merhabalar kızlar ben dolu dolu 5 senelik evliym hiç korunmadık ama bebğimiz olmuyor sorun bende tüplerde problemim var.. ameliyat oldum ama boşa çıktı o kadar doktora gittim her ay umutla bekledim yine yok dahası bi ton koca karı ilaçları şifalı bitkiler denedim yokkkk olmuyoo bebğimiz olmuyoooo
ben bunları yaprken eşim nemi yapıyoo hiç bşeyy yemin ederim hiç bişey yapmıyoo sadece benim zorumla sperm tahlili verdi sorun onda çıkmadı ve bi dahada hiç bir şey yapmadı bebeğimiz olmasını çok istiyo eevet ama gayreti yok tüp bebk yaptıralım diyorum onada yanaşmıyo tamam biraz zorlar maddi yönden ama sonuçta olmucak yaptıramıcak durumumuzda yok mesela bir arabamız vardı onunla 2 kere tüp bebği özelde yaptırabikirdik ama o cesaret edemiyo riske atmıyo bu iş için ya tutmazsaaaaa düşüncesine kapılıyoo
ama gözünü kırpmadan babasına arabayı satması borçlarını kapatması için veriyoo nasılsa verir diyoo eline geçerse
bu günde abimin eşi doğum yaptı
ona bakarken içim titredi resmen allahım sağlık versin kıskanmak değil tabiki ama bir an neden bizimde olmuyo neden abimin yaşadığı baba olma duygusunu eşim yaşayamıyo neden anne duygusunu bende yaşayamıyorum diye aklıma gelmiyo değil geliyo ve gelince kötü çok kötü oluyorum ben bu hislerimi içimden yaşarken yanlış anlaşılmasın diye ağlamamk için kendimi zor tutarken eşim bu gün herkesin dikkatini çekicek kadar gergin ve morelsizdi neden bende baba olamıyorum düşüncesine kapıldı biliyorumm ama bu kadar sinirlencek bu kadar içine kapalcak bişi yokki tamam duygusallasırsın ama insanlara yansıtmak çok ayıp bana göre ve bana ters davrandığı farkettim bu gün bende dedimki aşkım bizim ne zamn bebğimiz olcak yaa dedim ve verdiği cevap hiç bir zamn ben inanmıyorum olacağına dedi bende dedim sen bu kadar isyankar olursan rabbimden istemezsen oda vermez dedim sustu ve konuşmadı bi daha benimle buda beni çok incitti (bu arada yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki olması gerekirken biz bir hafta ara veriyoruz eşim sayesinde canı istemiyomuş yorggunmuş bahaneler bahanelerrr
off yaaaaaaaaaaaaa ben napıcam bu adamla yaaa bende anne olmak istiyorumm mmmmmmm