• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beklentilerimi karsilamiyor, beklentim mi cok ?

eşiniz ilgisiz değil.ikinizin evlilikten beklentileri farklı bence.sizin hayalinizdeki evlilik bu değilmiş.peki evlenmeden önce bunu fark edemediniz mi flört sürecinde?ya da o zaman iyiydi evlenince mi değişti?

Hep yazıyorum ben çok aşık olarak evlendim ama eşim için durum daha stabildi. Ben çok seviyordum ve sürekli beraber vakit geçirelim istiyordum. Bu mıçmıç sevmek değildi, elele tutuşup yürüyelim, bi cafede oturup çay içelim istiyordum. Çalışıyorum, evet çok yoğun bir işim yok ama çalışıyorum. Sabah 8, akşam 5... Size çalışın diye akıl veriyolar ya hani, eğer seviyorsan çalışırken de onu düşünebiliyorsun, bi çay molasında, ufak aralarda.
Her neyse ben hep beraber olacağız, bir yere gidince beni merak edecek, sabah günaydın diyecek, yatmadan önce beni arayacak artık zannederken adam gayet kendi halinde takılıyordu. (sevgililik evresinden bahsediyorum) Hiç üzerine gitmedim kendi haline bıraktım. Arada ufak jestler yaptım durum benden mi kaynaklanıyo diye ama fayda etmedi o hep aynıydı.
Evlendik. O kadar özlerdim ki 1 saat arkadaşlarıyla buluşsa kazağına sarılırdım. Daha 1 yıl olmadı evleneli. O hiç değişmedi. sadece cinsel anlamda bir şeyler yaşamak istediğinde geldi sarılıp öptü beni. Belki biraz abartıyorum, ama öyle hissediyordum.
Şimdilerdeyse ben yalnız vakit geçirmeyi öğrendim. Evden gittiğinde kazağına sarılıp koklayan ben, artık gittiğine mutlu bile oluyorum. İstediğim şeyi izliyor, istediğim şeyi yiyip içiyorum ve arkamdan evi dağıtan biri de yok. Zamanla sen de alışmak zorundasın. Kendi kendini eğlendirmeyi öğrenmelisin. Çalışmıyorsun galiba diye seni alaya alanlara da bakma. Sen fazla bir şey istemiyorsun. Bi dakika arasa, ya sadece sesini duymak istedim dese olay bitecek zaten. Sen tatmin olacaksın ama izin vermiyor. Kendini inandıramamış bence seni sevdiğine. Sen bunun eksikliğini hissediyorsun. O da işim var bahanesine sığınıyor.
Belki de asıl sorunun yorgun olup olmamasının kendi bile farkında değil.

Haklısınız tabii ki. Ilgi dışında, insan bir merak eder. Farkli ülkelerde gun icinde gorusmeden nasil rahat edebiliyor. Bu ilgisizlik degil, yok saymak.
Ama sevgiliyken de boyledir herhalde? Yoksa o zaman bu iste degil miydi ya da ilgilenir miydi?

Bu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
birlikte yurtdisinda yasiyoruz, cocukta yok. severek evlendik ama evlendigimizden beri bi turlu iliskimizi oturtamadik. ben birlikte eglenebilecegim gulebilecegim, birseyler paylasabilecegim bir evlilik istedim hep, aranmak sorulmak deger gormek, esime gore bu cok abarti ve simariklik, ve karsilayamiyorda zaten. merak ediyorum benim beklentimmi cok sizce evlilik icin? seyahat ediyoken gun icinde 1-2 kez aramasini yazmasini beklemek, yanimdayken aksam oldugunda bi plan yapmak veya haftasonlari birseyler yapmak. cok sey mi bekliyorum ? Artik ne dusunecegimi bilemez oldum, ben esime cok bagimli gibi yasiyorum esimdede narsistlik ozellikler var. psikologla gorusuyorum yaklasik 7 aydir, gelismeler oldu eskisi kadar bogmuyorum esimi ama yinede bi sekilde beklentilerimi karsilamiyo bu evlilik, napicagimi bilmiyorum depresyonda gibiyim. cok yoruldum cozum bulamamaktan. yardim edin lutfen..
Hadi ilgi göstermiyor falan belki yorgun bir yere kadar tamam denir. Ama sen yakınlaşınca boğulmak.. mıc mıc sevmediğini belli etmesi.. bence bu değil evlilik yani. Ben dedim acaba görücü usulü ya da sevmeden mi evlendiniz? Ama çocuk yapma kesinlikle bu koşullarda.

