- 15 Şubat 2013
- 26.070
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.669
- 798
Evet bu bana daha uygun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu bana daha uygun
Ay aklima selvi boylum al yazmalim geldi , valla benim de icime kurt düstü
Sen başkası için dedin ben senin içinGec kaldin ben onu didim yalniz![]()
Sus burayı da kurtlamayalim
Evet bu bana daha uygun![]()
Aptal aptal konuşma dalga geçemezsin benimle kadin lar böyle bu kadar duygusuz bu kadar kötü Nasil oluyorlar anlayamadım.Haddini bileceksin benle doğru konuşacaksın Anladin miBence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinle
Bence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinle
arkadaslar konu sahıbıyle nıye dalga gecıyorsunuz allah askına
8 ay az bır sure degıl
burada bır karım olsun baska sehırde ayrı hayatım olsun dusuncesıyle evlenmıs adam resmen kandırmıs ısıyle ılgılı dogru detaylar vermemıs
yenı evlıyım derken de daha duzen oturtmadık koca nedır anlamadım yalnız basıma kaldım bunun ıcın mı evlendım dıyor haklı yanı
cok sinir bozucu bır kere yalan soylemıs adam terbıyesız ya
Ay ama ben ciddiyimAptal aptal konuşma dalga geçemezsin benimle kadin lar böyle bu kadar duygusuz bu kadar kötü Nasil oluyorlar anlayamadım.Haddini bileceksin benle doğru konuşacaksın Anladin mi
sen bu lafları kocana etseneAptal aptal konuşma dalga geçemezsin benimle kadin lar böyle bu kadar duygusuz bu kadar kötü Nasil oluyorlar anlayamadım.Haddini bileceksin benle doğru konuşacaksın Anladin mi
Ben size belki 10 defa kayınpederle mi yaşıyorsunuz diye sordum. Eğer oylesyse ona.gore yorum yapacaktım bı cevap vermedin banaCok sağol canım çok sinir oldum burdakilere
Evet konu sahibine geri donelim, bence sen kocanin oldugu yerde bi köy evi bul, kocana da soyle, gerekiyosa eşyalarını azalt, evi tasi, minimal yasamaya aliş, madem adamin hayati bu, sen de onla sehir sehir gezicen. Bence sen onu iknaya calis.
Hyr tekBen size belki 10 defa kayınpederle mi yaşıyorsunuz diye sordum. Eğer oylesyse ona.gore yorum yapacaktım bı cevap vermedin bana
Tek çaresi var o vakit. Yol yakınken boşanacak. Adam hem yalan söylüyor, kadın tepki verince çok normal gibi gülüyor karşısında. Dalga geçiyor resmen.arkadaslar konu sahıbıyle nıye dalga gecıyorsunuz allah askına
8 ay az bır sure degıl
burada bır karım olsun baska sehırde ayrı hayatım olsun dusuncesıyle evlenmıs adam resmen kandırmıs ısıyle ılgılı dogru detaylar vermemıs
yenı evlıyım derken de daha duzen oturtmadık koca nedır anlamadım yalnız basıma kaldım bunun ıcın mı evlendım dıyor haklı yanı
cok sinir bozucu bır kere yalan soylemıs adam terbıyesız ya
Valla porseleni ilk ben demedimSen duygusuzsun başkaları da öyle dalga geçtin benle senin tavsiyene ihtiyacım yok.Haa benim porselen çaydanlığın yok sanırım senin oyuzden böyle porselen deyip duruyorsun
Ama adam iki kuruş para kazanmaya gitmiş, orda şantiyede kalıp para biriktirecek anladığım kadarı ile. 7 ayda bir ordan oraya ev taşınırsa pek kar kalmaz diye düşünüyorum. Hayatını geçirmeye gitmemiş ki, 7,8 ay dayanılır sabır edilip. Sonuçta beraber bir gelecek kurulacak. Bu kadar ağlamanın anlamı yok bence. Sonuçta hayat kocanın etrafında dönmüyor, kendi kendine de vakit geçirmeyi öğrenmeli. Hayatta her şey var.Evet konu sahibine geri donelim, bence sen kocanin oldugu yerde bi köy evi bul, kocana da soyle, gerekiyosa eşyalarını azalt, evi tasi, minimal yasamaya aliş, madem adamin hayati bu, sen de onla sehir sehir gezicen. Bence sen onu iknaya calis.
her sene bu sekılde cok zor amaAyda bi kez gelecek
Senin karnın zaten kurtlu kızımAy aklima selvi boylum al yazmalim geldi , valla benim de icime kurt düstü