• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bekar arkadaşları

Tekne turu nasıl bir tur?
Şimdi ben de geçtiğimiz gün dans kursumun düzenledigi tekne partisine katıldim.
Alkol, dans , eğlence, denize girmek, guneslenmek, bikini ile dans etmek her şey var.
Ben tabiki işin arkadaslarim ile eglencesindeyim ama bikinili dans eden kadinlara bakip onlarla iletisim kurma cabasinda olan bi iki erkek grubu da vardi , kocaniz da o tiplerden biriyse cok cok itici.

Zaten burada onemli olan arkadaslariyla keyif alip sizinle almamasi.
Ne yaparsiniz bilemedim, boyle evlilik olmaz ama bunu biliyorum.

ben de şimdi bunu soracaktım

tekne turu nerede ne içerikli

yani erkek erkeğe balığa mı çıktılar

turistik bölgede herkesin bindiği koca teknelerde tura mı gittiler

özel mavi yolculuğa mı çıktılar

herkes bekarlar aranıyor demiş de ya nasıl oluyor o işler

biz de bekar kız olduk her ortama da girdim kimse de bana asılmadı

bekar erkek arkadaşlarımla yedim içtim gezdim hatta evlerinde de kaldım

bu erkekler bekar olunca her gördükleri kadına başka şeyler mi yapıyorlar

hadi onlar yapıyor diyelim de yanlarındaki evli adam da fabrika ayarlarına dönüp evli olduğunu mu unutuyor

konu sahibi arkadaşım sizinle zaman geçirmeme isteğinin temelini bulun

onun istemediği yerlere mi gidersiniz ne bileyim gittiğiniz yerden memnun mu ayrılmazsınız çocuğunuz mu sıkılır vs vs

eşim alışveriş sevmez

20 yıldır sevmez, ben bu adama benimle alışverişe gel demem

geçen bir arkadaşı ile bir yere gidiyormuş bunun arabası ile arkadaşı ille şurada duralım alışveriş yapacağım demiş onunla alışverişe gitmiş

bana gösterdiği gerçek yüzü, o arkadaşa maske

şimdi arkadaşı ile alışverişe gitti diye beni umursamayıp onu bana tercih mi etti hayır

sadece ona hayır demesi bulunulan duruma uygun değildi

şimdi konu sahibi bekar weya boşanmış arkadaslarıyia takılıyo derken hani ewli olmayan erkekler daha gözü dısarda gibi karı kıza daha yatkın olurlar eşinin allah korusun aklı kayar demek istedi sanırım ama canım bu durum normal degil arkadasları ewlide olsa bekarda olsa seninle wakit geçirmemesi tuhaf geldi bana sende eşine karşı aynı şekilde dawran kafana göre git gez dolaş al , kızını istedigin yere git açıklamada yapma sen derdini ona anlatmıssın o sana çözüm bulmamıs yapcak, bişe yok🤷‍♀️hem karnım doysun hem pastam dursun oh ne ala🤦‍♀️

Böyle evlilik olmaz ki adam sizinle hiç vakit geçirmiyor sürekli dışarda

Tamam arkadaşlarıyla vakit geçirsin de her şeyin bir sınırı olmalı. Evli biri bekar gibi yaşayamaz karın var, çocuğun var, onlara karşı sorumlulukların var... Eş çok sorumsuz burda. Haftada 1 kez gezsin eyvallah da her gün her gün olmaz ki

5-6 erkek bir araya gelince apaçileşiyor, ortamdaki kadınları kesiyor, karı kız muhabbeti yapıyor... bilemedim. O apayrı bir hikaye

arkadaslarının karakterıne gore degısır gecınemeyıp ayrıldı dıye dunyanın en ahlaksızı olmuyor. ha bekar ha bosanmıs. sanal ortamda yapar yıne yapar. evlı arkadaslar da hayırsız olabılıyor. arkadaslarını tanırsınız az cok. ve herkes aslında gecınebıldıgı arkadası gıbı hareket ve davranıs sergıler :) kımse kımseyı degıstırmez ıcındekını yuzeye cıkarır ya senle aynıdır ya da senın ıstedıgın hayatı yasıyordur. bence ıkısı de aynı sey:) :dondurma:cocugunu yuk olarak gormuyorsa zaman gecırmekten mutlu olur. bıraz hareketlı hayat yasamak ıstıyor bellı kı sız eglence sevmez mısınız de ıstemıyor baska planlar yapıyor? uyumsuz musunuz? bırıyle bısıler yapmyı keyıf alırsak secerız.
:KK50:arkadasınız varsa sız de gezın. hayata bı kere gelıyoruz.sahsen mıllet gununu gun ederken kendım yaşlanıp hayat zııııınk dıye gecsın ıstemem :)

Sizin eşiniz yarım akıllı olabilir ama aklı tam olan adamlar da var dünyada.

