eşim bebeğimi benden ayırmak istiyor

senin eşinde bi tuaf dogrusu sen onun ailesine gitmicen diye kücücük cocugu annesinden ayrı koymaya ne gerek var allahım yarabbim bi gün alır bir iki saat kendi ailesi görür olur biter ne öyle oniki saat orda yok oniki saat burda ne sacma ben olsam kabul etmem böyle bişeyi allah sanada sabır versin

Öfff ömürlük gibi yazmışsın,meğer 2-3 günmüş.

Yine de saçma bir teklif olmuş.
6 aylık bebek,gece annesiz nasıl duracak ki ?
İlk sabaha bozulur o plan,ben sana diyeyim.

Kesinlikle gitmek istemiyorsan,öğlen karnını doyurup uyuttuktan sonra getiririm,gece alırım diyebilirsin.
Karnı tok ve uykusunu almışken,keyifli olur,eşini o şekilde ikna edersin.

bende ayrılmaz diyorum bebeğime sadece anne sütü veriyorum hazır mama alır veririm diyor

senin eşinde bi tuaf dogrusu sen onun ailesine gitmicen diye kücücük cocugu annesinden ayrı koymaya ne gerek var allahım yarabbim bi gün alır bir iki saat kendi ailesi görür olur biter ne öyle oniki saat orda yok oniki saat burda ne sacma ben olsam kabul etmem böyle bişeyi allah sanada sabır versin

eşit olcakmış onun annesinde ne kadar kalcaksa benim annemdede o kadar kalcakmış

bende ayrılmaz diyorum bebeğime sadece anne sütü veriyorum hazır mama alır veririm diyor

Hiç merak etme canım.O iş o kadar basit değil.
Bebeğin sadece süt emiyor diye değil,senin kucağın,senin kokun var diye uyuyor.
Eşin şimdi sinirle atıp tutuyor ama görecek nasıl oluyor.
Şimdilik inatlaşma istersen.Aaa tabii senin de annen,bebeğimiz elbette babaannesini görecek diye idare edebilirsin.
Saat konusunu sonraya bırakıp,tatlılıkla esnet derim.

ne saçma bişiyaa bu adam nasıl böyle saçma düşünebilir bebeğin babanesıne ıhtıyacı yok annesıne ihtıyacı varr bu adam her konudamı böyle anlayışsız :ssz::ssz:

Kızmayın da, ne saçma bir şey bu...
Sorun neden çıktı, kim suçluydu ve nasıl bu karar alındı bilmiyorum...
Ama çocuk bir yaşından önce böyle saçma bir sebeple "eşitlik" konusu yapılamaz.. Senin annen ve benim annem konusunda çocuk olayında bile çocukça bir davranış bu...
Keşke konuyu bilseydik... Buraya nasıl vardı olaylar? Eşinizin ailesinin hatası varsa da bu raddeye geldiyse, çekecek babaanne bu durumun acısını ve torunu görmeyecek.. Böylelikle yaptığı hatayı anlayabilir belki ve sizden özür diler...
Yok sizin aileniz eşinize bir hata yaptıysa ve siz de eşiniz yerine ailenizden taraf çıktıysanız, o vakit eşinizle birlikte babaannlerde kalmalısınız ki aileniz hatasını bilsin, geri adım atsın...
Yok eğer her iki ailede hatalı ise ve bu nedenle herkes kendi ailesine dediyseniz, bu da çok yanlış.. Aileler hatalarını bilene kadar ben olsam hiçbirine gitmezdim..

Çocuk, eşiniz istese de istemese de sizinle kalmalı...
Sizin annenizde ne kadar kalacaksa onun annesinde de o kadar kalmalıyı savunan bir adamın "baba" ehliyetine sahip olduğuna inanın şu an inanamıyorum...
Rabbim genç kızlarımızı korusun.. bakalım daha neler duyacağız...
Ortadan ikiye bölsün bari.. Daha eşit olur...

kızlar eşim bu siteyi biliyor ve arada giriyor konu açtığımı anlamasın diye hemen yazıp çıktım kusura bakmayın..

bende vermek istemiyorum ama babannesinin hakkıymış görmek ben gitmediğim için mecbur yanlız götürcekmiş

Eşiniz bir anlamda haklı, evet torununu görmek babaannenin de hakkı...

Ama bir noktayı kaçırıyor, henüz çok küçük...
Şu an sadece anneye ihtiyacı var...

Eşiniz aklı sıra size ders vermek için çocugunu kullanıyor,
ama yanlış yaptığını, bu tür meselelere çocukları alet etmemek gerektiğini,
ne derdi varsa açık açık söylemesi gerektiğini söyleyin...

