Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Adam mühendis demedim eski işyerimdeki mühendisleri örnek verdim .. Adam işçi yada başka bir şey bilemem. Ama yine gidilir sürpriz yapılır çalıştığı şehre...
Okuyup yorum yapasaydınız bilirdiniz. Kadın köyde yaşıyor, çalışmıyor, parası yok. Adam inşaatta işçi, borç ödüyor, parası yok. Sizin tavsiyeniz gitsin sürpriz yapsın, mühendisler evde kalıyor. Gözünüzü seveyim okuyun ve mantıklı/işe yarar yorumlar yapın.

Adam mühendis demedim eski işyerimdeki mühendisleri örnek verdim .. Adam işçi yada başka bir şey bilemem. Ama yine gidilir sürpriz yapılır çalıştığı şehre...
Eşinin çalıştığı yere gidemezmis parası yokmuş. Eşinin bir sürü borcu varmış . Gideceği yerde de öyle eşyalı ev falan da yok demis eşi.

Ya konu sahibi öyle değişik açtı ki konuyu. Kim aralar da sora sora birşey ogrendiyse diğer üyelere açıklama yapıyor🤦

KudrAlobar KudrAlobar sende yazmışsın sonradan gördüm

Daha bu sabah gördüm. Bir konteynerden 4 5 işçi çıktı. Neredeymiş o iş ben de eşimi göndereyim de insani şartlarda çalışsın. Belki ben de o zaman trençkot ile gidip sürpriz yapabilirim eşime
Eski iş yerimin adresini mi vereyim anlamadım mühendislere veriyorlar ev kiralıyorlr belirttim zaten eğer bi şirkete bağlı isen otel yada ev olabilir ama dışarıdan geçici tutulmuşsa dönemlik işçi yani onlar konteyner da kalıyordu bize.. gidin tabi biliyorum o ortamları 14 yıl çalıştım mühendislik firmasında şantiyelere gitmişliğimde var . Hatta bazen şantiye de tlfn çekmiyor sırf merak edip gelenler bile vardı yani .. ister trençkot ile gidin ister jartiyer ile 🤣

Eşinin çalıştığı yere gidemezmis parası yokmuş. Eşinin bir sürü borcu varmış . Gideceği yerde de öyle eşyalı ev falan da yok demis eşi.

Ya konu sahibi öyle değişik açtı ki konuyu. Kim aralar da sora sora birşey ogrendiyse diğer üyelere açıklama yapıyor🤦

KudrAlobar KudrAlobar sende yazmışsın sonradan gördüm
Olabilir eksik yazmış olabilir bazıları da sizin gibi açıklama yapmak yerine diğer üyelere mantıktan bahsediyor. Teşekkür ederim açıklamanız için ..
Ben konu sahibine de yazdım köyde yaşadığını ve çalışmadığını bilmeden de söyledim hayatına bakması gerektiğini kafaya takmamasını..

üzülme bacııım. sen bakma burdaki hatunlara bol keseden atmayın kızlar. ayrı kalmayı ben bilirim bennnnn diye konuya giriş yapıyorum ❤😂 üzülme ağlamayla geçmıyor eşin seni yanına alabılse zaten alırdı. sonuçta sızın ıcın calısıyor, ekmek parası napsın adam. sende bunu avantaja çevir. onu ozlemeyı sev başaçıkmayı öğrenmen gerekıyor demekkı. adamı bıktırma okadar km öteden . ben yıllardır eşimle git gel yaparak sürdürüyorum ılıskımı . hala bazen o bıraz uzun bı kaç gun ekstrası varsa ucusa gıttıgınde ıcımde bı bosluk pufff kalıyorum öyle. anlıyorum seni normal alışırsın zamanla, mantığını kullanmayı ogrenmen gerekiyor bu olay sana bunu ogretecek

Eski iş yerimin adresini mi vereyim anlamadım mühendislere veriyorlar ev kiralıyorlr belirttim zaten eğer bi şirkete bağlı isen otel yada ev olabilir ama dışarıdan geçici tutulmuşsa dönemlik işçi yani onlar konteyner da kalıyordu bize.. gidin tabi biliyorum o ortamları 14 yıl çalıştım mühendislik firmasında şantiyelere gitmişliğimde var . Hatta bazen şantiye de tlfn çekmiyor sırf merak edip gelenler bile vardı yani .. ister trençkot ile gidin ister jartiyer ile 🤣
Şantiyeyi jartiyer diye okuyorum hala :D

Bende 4.yıla girdim ama ayrılamam kocamdan.
Her sene 7-8 ay ayrı durmak için evlenmedim.
Seksle de alakası yok bunun aynı evi paylaşıyoruz, özlerim deli gibi.

Ay bilemedim ya severken böyle bir şey içinde boşanılır mı :/

Bende 4.yıla girdim ama ayrılamam kocamdan.
Her sene 7-8 ay ayrı durmak için evlenmedim.
Seksle de alakası yok bunun aynı evi paylaşıyoruz, özlerim deli gibi.

Ay bilemedim ya severken böyle bir şey içinde boşanılır mı :/
Kimseye göre mantıklı değil zaten her yıl 7-8 ay ayrı kalmak. Konu sahibinin ağzından detayları cımbızla aldığımız için konuyu kavrayamadık 30 küsur sayfa olduğu halde.

Ama konu sahibi sadece eşine beni de götür diye ağlıyor. Başka bir icraat, elini taşın altına koyma yok.

Kimseye göre mantıklı değil zaten her yıl 7-8 ay ayrı kalmak. Konu sahibinin ağzından detayları cımbızla aldığımız için konuyu kavrayamadık 30 küsur sayfa olduğu halde.

Ama konu sahibi sadece eşine beni de götür diye ağlıyor. Başka bir icraat, elini taşın altına koyma yok.

Sen gene iyi dalga geçmişsin. :D
Bir yorumunda işimden kovuluyordum :D :D

Kız valla bin defa sorduk resmi nikah var mı diye zorla var dedi.
Bin defa sorduk kv kp ile birlikte mi kalıyorsun diye zorla hayır dedi.
Bin defa Kaç yaşındasın dedik direk 27 dedi ona da inanamadık😁😂

İnanın benim artık bişey sormaya mecalim kalmadı😁🤪

Kız valla bin defa sorduk resmi nikah var mı diye zorla var dedi.
Bin defa sorduk kv kp ile birlikte mi kalıyorsun diye zorla hayır dedi.
Bin defa Kaç yaşındasın dedik direk 27 dedi ona da inanamadık😁😂

İnanın benim artık bişey sormaya mecalim kalmadı😁🤪
Neden çalışmıyorsun sorusuna cevap alamadık sanırım hala.

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
iyi olmamış. evlenmeden önce bu konu geçmiş miydi

İşe girip para biriktirebilirsin. Ya da evden iş veya kendi evinde çocuk bakımı yapıp güzel para kazanırsın, eşinin işi de zor hem onun yükü hafifler hem de istediğin zaman onu görebilme imkanın olur.

Back
X