Benim de her türlü arkadaşım var kimsenin de kimseye bir zarari yok.

Eşimin birlikte çalıştığı kadın arkadaşı eşinden boşanmış. Gelmiş burda çalışıyor. Ve köy okulu olduğu icin de bazen eşimi arıyor sizin arabanıza binebilir miyim diyor.

Eşim de kabul ediyor.

Benim de rızam var. Çünkü neden olmasın ki.

Kadın eşinden boşanmış. Asıl şimdi yardımcı olmak elinden tutmak gerekiyor.

Babam ev sahibi olarak evlerini hep çocuklu boşanmış kadınlara çok ucuza veriyor. Çünkü kendisinin de kız evladi var.

Boşanmış insanlar tehlikeli değiller merak etmeyin.

Tehlikeli insanlar; her seyde fesatlık arayan, sizin deyiminizle yarım akıllı insanlardır.

Bence uzak durulmasi gereken tam da bu tiplerdir.

Herkes kendi aklına denk insanlarla arkadaşlık yapmalı. O konuda size katılıyorum.
Bende kiskanc bir kadin değilim. Esimin bir sürü bayan arkadasi var ayni sizinki benim eşimde bosanmis bi bayan arkadasini ise getirdi götürdü uzun bir süre. Aklima hic kotu birseyde gelmedi. Boşanmış erkek arkadas biraz daha tehlikeli olabiliyor ama bekarligi ve özgürlüğü ozendirme capkinlik davranislari fazlaca olabiliyor. Ha bundan olumsuz etkilenecek erkekte vardir ya da yoktur . Erkegin kisiligiyle ilgili . Hanimefendi esine guvenmiyor bence

Arkadaşları ile de gezsin tabi ama eşi ve çocuğunu da ihmal etmemesi gerekir.
kendi arkadaşlarınızın eşleriyle de tanıştırın bence haftasonları hepberaber program yapın arkadaşlarınız ve eşleriyle..
bekar çevresinin yanında evli bir arkadaş kitlesine de ihtiyacı var eşinizin 🤦😅

Sizin sorununuz bekar arkadaslari degil aslinda.Esiniz kızınızi ve sizi ihmal ediyor.Ne demek arkadaslari ile tekne turuna cikmak ya ailesi varken...Kizinizin ve sizin de gezmeye ihtiyaci yok mu?O bekar gibi takilsin,siz evi bekleyin kızınız ile oh ne ala..Ne yapin edin GONDERMEYIN

3 kişi gitmek mi masraflı yoksa arkadaşlarla toplaşıp gitmek mi? Eşiniz hesap kitap yapmayı bilmiyor,gezmeye gitmesine izin vermeyip ona özel bir matematik öğretmeni tutun. Matematiği gelişsin
Şeyyy arkadaşım yalnız arkadaşlarla toplaşıp gitmek daha az masraflı oluyor:sus: Hani giderler bölüşülüyor ya. Ailecek gidilince tüm masraflar tek cepten çıkıyor. Adamın matematiği sizden iyiymiş:olamaz::KK48:

