Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklerın bi tarafı kalkıyo ailesini görünce , bir iki kere sende yap bi daha yapmazMerhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Aynı nöyle yapıyrm canım anlamıypr arsız aynen Allah anjavale ettimCanım açık açık konuş eşin saygı duymazsa bir süre sonra sana kimse saygı duymayacak. Kayınbaban değil tüm sülale seni ezik kocası tarafından azarlanan birisi olarak görecek. Ağırlığını koy. Ben öyle bir şeye maruz kalsam önce baş başa konuşurum yok anlamıyorsa Onun konuştuğu dilden konuşurum. Kayınbabanın yanında bir de sert dur ağırlığını koy saygını kaybetmeden cevabını ver eşine. Yoksa sen suçlu olursun. Saygısız gelin olursun. Biraz da kendin belirlersin insanların sana nasıl davrandığını. Karşıda ki çok arsız olursa bilemem…
Siz susuyor musunuz sakın cevaplıyorum diyelim cok arsız ve kötü biri
Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Eşinizin kıçına tekme vurmak çok daha iyi bir fikirMerhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Malaasef ailelerin yanında saçma sapan davranıyorlar bazı erkeklerMerhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var