evliliği. Ama öncelik şuanki parazitten kurtulmak!

Şerefsiz erkekler. Bunu yapanların hepsinin Allah belasını versin. Bu tür şeyleri duymaktan bıktım. Bunu bi kadın yapsa adı çoktan o. Olmuştu. Elaleme rezil edilip dayak atılıp belki öldürülmüştü. Ve bütün herkes haketti derdi. Ama erkek yapınca sadece seyirci kalıyoruz. Kafayı yicem
Biz bu hale getiriyoruz aman benim o kocam dövmüyor ickiye kumara para basmıyor benden kötüleri var diye diye tepemize çıkarıyoruz

Hiç koca almama gibi bir seçeneğiniz de var yalnız. Bence onu kullanın. Belki birgün harika bir aşk yaşama fırsatınız olur ve ozaman düşünürsünüz evliliği. Ama öncelik şuanki parazitten kurtulmak!
İki eşimi de kendim sectim severek aldım bisey fark etmedi.simdi ki esimi orta okulda sevdim ben 10 yil sonra buldu beni kendi istedi ben evlenmek istemiyorum dedim kendisi cok istedi sonra sonra bende istedim keske yapmasaydım😔😔

İki eşimi de kendim sectim severek aldım bisey fark etmedi.simdi ki esimi orta okulda sevdim ben 10 yil sonra buldu beni kendi istedi ben evlenmek istemiyorum dedim kendisi cok istedi sonra sonra bende istedim keske yapmasaydım😔😔
Sevmek çok farklı, aşık olmak çok çok farklı şeyler. Lütfen kendinizi "Keşke" lerle bu kadar yıpratmayın. Karşı tarafın yaptığı hatayı kendinize yüklemek hiçbirşeyi değiştirmez.

Back
X