Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Kendinizi yalniz hissettiginiz anliyorum. 7-8 ay kisa bir sure degil. Burda ki acimasiz yorumlari anlayamiyorum maalesef. Herkes sizin gibi dirayetli olmayabiliyor. Belli ki konu sahibi icine cok dert etmis bunu.

Peki siz evlenmeden once esiniz surekli il disinda calisacagini biliyormuydunuz? Esinizin il disinda oldugu zamanlar sizden soguyacagini mi dusunuyorsunuz?
Evet maalesef çok acımasız yorumlar var ben öyle sağlam bi karakterim yok.Bana baska işte gidersem evi taşırız yanimda götürürum seni dedi

Sen gerçek mi diyorsun alay mı ediyrosun
Kız tabiki gerçek söylüyorum, yazık sana ,bak annende aynısını söylemiş.Adam resmen hayallerinle oynamış,boyle hayat mi geçer, sen nasil yaşayacaksın 7 ay

Eşinizin işi nedir? Sık sık başka şehirlere mi gidecek? Sadece bu seferlik mi?

Yüklenmeyin kıza yahu, tam kavuştuk derken ayrı kalmak hoş değil bence evliliğin başında.
Amma velakin, sürekli ağlayacak ne var konu sahibiciğim? Ne iş yapıyor eşiniz? Sürekli gidip gelmeli mi böyle? Eğer öyleyse her gittiği yere taşınmanızın mümkün olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Alışsanız iyi edersiniz. 😌

Evet maalesef çok acımasız yorumlar var ben öyle sağlam bi karakterim yok.Bana baska işte gidersem evi taşırız yanimda götürürum seni dedi

O zaman esiniz size yalan soylemis. Ne zamana kadar bu surecek peki? Hep mi il disina gidecek esiniz?
Bence kendinize bir ugras bulun. Boylelikle yalnizliginizi hafif de olsa unutursunuz. Calisiyor musunuz?

Yüklenmeyin kıza yahu, tam kavuştuk derken ayrı kalmak hoş değil bence evliliğin başında.
Amma velakin, sürekli ağlayacak ne var konu sahibiciğim? Ne iş yapıyor eşiniz? Sürekli gidip gelmeli mi böyle? Eğer öyleyse her gittiği yere taşınmanızın mümkün olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Alışsanız iyi edersiniz. 😌
Aynen öyle ama kalbime laf geçmiyor işte

Nesi 17 anlamadım ben eşine cok düşkünüm ve güçlü bi kadın değilim ayrıca ayrı kalmak için evlenmedim
Yok artık mesleğini bilmiyor muydun ?
M Mvikdn dalga geçiyor sandım ama haklı. Bu şekilde , bu kafayla evlenmemeliydin. Ne demek ben güçlü değilim ?

Ben hak verdim kadına. Bir seferlik neyse ne, her yıl 7-8 ay kocasız durulmaz. 😀
Detay da vermiyor ki ona göre yorum yapalım. Her yıl başka bir şehire mi gidiyor yoksa hep aynı yere mi? Nasıl bir iş ki bu yılda 7-8 ay çalışılıyor?

Ayyyyyy kıyamam yaa. Herkes küçük müsün demiş, ben 35 yaşındayım, yazın kocam yurt dışına gitti çalışmaya ,ağlamaktan helak oldum. Yeni evli falan da değilim. Ben özlüyorum ya, o evde yokken yemek bile yapmak gelmiyor içimden. Normal mi, tabi ki değil. Ama diğer yandan parası çok güzel işte =)) Gelirken getireceği paraları düşününce ağlarken gülmeye başlıyorum. Sen de öyle düşün. İşsiz güçsüz evde otursaydı taş mı yiyecektiniz? Senede bir ev taşınmaz biraz mantıklı olun. Arada git yanına.

Back
X