Ben eşinizi haklı buldum

Yani yurt dışında çalışırken gün içinde eşimi aramam akşam belki ararım

Bir sıkıntı olmadan her an neden arayayım ki

Arkadaşlar gün içinde insanın aklına gelir vs demişler de ben yaptığım işe kanalize olmayı severim

Bebeğim varken bakıcıyı da gün içinde arayıp darlamazdım mesela

Ya da çocuklarımızı seviyoruz onları gün içinde arıyor muyuz

Biraz abarttimmi acaba yazarken veya yanlis mi anlasildi bilemedim, ama esim sacimi oksar tabiki seyahatten geldiginde bi sure samimi oluruz film dizi izleriz hep birlikte yemek yeriz falan o kadar ekstrem degil yani. Ama benim beklentim onun ilgisinden fazla kaliyor ve buda rahatsiz ediyo beni..
seyahatte gun icinde aramaz mesaj atar 1-2 kez aksam odaya varinca goruntulu arama yapar veya normal arar konusuruz. Ben daha fazlasini bekliyorum .. daha cok konusmayi istiyorum yani daha merak etsin gun icnde bazen 5-6 saat yazmadigi olur ben yazmasam yazmayabilir . Yani o benim ustume dusse ilgilense keske ben bu kadar isteyip diretecegime, boyle olunca daha ters tepiyor ve tartisiyoruz. Veya esim kendini cekiyo iyice. Kontrol ediyomusum havasi oluyo.
Seyahati cok ayin 1-2 haftasi yok evde . Yalnizim bunaliyorum.. bu arada calisiyorum 9-5 bende.
Esimin ustume dusmesini ilgilenmesini isterdim acikcasi..
severek evlendik gorucu usulude degil, evlenmeden biraz daha ilgiliydi tabiki daha cok konusuyoduk vs. simdi evli moduna gectik.

Ben ustune dusersemde bu sefer boguyo abartiyo oluyorum, rahat olabilsem keske bende. Yeterli derecede zaman gecirdigimizi dusunmuyorum bu seyahatlerinden dolayi ama burdaykende genelde yogun oldugu icin haftada 1 disari cikiyoruz ancak

Bu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
birlikte yurtdisinda yasiyoruz, cocukta yok. severek evlendik ama evlendigimizden beri bi turlu iliskimizi oturtamadik. ben birlikte eglenebilecegim gulebilecegim, birseyler paylasabilecegim bir evlilik istedim hep, aranmak sorulmak deger gormek, esime gore bu cok abarti ve simariklik, ve karsilayamiyorda zaten. merak ediyorum benim beklentimmi cok sizce evlilik icin? seyahat ediyoken gun icinde 1-2 kez aramasini yazmasini beklemek, yanimdayken aksam oldugunda bi plan yapmak veya haftasonlari birseyler yapmak. cok sey mi bekliyorum ? Artik ne dusunecegimi bilemez oldum, ben esime cok bagimli gibi yasiyorum esimdede narsistlik ozellikler var. psikologla gorusuyorum yaklasik 7 aydir, gelismeler oldu eskisi kadar bogmuyorum esimi ama yinede bi sekilde beklentilerimi karsilamiyo bu evlilik, napicagimi bilmiyorum depresyonda gibiyim. cok yoruldum cozum bulamamaktan. yardim edin lutfen..
Arayıp sorup iki güzel söz söyleyip bir seyahat dönüşü Farklı bir plan yapıp küçük bir hediye alamayacaksa hangi amaçla evlenmiş Beyzade?? İş ilişkisi mi bu mıçmıç neymiş üzerine düşmeseniz ilgi göstermeseniz de soğuk kadın derler hatalarının bahaneleri kadınlar olur bencil erkekler gerçekten çekilmez oluyor

Yooo abartı seyler ıstemıysun her evlı kadının ıstedıklerını ıstıysun esın sacmalıyr bence.

