Esim bebek istiyor ama korkuyorum ..

bebeginin olması güzel bişey ama bu kararının geri dönüşümü yok.evet çok büyük bir mutluluktur eminim bende çok istiyordum ama düşününce hazır olmadan yapmanın çok yanlış olacağını anladım.bence her şeyi düşünmelisiniz

merhaba canım,
Bendenız 4 ayı bıtmıs oğluna asık bır anneyım..
evlendıkten 1 yıl sonra planladıgımız gıbı bebek ıstedık ve fazla bekletmedı geldı Aslanım..
yasım cok genc olmasına ragmen hıc tereduut etmedım hazırmıyım degılmıyım dıye..
esımınde yası genc ama karar verdık ve oldu Allahıma sonsuz sukurler olsun..
ne mutlukı ıcınde evlat sevgısı olan bır esın var.. bence kendını hazır hıssedıp hıssetmemen sadece bır bebege bakabılırmıyım endısesınden kaynaklanıyorsa hıc dusunme esını ve kendını mutlu et derım.. Annelık bambaska bır duygu.. o kadar guzel kı nasıl tavsıye etmeyeyım..
ama daha yenı evlılıgımı yasamaya basladım erken dıyorsan orasını bılemem.. aslına bakarsan hazır olmanın bır zamanı yok.. erteledıkce erteler bır turlu hazır olamaz ınsan kendısını ona adapte ederse.. ınan o ılk tekme atısları, ıcındekı kelebek gıbı cırpınıslarını hıssettık ce bır an once kucagına almak ıcın can atacaksın..
ve aldıgında.... ıste o zaman anne olmanın essız guzellıgıne varacaksın..
Allah evladı olmayan tum ınsanlara evlat nasıp etsın.. bu kadar guzel brıseyden ısteyem kımseyın mahrum etmesın.

merhaba canım,
Bendenız 4 ayı bıtmıs oğluna asık bır anneyım..
evlendıkten 1 yıl sonra planladıgımız gıbı bebek ıstedık ve fazla bekletmedı geldı Aslanım..
yasım cok genc olmasına ragmen hıc tereduut etmedım hazırmıyım degılmıyım dıye..
esımınde yası genc ama karar verdık ve oldu Allahıma sonsuz sukurler olsun..
ne mutlukı ıcınde evlat sevgısı olan bır esın var.. bence kendını hazır hıssedıp hıssetmemen sadece bır bebege bakabılırmıyım endısesınden kaynaklanıyorsa hıc dusunme esını ve kendını mutlu et derım.. Annelık bambaska bır duygu.. o kadar guzel kı nasıl tavsıye etmeyeyım..
ama daha yenı evlılıgımı yasamaya basladım erken dıyorsan orasını bılemem.. aslına bakarsan hazır olmanın bır zamanı yok.. erteledıkce erteler bır turlu hazır olamaz ınsan kendısını ona adapte ederse.. ınan o ılk tekme atısları, ıcındekı kelebek gıbı cırpınıslarını hıssettık ce bır an once kucagına almak ıcın can atacaksın..
ve aldıgında.... ıste o zaman anne olmanın essız guzellıgıne varacaksın..
Allah evladı olmayan tum ınsanlara evlat nasıp etsın.. bu kadar guzel brıseyden ısteyem kımseyın mahrum etmesın.

bu kadar guzel msg icin cok tsk ederim canim benim :) dogru karari verdigime eminim:asigim:

ay canim valla yeni gördüm
allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
sana sorunsuz bir hamilelik dilerim
ay nekadar sevindim bilemezsin

Back
X