Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Konu sahibinin kaynanayla yaşamadığını çok şükür öğrenebildiğimize göre geriye iki soru kalıyor.

1. Resmi nikahınız var mı?

2. Bu kadar borç harç varken, adam aylarca şantiyelerde yaşamayı göze alıyorken üç kuruş kazanmak için siz niye çalışmıyorsunuz?

Keşke önce işlerini halledip düğünü öyle yapsaymış.
Uzulmenizi anlıyorum yalnızlıkta zor gerçekten ama zaman hızlı geciyor biraz sabredin bazen hayat şartları yüzünden hiç istemediğimiz şekilde yön veriyoruz
Tabiki en başta götürecem diyip sonra götürmemesi aşırı sinir bozucu o ayrı konu. Ancak şuan size beklemek düşüyor
Eğer eşinize güveniyorsanız biraz dişinizi sıkın bekleyin ev taşımak maliyetli bir iş.

Tek çaresi var o vakit. Yol yakınken boşanacak. Adam hem yalan söylüyor, kadın tepki verince çok normal gibi gülüyor karşısında. Dalga geçiyor resmen.
konu sahıbının durumunu bılmıyorum ben olsam boyle bır evlılık ıstemezdım en bastan yalanda var ısın ıcınde bu adamdan bır nane olmaz bellıkı

ama konu sahıbının ısı yoksa aılesı destek cıkmıyorsa en azından bır sure evlı kalmak zorunda olabılır hıc degılse ıse gırer kendı hayatını kurana kadar para bırıktırır ...

Konu sahibinin kaynanayla yaşamadığını çok şükür öğrenebildiğimize göre geriye iki soru kalıyor.

2. Bu kadar borç harç varken, adam aylarca şantiyelerde yaşamayı göze alıyorken üç kuruş kazanmak için siz niye çalışmıyorsunuz?
Dur bak nasıl cevap alacağımızı öğrendim. İki kelimeyle ile soracaksın yoksa yanıt gelemiyor 😅

Eşinle konuş nasıl içi rahat ediyor tek kalmana bir kaç ayda değil ve sürekli olacak diyorsunuz açık açık konuş ne öyle bekar hayatı desen o yok evlilik desen o yok .. ben eşimi özlüyorum yanimda olsun isterim bazen 1 hafta bazen 2 3 günlük göreve gidiyor aklim kalıyor .. sizde konuşun bu şekilde olmaz beraber yaşayacağımız yerde iş bul burda düzen kuralım de eğer kabul etmezse yolunu ayır çünkü bu şekilde olmaz tek seferlik olsa tamam dayan ama her sene tekrarlanacak gibi adam öyle yaşamaya alışmış bana göre evlilik bu değil ben hastalığı mi mutluluğumu paylaşamayacaksam bekar yaşarım daha iyi

Sırf çalış demesinler diye hemmen çocuk yaptığını düşündürten biri vardı burda, o değildir konu sahibi inş.

Benım eşimde iş dolayısı ıle aylardır eve gelemıyor. İlk evlendıgımde ,bütün gece istifra ederdim. Korkardım, ağlardım hemen anneme giderdim. Sonra gebelık vs derken cocugum bana arkadaş oldu. Bu zamanlarda guzel eşini beklemek, sadece onu düşünmek. Acı veriyor ama keyfini cıkar her ne kadar sıkılsanda, bu gunlerı çok arıyorsun:KK66: Ben kendı kendime kalmayı çok özledım mesela. Keyfine bak ,film izle ,kurslara git arkadaş edınırsın. Arada haftasonları o gelır sen gıdersın. Böyle geçiyor zaman. Allah kavuştursun:)

Gerçekten saçmaladilar baska kadin varmış kötülük ediyorlar
aman sızde ya boyle cıt kırıldım olanları da anlamıyorum gozunuzu acıyorlar belkı boyle bırsey de olabılır cok mantıksız adamın tavrı dıyorlar sız bana kotuluk yapıyorlar dıyorsunuz asıl kotulugu sıze kocanız yapmıs buradakıler ne yapabılır

adam ısler degıstı demıs oyalamıs sızı oraya gıtmenızı ıstemıyor bundan kacınıyor sızı hıc cagırmıyor ben ayda bır ugrarım dıyor ne yanı ısler degıstı ne oldu astronot mu oldu ? nesı degıstı ısının ? donemsel mevsımsel calısan bırı ayda bır haftasonu gelıp sıze gorunup gıdecek

orada bır hayat kuracak kendısıne sız gelmıs burada yazanlar kotuler dıyorsunuz

konu sahıbının durumunu bılmıyorum ben olsam boyle bır evlılık ıstemezdım en bastan yalanda var ısın ıcınde bu adamdan bır nane olmaz bellıkı

ama konu sahıbının ısı yoksa aılesı destek cıkmıyorsa en azından bır sure evlı kalmak zorunda olabılır hıc degılse ıse gırer kendı hayatını kurana kadar para bırıktırır ...
Bi tanıdığım vardı askeri personeldi eşi 3 sene falan dış ülkeye göreve gidecekti sadece bu dönemde 6 ayda 1 bir ay kalıp dönecekti yanlış hatırlamıyorsam tabi sonra eşi istemedi adam işi bırakmak durumunda kaldı. Bende istemiyorum böyle evlilik bana göre değil ben ayrı yerde o ayrı yerde öyle olacagina bekar yaşarım daha iyi

Back
X