zaten ayın iki haftası yoksa bu nasıl mıçmıç bi ilişki ya, bence abartmıyorsun, eşin karısını ihmal etcekti madem neden evlenmişki, isteklerin gayet doğal, sen biraz onu rahat bıraktıysan onunda sana doğru bi adım atması lazım
eşin sanırım sana tepeden bakan biri, bence sen de onunla ilgilenme, belki bu şekilde ilgisini çekersin
ama kesinlikle kendi sosyal hayatını yaratmalısın, eşinden bağımsız olarak

bence sen 10 15 gun tek kalarak fedakarlik yarpiyorsun ayda bir bas basa plan yapin , evdeykende yarim saat 1 saatini sana ayirsin cok mu?
evlilik karsilikli fedakarlik.

bende boyle dusunuyorum bazen, cok ilgi alaka bekliyoda olabilirim, ben esimin yarisi kadar yogunum, o cok seyahat ediyo ona bagli calisan kisiler var, stresi yuku buyuk. ne bekledigimi biliyo aslinda ama ben ilgi diye direttikce kendini cekiyo ya anlayissiz oluyorum gozunde ya simarik ya cocuk . bana surekli 30 yasinda olgun bir kadin gibi davran artik diyor, anlayisli ol, sakin ol olgun ol.
iliskilerimde hep bi ilgi bekledim dogru, ama esimde ekstra mesgul gibi geliyor bana. belkide kendi kendime yetemiyorum.
veya boyle sikayet ettigim icin ustune cok dusup odak noktam yaptigim ve ilgi bekledigim icin esimin icindende gelmiyodur.
İyi bir yönetici olmak gerçekten çok zaman alır insanın. Hani yönetici vardır yönetici vardır... benim eski yöneticim okadar ilgili bir adamdı ki mesela. Ne bir Doğum günü unuturdu, ne başka bir özel gün. Düşünüp sorardı vs. Ama gidip adamın eşine sorsaydım bu ilgiyi sana da gösteriyor mu diye, hayır... işine odaklı bir erkek ise o zaman tüm enerjisini işe veriyordur. Kafası hep meşguldür. Sana verecek aşırı ilgi kalmıyordur, bi yandan da anlayabiliyorum. Ben mesela çok aşırı ilgili bir insandım hep. Son işimde okadar yoğun bir çalışma temposu oldu ki, bırak kendim düşünmeyi, gelen mesajlara bile bazen cevap veremiyordum. O dönemde bana şikayetler gelmişti. Arık benle ilgilenmiyorsun beni unuttun diye. İçimden ama hep "peki ben? Bende insan değil miyim? " diye düşünürdüm vs hatta bazen üzülür, bazen sinirlenirdim anlayış bulamayınca.
Demek istediğim, belkide eşinizin iş hayatımı olduğu gibi kabul edip, siz biraz planlar vs yapın ki, onunda kafası dağılsın biraz. Siz her şeyi ondan beklemeyin.

1-2 kez aramasını beklemek haftasonlari birseyler yapmak zaten her evlilik/iliski icinde olan seyler ve eşin bunlari bile karsilamaktan muzdaripse abartan sen degil tabi ki de o. Valla bende esimin benle ilgilenmesi taraftariyim çünkü ben elimden geldiğince ona karsi ilgiliyim. Yogun oldugu donemlerde beni unuttuysa tabi ki hosnutsuzlugumu dile getiriyorum. (Ama istisnasiz günde en az 5 kere arar bazen bunaliyorm cok sık aramasindan sikayet ediyorum bak burda yazinca nankorluk yaptigimi anladim cnm kocam)

Beklentiniz çok değil. Normal bir ilişkide olması gereken bunlar zaten. Hiç mi mola vermiyor yani. Bi mesaj atmak ne kadar zor olabilir. Eşinizin öncelikleri farklı. Bu değişmez maalesef. İyi düşünün.

Esiniz fazla abartiyor. İstekleriniz normal seyler. Cok mu iskolik anlamadim ama ilgisiz oldugu bir gercek.
Siz de keyfinize bakin madem bi sure baskiyi birakin ne olacak bakalim
Farkedecek mi tepkisi ne olacak bakalim.

Back
X