eşim bebeğimi benden ayırmak istiyor

o bebek oyuncak degil biliyorsunuz degil mi ?
ordan oraya suruklemeyede hakkiniz yok..
sende su kadar kalacak bende bu kadar kalacak ne ya ?
bebegin yani annesinin yani bide daha 6 aylikmis,
birgun gotursun bir kac saat gorsunler geri getirsin,
ne o oyle 12 saat sende 12 saat bende hayret birsey !

bırak götürsün bebek aglayınca getırır:9::9::9: kım dayanır anneden baska 6 aylık bebege bır de gece kabus gıbı yaa:9::9::9::9: babalar ışı o kadar kolya sanıyorlar.

böylelerini evire cevire dövceksin ne cahillik ya erkek milleti anca cocuk yapmayı bilir zaten:ssz: ne mantıksızlık aileside cahil belli, Allah sabır versin canım sana,onlarada akıl versin...

Konularınıza bir daha baktım...
Eşiniz annenize gelmemek konusunda çok haklı... Yerden göğe kadar diye bir tabir vardır ya, aynen o kadar...
Kayınvalideniz konusunda yaşadıklarınızı üstü örtülü anlatmışsınız, tam olarak neler olduğunu bilmiyorum.. Belki şunu yapmayı düşünebilirdim;

Eşime "Annenle problemlerim olduğunu biliyorsun. Ancak annemin de sana yaptığını ben unutamıyorum. Ailelerin bu dengesizlikleri yüzünden evladımın psikolojisi, evliliğimin dengesi ile oynamak istemiyorum.. Evladım benim için öncelikli... Beni annene karşı koruyacağına söz verirsen eğer seninle annenlerde kalabilirim. Ancak bu sana verdiğim son şans olur. Ailen, bana karşı ağzından çıkan harflere bile dikkat edecek, ettireceksin. Evladımla ilgili de abartılı ilgi istemiyorum. Senin elin bizim üzerimizde olacak.. Ben de gün içerisinde anneme uğrarım bebekle... Akşam gelirim.."
sizin olayınızda, kayınvalideme giderim. Annemin ayağına kadar gelmiş eşim kabul edilmemiş... E artık yapacak bir şey yok.. Anneniz haklı bile olsa artık haksız konumunda...

İhtimalsiz olarak yapacağım kesin şey ise;

İki taraf da aklını toplayana kadar hiçbirisine gitmem.. Çocuğu görmek isteyen olgun davranacak... Eşimin de çocuğu eşit bölmeye çalışması çok anlamsız gelir zaten, onu da hiç anlayamam... Her ikisine de göstermem, eşimin de saçmalamasının önünü kesmiş olurum böyle... Allah sabır versin, her yanınız çoluk çocuk resmen.. Çocukça davranan adı büyük olan yaşı büyüklere ne yazık ki ben tahammülsüzüm sanırım artık...

öncelikle teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için..
evet eşim annemlere gitmeme konusunda sonuna kadar haklı zaten eşim haklı olduğu için evime döndüm
kayınvalidem konusunda o kadar çok şey var ki anlatacak sayfalarca yazabilirim ve çok doluyum bu konuda en azından yüzünü görmeyeyim daha iyi düşünüyorum.
kayınvalidem tabi ki torunun sevecek görecek buna bende karşı değilim ama yaptıkları o kadar samiyetsizce ki
şöyle kısa bir örnekle açıklıym bize gelmişti bir süreliğine eve dönüş için otogara bırakcaktık bebeğim arka koltukta o da yanında bende doya doya sevsin diye öne oturdum inanın 1 saat bebeğimin yüzüne bakmadı otogarda oturduk bekliyoruz yine yok tam otobüse binecek bir tanıdık rast geldi o da bizimle dönecekti eve onun yanında bir başladı ağlayıp bebeğimi sevmeye ben hiç bir şey demedim tepki vermedim umursamadım eve geldik eşim dedi gördünmü annemi yaptı yapacağını ne olmuş dedim gösteriş için nasılda ağladı olay aynen böyle şimdi siz söyleyin bu durumda ben haksızmıyım daha nasıl iyi niyet gösterebilirim....

böylelerini evire cevire dövceksin ne cahillik ya erkek milleti anca cocuk yapmayı bilir zaten:ssz: ne mantıksızlık aileside cahil belli, Allah sabır versin canım sana,onlarada akıl versin...

Amiiin diyorum belki bende cahilim bilmiyorum tabiki de hatalarım olabilir insanım sonuçta ama anneyim sadece isteğim bebeğimden ayrılmamak

konunuzu az cok biliyorum tam olmasada
siz evliligi cocuk oyuncagimi sandiniz ne esini nede bebegini birak esin nerdeyse sen orda ol her iki aileyede beraber gidin
anneler oyun icine girdiyse sizde numara yapin siz kücük aile olmusunuz esin bebegin sen 2ci 3cü kisilere dimdik duracaniza onlara sepep 3 gün icin bebek bölüsüyorsunuz
ayip ayip 3gün icin zehir olsa icilir bizim hicmi canimiz yokdu 15 yil kayinvalidemle oturdum öyle sankin sesiz bir kadinda deyil hürremi görünce onu görüyorum düsün
böyle cahillik yapmayin ne esinden nede bebeginden ayrillll 3gün icin olsa bileee

valla ne olursa olsun ben olsam kayınvalideme giderdim bebegimi yalnız yollamak yerine 5-6 saat durur gelirdim kocanı bu yönde ikna et çok kalmayız falan dersin kurdun eline kuzuyu teslim etmek gibi birsey sizinkisi o yüzden yalnız yollama bebegini :50:

Yüreğimize incekti :27: neyseki açıklamayı gördüm

Birkaç günlük tatilden bahsediyormuşsunuz

Bilemiyorum ama çocuğum olsa daha 6 aylıkken kimseciklere bırakmam.. Babasına bile.. Tamam babaannesi de görmeli ama ne bileyim fabrikada çalışmıyoruz ki vardiya yapalım :27:

6 aylık bir bebek anne kokusu ve anne sütüne ihtiyaç duyar.. Bunu onlar karşılayamacağından vermezdim çocuğumu.. Ben nereye o oraya :34:

Back
X