• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beklentilerimi karsilamiyor, beklentim mi cok ?

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Bu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
birlikte yurtdisinda yasiyoruz, cocukta yok. severek evlendik ama evlendigimizden beri bi turlu iliskimizi oturtamadik. ben birlikte eglenebilecegim gulebilecegim, birseyler paylasabilecegim bir evlilik istedim hep, aranmak sorulmak deger gormek, esime gore bu cok abarti ve simariklik, ve karsilayamiyorda zaten. merak ediyorum benim beklentimmi cok sizce evlilik icin? seyahat ediyoken gun icinde 1-2 kez aramasini yazmasini beklemek, yanimdayken aksam oldugunda bi plan yapmak veya haftasonlari birseyler yapmak. cok sey mi bekliyorum ? Artik ne dusunecegimi bilemez oldum, ben esime cok bagimli gibi yasiyorum esimdede narsistlik ozellikler var. psikologla gorusuyorum yaklasik 7 aydir, gelismeler oldu eskisi kadar bogmuyorum esimi ama yinede bi sekilde beklentilerimi karsilamiyo bu evlilik, napicagimi bilmiyorum depresyonda gibiyim. cok yoruldum cozum bulamamaktan. yardim edin lutfen..

Cok çalışınca yogun ve yorgun olmasi cok normal. Bende yurtdışındayım ve şartlar zor yan gel yat olmuyor. Siz de surekli ilgilenmiyor diye düşünüp iyice kendinizi doldurmayın. Çalışın hobi edinin kursa gidin siz plan yapın. Yurtdışı nimetlerinden faydalanin

Bence esiniz ultra ilgisiz bi adam sizi doldurmak gibi olmasın ama bu istedikleriniz ekstra bişey değil olması gereken esiniz mıç mıç olmak istemiyor ne demek evli insanlarsiniz aramak mıç mıç olmak mı yani çok saçma çocukta yokken evliliğini zi gözden geçirin derim başkası için kendi istek ve arzularinizdan fedakarlık etmeyin bu sizin en doğal hakkınız yarın öbür gün çocuk oldumu bide o bunalticak bide bu eşle olmaz valla ömrünü törpüler bu adam

Cok çalışınca yogun ve yorgun olmasi cok normal. Bende yurtdışındayım ve şartlar zor yan gel yat olmuyor. Siz de surekli ilgilenmiyor diye düşünüp iyice kendinizi doldurmayın. Çalışın hobi edinin kursa gidin siz plan yapın. Yurtdışı nimetlerinden faydalanin

dogru, yurtdisinda calisma sartlari, bide esim yonetici ona bagli ekipleri var ve isi cok stresli malesef.. ayni zamanda kredi borcumuz var ve onu oduyoruz insallah bitecek yakinda.
ben calisiyorum, kurs hobi konusunda hic yaptigim bisey yok, dizi izlemek disinda.. esime cok fazla odaklaniyorum bunun bende farkindayim, ve ondan talep ettikce kendini cekiyor veya simariklik bencillik olarak adlandirip kiziyor kavga ediyoruz ne kadar anlayissizsin ben burda calisiyorum sen surekli ilgi bekliyosun benden oluyo yaptigim seyin adi. artik o mu hatali ben mi nasil cozucez bilemiyorum. ama bir an once bu durumdan kurtulmak rahat olmak istiyorum ki bide cocuk dusunuyoruz seneye, cocuktan once iliskimiz rayina oturmali..

dogru, yurtdisinda calisma sartlari, bide esim yonetici ona bagli ekipleri var ve isi cok stresli malesef.. ayni zamanda kredi borcumuz var ve onu oduyoruz insallah bitecek yakinda.
ben calisiyorum, kurs hobi konusunda hic yaptigim bisey yok, dizi izlemek disinda.. esime cok fazla odaklaniyorum bunun bende farkindayim, ve ondan talep ettikce kendini cekiyor veya simariklik bencillik olarak adlandirip kiziyor kavga ediyoruz ne kadar anlayissizsin ben burda calisiyorum sen surekli ilgi bekliyosun benden oluyo yaptigim seyin adi. artik o mu hatali ben mi nasil cozucez bilemiyorum. ama bir an once bu durumdan kurtulmak rahat olmak istiyorum ki bide cocuk dusunuyoruz seneye, cocuktan once iliskimiz rayina oturmali..
Kendinizi onun yerine koyun. Düşünsenize deli gibi çalışmış yorgunsunuz ama esiniz sizi odak noktasi yapmış surekli ilgi bekliyor. Ne kadar yorucu olur. Spora yazilin, kitap okuyun, kurslara gidin, doğayi keşfedin. Dizi ve ev isi rutin olarak devam eder buarada. Kendinize ve ona yüklenmeyin rahat olun akışına bırakmak en güzeli

Bence esiniz ultra ilgisiz bi adam sizi doldurmak gibi olmasın ama bu istedikleriniz ekstra bişey değil olması gereken esiniz mıç mıç olmak istemiyor ne demek evli insanlarsiniz aramak mıç mıç olmak mı yani çok saçma çocukta yokken evliliğini zi gözden geçirin derim başkası için kendi istek ve arzularinizdan fedakarlık etmeyin bu sizin en doğal hakkınız yarın öbür gün çocuk oldumu bide o bunalticak bide bu eşle olmaz valla ömrünü törpüler bu adam

bende boyle dusunuyorum bazen, cok ilgi alaka bekliyoda olabilirim, ben esimin yarisi kadar yogunum, o cok seyahat ediyo ona bagli calisan kisiler var, stresi yuku buyuk. ne bekledigimi biliyo aslinda ama ben ilgi diye direttikce kendini cekiyo ya anlayissiz oluyorum gozunde ya simarik ya cocuk . bana surekli 30 yasinda olgun bir kadin gibi davran artik diyor, anlayisli ol, sakin ol olgun ol.
iliskilerimde hep bi ilgi bekledim dogru, ama esimde ekstra mesgul gibi geliyor bana. belkide kendi kendime yetemiyorum.
veya boyle sikayet ettigim icin ustune cok dusup odak noktam yaptigim ve ilgi bekledigim icin esimin icindende gelmiyodur.