Son düzenleme:
kızlar birde kaynanam görümcemin yeni doğmuş bebeğine çikolata vermiş bir insan
eşim anlamıyor bebeği annesiz bırakacağın için mesulsün diyorum o zaman sen gelirsin bırakmazsın bebeğini diyor
gitsemde bin bir dert kaynanam kucağımdan alıyor bebeği misafirlerin yanında gösteriş yapıyor öyle sıkıyorki bebeğimi bebeğim huzursuz oluyor ve bunu çok sevdiğine yapıyor sanmayın bebeğime eşimin dedesinin ve babasının adı olan mehmet ismini koymadık diye bebeğime ismiyle hitap etmiyor boncuk diyor

kızlar eşim bu siteyi biliyor ve arada giriyor konu açtığımı anlamasın diye hemen yazıp çıktım kusura bakmayın..

bende vermek istemiyorum ama babannesinin hakkıymış görmek ben gitmediğim için mecbur yanlız götürcekmiş

Eşiniz bir anlamda haklı, evet torununu görmek babaannenin de hakkı...

Ama bir noktayı kaçırıyor, henüz çok küçük...
Şu an sadece anneye ihtiyacı var...

Eşiniz aklı sıra size ders vermek için çocugunu kullanıyor,
ama yanlış yaptığını, bu tür meselelere çocukları alet etmemek gerektiğini,
ne derdi varsa açık açık söylemesi gerektiğini söyleyin...

Son düzenleme:
eşim anlamıyor bebeği annesiz bırakacağın için mesulsün diyorum o zaman sen gelirsin bırakmazsın bebeğini diyor
gitsemde bin bir dert kaynanam kucağımdan alıyor bebeği misafirlerin yanında gösteriş yapıyor öyle sıkıyorki bebeğimi bebeğim huzursuz oluyor ve bunu çok sevdiğine yapıyor sanmayın bebeğime eşimin dedesinin ve babasının adı olan mehmet ismini koymadık diye bebeğime ismiyle hitap etmiyor boncuk diyor

İşte bak eşin seni oraya gitmek zorunda bırakmak için bir güzel taktik uyguluyor :)

Sen kesinlikle kabul etme, biraz önce yazdıklarımı söyle :)

evet bu baba ben tek başıma aileme gidip kalmama izin vermeyen evladından ve karısından ayrılamayacğını söyleyen biri
Kızmayın da, ne saçma bir şey bu...
Sorun neden çıktı, kim suçluydu ve nasıl bu karar alındı bilmiyorum...
Ama çocuk bir yaşından önce böyle saçma bir sebeple "eşitlik" konusu yapılamaz.. Senin annen ve benim annem konusunda çocuk olayında bile çocukça bir davranış bu...
Keşke konuyu bilseydik... Buraya nasıl vardı olaylar? Eşinizin ailesinin hatası varsa da bu raddeye geldiyse, çekecek babaanne bu durumun acısını ve torunu görmeyecek.. Böylelikle yaptığı hatayı anlayabilir belki ve sizden özür diler...
Yok sizin aileniz eşinize bir hata yaptıysa ve siz de eşiniz yerine ailenizden taraf çıktıysanız, o vakit eşinizle birlikte babaannlerde kalmalısınız ki aileniz hatasını bilsin, geri adım atsın...
Yok eğer her iki ailede hatalı ise ve bu nedenle herkes kendi ailesine dediyseniz, bu da çok yanlış.. Aileler hatalarını bilene kadar ben olsam hiçbirine gitmezdim..

Çocuk, eşiniz istese de istemese de sizinle kalmalı...
Sizin annenizde ne kadar kalacaksa onun annesinde de o kadar kalmalıyı savunan bir adamın "baba" ehliyetine sahip olduğuna inanın şu an inanamıyorum...
Rabbim genç kızlarımızı korusun.. bakalım daha neler duyacağız...
Ortadan ikiye bölsün bari.. Daha eşit olur...

