cnm desteğin ve verdiğin fikir için çok saol....ben ameliyattan sonra 1,5 sene kadar ilaç tedavisi gördüm ve hepside başarısız sonuçlandı aşılamaya gerek görmedi doktor eğerki tüpler tıkanmışsaki büyük ihtimal öyle tutmaz dedi bence sen tüp yaptır bu aşamadan sonra dedi..bende kızdım doktora ve bıraktım 8 aydır felanda gitmiyorum doktora bıraktım zamna ama rahim filmi çektirmem lazım tüpler tıkanıkmı açıkmı diye bende bunu araştrdım daha önce yaptırdığım çok sancılı oldu açıkcası korkuyorum iyi bir doktor iyi bir merkez bulamadım çektirecek ama zaten onun içinde biraz zamn var çünkü onunda maliyeti 300 lira civarı ama şuan maddi durumlar sıkışık ve yaptıramam bu durumda
biraz daha bekliyim diyorum tüp bebk bildiğim kadaruyla 23 yaşını doldurmadan ssk güvencesini kabul etmiyo yani yarısını karşılamıyomuş ama ben daha 22 yaşına girdim beklicem 1 sene daha olmazsa direk tüpe gi,dicem zaten rahim filmi çekerler orda yapmadan önce.....gerek duyarlarsa yaptırcaz artık napalım![]()
canım senin daha yaş 22 hiç ama korkmaaaa o daha cok gençsin...kimbilir kaç bebişin olacaktır...ben de seni büyük sanmıştım telaş yapma daha cok var menapoza..