- 29 Eylül 2025
- 29
- -2
- 1
- 31
- Konu Sahibi nautilus121
yok asla girmiyorum dedigim gibi ben yok sayılmadıgım ve sınırım ihlal olmadıgı müddetçe kız kardeşiyle asla görüşmeyecem o konuda netim evime giremez dügünümü zehir etmek için elinden geleni yaptı yetmedi balayı yetmedi hırsız yaftası yapıştırmaya çalışıp birde annesine benim için hakaretli mesaj atmış o yüzden asla ama eşim isterse onun evine gider isterse bi iznini onlara ayırır umrumda olmaz karışmam, bende anneme düşkünüm aileme ama benim ailem eşime çok saygı duyuyor o yüzden onunkilerle kıyaslayamamBilmiyorum olaya bakış açım farklı. Yazdıklarınızdan cvplarınızdan kolay biri olmadığınızı düşünüyorum. Zaten açık yazmışsınız herşeyi. Adam zaten sizin arkanızda baskısı da yok. Buna aileci denmez. Annesini seviyor yüceltiyor sevsin yüceltsin nolucak ki annesi sonuçta. Bu yaşa kadar büyütmüş emek vermiş ne güzel evladın sevgisi kadar güzel bir şey var mı. Aralarına girmemenizi öneririm. Keza annemi sevip mıncırıyorum öpüyorum diye eşim laf söyleyip dikkat et dese çok farklı boyuta gider olay.