Eşin mantıksız bir teklif yapmış zaten oluru yok da sen de anne olarak pek antıklı davranmıyorsun bence
Git kayınvalidene öğleden sonra iki saat bebişinle birlikte dur kontrolün altında sonra gel annenin evine
Kaynananm bebeği kucağında sıkıyor öyle yapıyor böyle ediyor dediğine göre bi şekilde görüşüyorsunuz
eee o zaman yine görüşürsünüz tavrınız veya kırgınığınız varsa da dile getirisiniz
Tüm yaşlılar benzer saçmalıkta tavır gösterebiliyor önemli olan bu tavırları tolere edebilmek bence

2 saat durmak çözüm olsa inanın hiç düşünmem kadın kucağımdan alıyor diyorum anlatılmazki onun o tavırları halleri,eşimde beni anlamıyor neler söylüyorum konuşuyorum ama nafile..
Eşin mantıksız bir teklif yapmış zaten oluru yok da sen de anne olarak pek antıklı davranmıyorsun bence
Git kayınvalidene öğleden sonra iki saat bebişinle birlikte dur kontrolün altında sonra gel annenin evine
Kaynananm bebeği kucağında sıkıyor öyle yapıyor böyle ediyor dediğine göre bi şekilde görüşüyorsunuz
eee o zaman yine görüşürsünüz tavrınız veya kırgınığınız varsa da dile getirisiniz
Tüm yaşlılar benzer saçmalıkta tavır gösterebiliyor önemli olan bu tavırları tolere edebilmek bence

bebeğinin yanından ayrılmaa bebeğin için bıkaç saat kvdene katlan ama yalnız bırakma gerçekten yaşlılar kendı çocuklarını böyle buyutmuş olamaz dıyorum bazen öyle saçma davranıyolarkı işimize karışabılmek için hiç bi iyi niyetlerı olmadan genel konuşmuyorum torununa canı gıbı bakanlarda yok değil ama çoğuda geliniin işine karışmak için saçma sapan davranıyor

2 saat durmak çözüm olsa inanın hiç düşünmem kadın kucağımdan alıyor diyorum anlatılmazki onun o tavırları halleri,eşimde beni anlamıyor neler söylüyorum konuşuyorum ama nafile..

Pardon da babaannesi kucağına alıp sevmeycek dene yapacak ben anlamadım
senin annen almıyor mu bebeği kucağına
Herlade kucağına alıp sevecekler torunlarını
bebek bu annesi üzerine zimmetli bir eşya değil ki

Konularınıza bir daha baktım...
Eşiniz annenize gelmemek konusunda çok haklı... Yerden göğe kadar diye bir tabir vardır ya, aynen o kadar...
Kayınvalideniz konusunda yaşadıklarınızı üstü örtülü anlatmışsınız, tam olarak neler olduğunu bilmiyorum.. Belki şunu yapmayı düşünebilirdim;

Eşime "Annenle problemlerim olduğunu biliyorsun. Ancak annemin de sana yaptığını ben unutamıyorum. Ailelerin bu dengesizlikleri yüzünden evladımın psikolojisi, evliliğimin dengesi ile oynamak istemiyorum.. Evladım benim için öncelikli... Beni annene karşı koruyacağına söz verirsen eğer seninle annenlerde kalabilirim. Ancak bu sana verdiğim son şans olur. Ailen, bana karşı ağzından çıkan harflere bile dikkat edecek, ettireceksin. Evladımla ilgili de abartılı ilgi istemiyorum. Senin elin bizim üzerimizde olacak.. Ben de gün içerisinde anneme uğrarım bebekle... Akşam gelirim.."
sizin olayınızda, kayınvalideme giderim. Annemin ayağına kadar gelmiş eşim kabul edilmemiş... E artık yapacak bir şey yok.. Anneniz haklı bile olsa artık haksız konumunda...

İhtimalsiz olarak yapacağım kesin şey ise;

İki taraf da aklını toplayana kadar hiçbirisine gitmem.. Çocuğu görmek isteyen olgun davranacak... Eşimin de çocuğu eşit bölmeye çalışması çok anlamsız gelir zaten, onu da hiç anlayamam... Her ikisine de göstermem, eşimin de saçmalamasının önünü kesmiş olurum böyle... Allah sabır versin, her yanınız çoluk çocuk resmen.. Çocukça davranan adı büyük olan yaşı büyüklere ne yazık ki ben tahammülsüzüm sanırım artık...

Pardon da babaannesi kucağına alıp sevmeycek dene yapacak ben anlamadım
senin annen almıyor mu bebeği kucağına
Herlade kucağına alıp sevecekler torunlarını
bebek bu annesi üzerine zimmetli bir eşya değil ki

sevmek değil nasıl anlatıyim sıkıyor çocuğu boğucak gibi ve insanların yanında ver çocuğu deyip kucağımdan alıyor hiç indirmiyor bebeğim gözlerimin içine bakıyor al diye inanın abartmıyorum eşim bile rahatsız bu durumdan farkında ama yinede yapıyor yapacağını

Back
X