• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başkalarının yanında beni ezikliyor ne yapmalıyım

Tersle o anda..yani yaptigi saygisizlik ve simarma.. ver agzinin payini o ezik duruma dussun. Bakalim
Yasattigini yasayinca nasil olacak

Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Bagir cagir tavrini koy yoksa 5 yasindaki cocuk bile seni ezer
Çünkü herkes esinden yüz buluyor. 🤬

Yada sende baslican onu eziklemeye eğer laftan anlamiyorsa.

Bende öyle düşünüyoruö cocuk olumca zor geliyor ayrılık fikri çocuk konusundada anlasamyız cunkü yoksa iki dk durmamada sürectende korkuyorum
Çocuk ne alaka şimdi?
Yeni evlisiniz pat diye çocuk mu yaptınız bu saygısız adamdan

Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Ne diyor mesela?

Eşinin sana saygısı yok ..eski pislik esk kisiside aynını yapardı..

Şimdiki eşim ise ailesinin yanında yüceltir güzel sözler söyler

Saygısız kaba tavırlı erkek asla düzelmez. Böyle bir adamla baştan evlenmemek lazımdı. Sevgilimin nişanlılık döneminde asigiz seviyoruz diyerek herşeyi alttan alinca böyle kabus yaşıyoruz. Yaptıgı psikolojik şiddet ve çok zor.

Zor bir durum buna katlanılmaz rahatsız olduğunuzu söyleyin.Kimsenin buna hakkı yok.

Back
X