Şeyyy arkadaşım yalnız arkadaşlarla toplaşıp gitmek daha az masraflı oluyor:sus: Hani giderler bölüşülüyor ya. Ailecek gidilince tüm masraflar tek cepten çıkıyor. Adamın matematiği sizden iyiymiş:olamaz::KK48:
Laf sokmak için mi alıntıladınız akdkjsjd Nereden biliyorsunuz alman hesabı yapıp bölüştüklerini? Ayrıca tekne turuna gitmişler, siz tekneye akbille biniliyor zannediyorsunuz sanırım ajfjsjsh ihtimaller üzerinden mi yürüyoruz yani? Peki bende ihtimaller üzerinden yürüyorum; adam sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyormuş, hadi diyelim alman hesabı yaptılar;haftada 4 defa çıksa her çıkışında 50-100 liradan aşağı harcamayacağına göre? (tekne turu yapan adamlardan bahsediyoruz) 4x100=400 TL. 3 kişilik aile yemeği, gezisi ya da pikniği her türlü daha ucuza gelir. Bir zahmet ne yazdığımı anlamadan yorum yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sorununuz bekar arkadaslari degil aslinda.Esiniz kızınızi ve sizi ihmal ediyor.Ne demek arkadaslari ile tekne turuna cikmak ya ailesi varken...Kizinizin ve sizin de gezmeye ihtiyaci yok mu?O bekar gibi takilsin,siz evi bekleyin kızınız ile oh ne ala..Ne yapin edin GONDERMEYIN
Kesinlikle doğru yoksa kısıtlayan karışan bir eş değilim ama bize zaman ayırmayıp arkadasları ile gittiğinde çok kızıyorum ama durduramıyorum

Bekar arkadaslarıyla takılması degılde sızınle bıyere gıtmemesı sorun bence. Sızıde umursamıyormus. Bı gozden gecır evlılıgını tek takılacaksa evlenmeseymıs

Masraf olmasin diyeceksek hic yasamayalim, ne sacma.
Uzuldum, tamam siz kardesinizle de plan yaparsiniz elbet te,
Cocugunuzun ailecek anilari olmayacak hic.

Bu sorun eşinizin gezmesi, arkadaşlarının medeni hali değil. Altında bambaşka sorunlar var.

Birlikte aynı şeyleri yapmaktan mı hoşlanmıyorsunuz?
Dışarı her çıktığınızda kavga gürültü mü oluyor?
Yoksa dışarıda sizinle görünmekten mi hoşlanmıyor?
İyiden kötüye doğru gittim en acısı soru da şu o arkadaşları ile gittiğinde aldatmak için kapısı mı var?

Merhaba arkadaslar 11byıllık evliyim 8 yaşında kızım var.eşim sürekli bekar yada boşanmış arkadaşları ile takılıyor bizimle hiç gezmeyi sevmez en son ne zaman gezdik hatırlamıyorum en fazla sahile gideriz 1 saat takılır geliriz. Bunu dile getirdim umursamıyor bugunde arkadaşları ile tekne turuna gitti. Napıcamı şaşırdım. Gezmiyoruz dediğim zaman kardeşin le gidin diyor hep beraber gidince daha çok masraf oluyor diyor mantığı bu şekilde nasul davranmalıyım
Oncelikle sizi umursamasini saglayin. Erkekler bir aradayken cok daha fazla paralar harciyorlar. Esinize arkadaslariyla gittiginde masraf olmuyor mu diye sorun. Sonucta sizinde ilgiye ihtiyaciniz oldugunu anlatin. Cocugunuzun ailesiyle vakit gecirmeye ihtiyaci var. Para harcamaniza da gerek yok. Evde sandvicler hazirlayip iceceginizi yaniniza alip bir yesillik alanda bile zaman geçirebilirsiniz.

Bu sorun eşinizin gezmesi, arkadaşlarının medeni hali değil. Altında bambaşka sorunlar var.

Birlikte aynı şeyleri yapmaktan mı hoşlanmıyorsunuz?
Dışarı her çıktığınızda kavga gürültü mü oluyor?
Yoksa dışarıda sizinle görünmekten mi hoşlanmıyor?
İyiden kötüye doğru gittim en acısı soru da şu o arkadaşları ile gittiğinde aldatmak için kapısı mı var?
Dışarı çıktığımızda kavga gürültü olmuyor fakat örnek vereyim diyorumki Bi hafta sonu güzel biyere kahvaltıya gidelim ben dışarıda kahvaltı sevmem yazık o paraya diyor gecen gün beni işe bırakırken simitçi var orada simit peynir çay yedik bak ne güzel işte kahvaltı ettik diyor hafta sonları buraya gelebiliriz diyor

Bence sizin ne hissetiginizi anlamasi icin arada sizde kızınızı ona bırakın suslenip puslenip disari çıkın

Back
X