- Konu Sahibi Kelebek_00
Esimle 3 yil flort edip 4 yil nisanli kaldik. 17 aydir evliiz fakat maddi durum imkanlardan dolayi bu 17 ayin 16 ayi ailesiyle kaldik. Anliycaginiz 1 aydir kendi evimizdeyiz. Yeni evimize tasindik ve iste bu zaman evli oldugumu hissettim. evimin hanimi oldum yani sanki yeni evlenmis gibiyim. Tam tadini cikarayim derken esim habire baski yapiyor bebek zamani geldi cok istiyorum diye.. Zamani gelmis olabilir diye dusunuyorum bende de icimde bir eminsizlik var. Ne kadar cocuklari sevsem de kendi cocugum olmasindan korkuyorum yapabilecekmiyim hazirmiyim diye..Iyi bir anne olabilecekmiyim? ya olamazsam? diye sorular geciyor aklimdan..esime biraz zaman ver bana diyorum ne zamani diyor 8 yil zamanin oldu daha ne zamani istiyon diyor..benneyaptımki
Bu konuda aramizdaki anneler fikir versin..sizde bu korkuyu eminsizligi yasadinizmi? bu sorular aklinizdan gectimi?normalmi ? cocugunuz dunyaya geldiginde nasil bir duygu idi? ne bileyim yardimci olursaniz cok sevinirim .. simdiden tskederim.a.s.
Bu konuda aramizdaki anneler fikir versin..sizde bu korkuyu eminsizligi yasadinizmi? bu sorular aklinizdan gectimi?normalmi ? cocugunuz dunyaya geldiginde nasil bir duygu idi? ne bileyim yardimci olursaniz cok sevinirim .. simdiden tskederim.a.s.