• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bekar arkadaşları

Peki bu tekne turu nasıl bir tur? Balık için falan mı yoksa turistlik tam gün denize girmeli parti turu mu?

Dışarı çıktığımızda kavga gürültü olmuyor fakat örnek vereyim diyorumki Bi hafta sonu güzel biyere kahvaltıya gidelim ben dışarıda kahvaltı sevmem yazık o paraya diyor gecen gün beni işe bırakırken simitçi var orada simit peynir çay yedik bak ne güzel işte kahvaltı ettik diyor hafta sonları buraya gelebiliriz diyor

bunu bu kadar masraf görürken teknenin masrafsız bir şey olduğunu hiç birimiz düşünmüyoruz değil mi

Eşiniz evlenmek için evlenmiş sizi almış kenara koymuş. Yasalar önünde evli ama kendi fikrinde bekar. Evlilik güzel şey halbuki ama belki kafalarınız uymuyordur. Ya da aile hayatı ona göre değildir. O da çok zor. İnsan evlenmeden anlamıyor maalesef. Sonrası hapis hayatı gibi. İki tarafa da yazık oluyor öyle olunca.

İn
Merhaba arkadaslar 11byıllık evliyim 8 yaşında kızım var.eşim sürekli bekar yada boşanmış arkadaşları ile takılıyor bizimle hiç gezmeyi sevmez en son ne zaman gezdik hatırlamıyorum en fazla sahile gideriz 1 saat takılır geliriz. Bunu dile getirdim umursamıyor bugunde arkadaşları ile tekne turuna gitti. Napıcamı şaşırdım. Gezmiyoruz dediğim zaman kardeşin le gidin diyor hep beraber gidince daha çok masraf oluyor diyor mantığı bu şekilde nasul davranmalıyım
İnsanları bekar ayrılmış evli diye ayırmamakla işe başlayabilirsiniz....Karakter medeni durumdan bağımsızdır.. Evli evli görüşüp birbirinin eşlerini ayartanlardan tutun da evli erkek evli erkek çapkınlık yapanlara kadar neler neler gördü bu gözler..... Eşinizi hiç kimse ayartmaz.... Tabi karakteri düzgünse.... Nerden çıkardınız demeyin konu sahibi.... Alt başlıkta bunu soruyorsunuz aslında uygun değil denmesi gerekir gibi.. Eşinizin karakteri ile ilgili sizin yerinize evli yada bekar arkadaşlarını tercih etmesi. Gönül ister ki dengeyi kurabilsin.... Demekki kuramıyor. Bakın ben evli adamın bekar arkadaşına beni idare et karım görürse sevgilim için senin kız arkadaşın diyelim diyen ve bunu kabul etmeyen insanlarda tanıdım. Siz eşinizle Bi yol yöntem bulun çünkü biz onu tanımayız asabimi umursamaz mı sizi dinler mi.... Karakteri bilmeden yapılan yorumun yarısı boştadır.. Siz tanıyorsunuz siz konuşarak bu durumdan yani yeterince onu göremedipinizden dem vurarak konuyu açın bide erkekler biz kadınlar gibi evlenince bekar arkadaşlarını yok saymaz arkadaşlarına daha bağlıdırlar kimse içinde kendileri istemedikçe bozmazlat aralarını... .. Biz kadınlar bir erkek aman şu kadınla şu adamla görüşme desin hemen dinleriz.... Böyle böyle çevremizide yok ederiz sonra oturur evde eş bekleriz..... İstisnalar kaideyi bozmaz kimse biz böyle değiliz yazmasın herkesi kapsamayabilir.... Çoğunluğu kapsadığı kesindir 🙏

Yani tekne turu pahalı demesi işin süsü.... Size zaman ayırma problemini arkadaşlarını öne sürmeden açarak konuşun derim ben böylece ben kafamı dinlemeyecekmiyim zaten çalışıyorum arkadaşlarım onlar gibi bahaneleri duymadan sonuç alırsınız

Laf sokmak için mi alıntıladınız akdkjsjd Nereden biliyorsunuz alman hesabı yapıp bölüştüklerini? Ayrıca tekne turuna gitmişler, siz tekneye akbille biniliyor zannediyorsunuz sanırım ajfjsjsh ihtimaller üzerinden mi yürüyoruz yani? Peki bende ihtimaller üzerinden yürüyorum; adam sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyormuş, hadi diyelim alman hesabı yaptılar;haftada 4 defa çıksa her çıkışında 50-100 liradan aşağı harcamayacağına göre? (tekne turu yapan adamlardan bahsediyoruz) 4x100=400 TL. 3 kişilik aile yemeği, gezisi ya da pikniği her türlü daha ucuza gelir. Bir zahmet ne yazdığımı anlamadan yorum yapmayın.
Hmm peki

Back
X