Valla eşi bi stresli calisan bayanin eşi degil. Insan yorulabilir dinlenmek isteyebilir bunu eşiyle de yapabilir sonucta sirttinda yuk degil.Her türlu vakit ayirabilir bi alo demek bi tatli soz solemek kimsenin yorgunluguna yorgunluk katmaz. Kendine alan oturtmus orada kendine fayda sagliyor. Evlilik bu .. cocuklukta olur bazen buyuklukte. Yurt disinda esinden baska yoldasimi var? Onunla yapmak isteyecek tabiki bicok seyi. Eşi de yardimci olmali. Zor da olsa oyle ya da boyle ugrasacak evlilik bu mecbur.madem oyle bekar kalsaydi.
Yapisi geregi ilgiyi sevmiyorsa ilgi gostermeyi de evlenmesin bu kisiler kusurabakmasinlar.

Sen şu Çin'de yaşayan kızdın değil mi?

Eşinin tarzı bu asla değişmez. Ya kabulleneceksin yada ayrilacaksin. Değişmesini bekleme.

Seyahatteyken gün içinde 1-2 kez arayıp yazmıyorsa bence sıkıntı eşinizde.
Aynı şehirde hatta ilçede karı kocalar bile gün içinde daha fazla iletişim kuruyor.

Evet çalışma hayatı zor olabilir ama bizler de çalışıyoruz. İş hayatı başka, özel hayat başka. Dengeyi kurmak lazım. İşimiz yoğun diye çocuklarımıza da zaman ayırmayalım o zaman. Ya da ailemize. Geçen hafta annem geldi kalmaya. Pazar günü (normal şartlarda dinlenme günüm olmasına rağmen) pazara gitmek istedi. Oradan sinemaya götürdüm. Oradan yemeğe götürdüm. Kadın sıkılmasın diye zaman ayırdım ona.
Eşlerimiz ya da bizler daha mı az değerliyiz.

Eşinizin tavrı ilgisiz.
Mutlu musunuz mutsuz mu? Buna karar verin. Eşiniz iyi bir insan olabilir ama sizi mutlu etmesi de önemli.

bende boyle dusunuyorum bazen, cok ilgi alaka bekliyoda olabilirim, ben esimin yarisi kadar yogunum, o cok seyahat ediyo ona bagli calisan kisiler var, stresi yuku buyuk. ne bekledigimi biliyo aslinda ama ben ilgi diye direttikce kendini cekiyo ya anlayissiz oluyorum gozunde ya simarik ya cocuk . bana surekli 30 yasinda olgun bir kadin gibi davran artik diyor, anlayisli ol, sakin ol olgun ol.
iliskilerimde hep bi ilgi bekledim dogru, ama esimde ekstra mesgul gibi geliyor bana. belkide kendi kendime yetemiyorum.
veya boyle sikayet ettigim icin ustune cok dusup odak noktam yaptigim ve ilgi bekledigim icin esimin icindende gelmiyodur.

Çok çalışması sizi iki dakika aramamasi için bi sebep değil oturup yemekte mi yemiyo bu adam yemek arasında iki dakika hal hatir soramiyormu esiniz bence egolu biri ne demek olgun ol yasin gibi davran ona ne sizin icinizdeki çocuktan ay sinirlendim bak şimdi

Canim her kadinin isteyecegi seyler bunlar. Hatta 2 hafta ayriliktan sonra daha bir ozlemle gelmesi lazim sana yorgunlugunu anlarim ama insan sevdigi ile ilgilenince biraz rahatlar bence. Esin kendini cok fazla isine adamis gibi gorunuyor. Belki de karakteri oyledir evlenmeden once nasildi bilmiyorum. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen demisler maalesef...

Siz çalışmıyorsunuz galiba? Bir iş bulabilirsiniz, farklı şeylerle ilgilenebilirsiniz. Az beklenti sonsuz mutluluk :)

Beklentiyi az tutun diyoruz da bu kadar da değil.İstediği kadar yorgun olsun.Ayın 15 günü evde olmayan bir adam karısının bir saçını da okşamaz mı yahu.Ne olacak iki güzel söz söylese dili mi aşınır.Minnoş parmaklarımı yorulur karısını okşayınca.Haklı buldum ben seni.Ot gibi oturacakmısın.Tabi ki bu kadarcık ilgi beklemek hakkın.Hayat çalışmaktan ibaret değil.

Haklisiniz ama eşinizin kişiliği, karakteri böyleyse bu saatten sonra degisebileceginı düşünmüyorum..

Esinizin isini bile bile evlendiyseniz ayin 10 gunu yalniz olacaginizi biliyordunuz. Bu yuzden beklentinizi karsilamamis diyemeyecegim. Esiniz evlenmeden once de mi micmic iliski sevmiyordu? Evlendikten sonra degistiyse haklisiniz o da duzeni oturtamamis,sizin beklentinizi karsilayamiyor simdi.

Back
X