- 15 Şubat 2013
- 26.068
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.615
- 798
Yok canim bi öyle bi boyle, bize de mi lolo ülen diyeydinSordum işler değişti diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bi öyle bi boyle, bize de mi lolo ülen diyeydinSordum işler değişti diyor
Kayınvalide kayınpederle mi yaşıyorsunuz yoksa ayrı eviniz var mı?
Adam yanımda götürürüm derken şantiyeye nasıl götüreceğini düşünmediniz mi hiç? Herhangi bir şeyi düşünüp planlayıp harekete geçtiğiniz oldu mu yoksa o öyle dedi bu böyle dedi diye her şeye bodoslama atlıyor musunuz?Bana başka konuştu işte yanimda götürüm dedi
Işler sonradan değişti dedi niye anlamıyorsunuzKonu sahibi öyle diyor![]()
Adam yanımda götürürüm derken şantiyeye nasıl götüreceğini düşünmediniz mi hiç? Herhangi bir şeyi düşünüp planlayıp harekete geçtiğiniz oldu mu yoksa o öyle dedi bu böyle dedi diye her şeye bodoslama atlıyor musunuzsanr
Ama nasıl dayansın yazık yeni evliYillardir nasil bekar yasiyorsaniz bi 7 ay daha yasayin.sanki dogdugunuz andan beri esinizle berabersiniz.
İste seni kandırmışIşler sonradan değişti dedi niye anlamıyorsunuz![]()
"Edecem ben" değil "edeceğim ben" yazmayı öğrenin o 7 ayda.Her yıl ayrı kalarak mi rahat edecem ben
Tamam ben sizi anlıyorum sizin söyledikleriniz yazdım hatta her sene böyle ayrılık olmaz dedim sen kayınvalide kayınpederle mi yaşıyorsunuzIşler sonradan değişti dedi niye anlamıyorsunuz![]()
Hayat bu bazen planlamayan şeyler olabilir. Ayrı eviniz var mı? Şuan kaynana ve kayınbaba ile misiniz?Işler sonradan değişti dedi niye anlamıyorsunuz![]()
Biliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun"Edecem ben" değil "edeceğim ben" yazmayı öğrenin o 7 ayda.
"Edecem ben" değil "edeceğim ben" yazmayı öğrenin o 7 ayda.
İçimde kaldiHayat bu bazen planlamayan şeyler olabilir. Ayrı eviniz var mı? Şuan kaynana ve kayınbaba ile misiniz?
Abi ben de merak ettim yalnızİçimde kaldi
Kocası ne alaka yaBiliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()
Yoo az önce seks yaptık vallahi keyfim gayet iyi ...Biliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()
Oo gülmeye başladınız bakıyorumBiliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()
Harf sayısınca ücret alınmıyor, tasarrufa gerek yok.Biliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()
Olsun bak kocası yanında kızsa bile ,ne güzelBiliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()