- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ilgi göstermiyor falan belki yorgun bir yere kadar tamam denir. Ama sen yakınlaşınca boğulmak.. mıc mıc sevmediğini belli etmesi.. bence bu değil evlilik yani. Ben dedim acaba görücü usulü ya da sevmeden mi evlendiniz? Ama çocuk yapma kesinlikle bu koşullarda.Bu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
birlikte yurtdisinda yasiyoruz, cocukta yok. severek evlendik ama evlendigimizden beri bi turlu iliskimizi oturtamadik. ben birlikte eglenebilecegim gulebilecegim, birseyler paylasabilecegim bir evlilik istedim hep, aranmak sorulmak deger gormek, esime gore bu cok abarti ve simariklik, ve karsilayamiyorda zaten. merak ediyorum benim beklentimmi cok sizce evlilik icin? seyahat ediyoken gun icinde 1-2 kez aramasini yazmasini beklemek, yanimdayken aksam oldugunda bi plan yapmak veya haftasonlari birseyler yapmak. cok sey mi bekliyorum ? Artik ne dusunecegimi bilemez oldum, ben esime cok bagimli gibi yasiyorum esimdede narsistlik ozellikler var. psikologla gorusuyorum yaklasik 7 aydir, gelismeler oldu eskisi kadar bogmuyorum esimi ama yinede bi sekilde beklentilerimi karsilamiyo bu evlilik, napicagimi bilmiyorum depresyonda gibiyim. cok yoruldum cozum bulamamaktan. yardim edin lutfen..
Arayıp sorup iki güzel söz söyleyip bir seyahat dönüşü Farklı bir plan yapıp küçük bir hediye alamayacaksa hangi amaçla evlenmiş Beyzade?? İş ilişkisi mi bu mıçmıç neymiş üzerine düşmeseniz ilgi göstermeseniz de soğuk kadın derler hatalarının bahaneleri kadınlar olur bencil erkekler gerçekten çekilmez oluyorBu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
birlikte yurtdisinda yasiyoruz, cocukta yok. severek evlendik ama evlendigimizden beri bi turlu iliskimizi oturtamadik. ben birlikte eglenebilecegim gulebilecegim, birseyler paylasabilecegim bir evlilik istedim hep, aranmak sorulmak deger gormek, esime gore bu cok abarti ve simariklik, ve karsilayamiyorda zaten. merak ediyorum benim beklentimmi cok sizce evlilik icin? seyahat ediyoken gun icinde 1-2 kez aramasini yazmasini beklemek, yanimdayken aksam oldugunda bi plan yapmak veya haftasonlari birseyler yapmak. cok sey mi bekliyorum ? Artik ne dusunecegimi bilemez oldum, ben esime cok bagimli gibi yasiyorum esimdede narsistlik ozellikler var. psikologla gorusuyorum yaklasik 7 aydir, gelismeler oldu eskisi kadar bogmuyorum esimi ama yinede bi sekilde beklentilerimi karsilamiyo bu evlilik, napicagimi bilmiyorum depresyonda gibiyim. cok yoruldum cozum bulamamaktan. yardim edin lutfen..
Bu iliskide kendimi cok yalniz hissediyorum bazen, esim isi geregi cok seyahat ediyor, ayin 10 gun- 2 haftasi yok yurtdisi seyahatleri var, bu surede cok yogun oluyor , geldiginde oyle yine yogun. bekledigim ilgiyi alakayi goremiyorum, esimde cok ilgi bekledigimi ve onun agzinin icinde oldugumu soyluyo, oda fazla micmic bi iliski istemiyo. ben ustune dustukce geriliyoruz kendini cekiyo veya tartisiyoruz. 2.5 senedir evliyiz bu arada.
İyi bir yönetici olmak gerçekten çok zaman alır insanın. Hani yönetici vardır yönetici vardır... benim eski yöneticim okadar ilgili bir adamdı ki mesela. Ne bir Doğum günü unuturdu, ne başka bir özel gün. Düşünüp sorardı vs. Ama gidip adamın eşine sorsaydım bu ilgiyi sana da gösteriyor mu diye, hayır... işine odaklı bir erkek ise o zaman tüm enerjisini işe veriyordur. Kafası hep meşguldür. Sana verecek aşırı ilgi kalmıyordur, bi yandan da anlayabiliyorum. Ben mesela çok aşırı ilgili bir insandım hep. Son işimde okadar yoğun bir çalışma temposu oldu ki, bırak kendim düşünmeyi, gelen mesajlara bile bazen cevap veremiyordum. O dönemde bana şikayetler gelmişti. Arık benle ilgilenmiyorsun beni unuttun diye. İçimden ama hep "peki ben? Bende insan değil miyim? " diye düşünürdüm vs hatta bazen üzülür, bazen sinirlenirdim anlayış bulamayınca.bende boyle dusunuyorum bazen, cok ilgi alaka bekliyoda olabilirim, ben esimin yarisi kadar yogunum, o cok seyahat ediyo ona bagli calisan kisiler var, stresi yuku buyuk. ne bekledigimi biliyo aslinda ama ben ilgi diye direttikce kendini cekiyo ya anlayissiz oluyorum gozunde ya simarik ya cocuk . bana surekli 30 yasinda olgun bir kadin gibi davran artik diyor, anlayisli ol, sakin ol olgun ol.
iliskilerimde hep bi ilgi bekledim dogru, ama esimde ekstra mesgul gibi geliyor bana. belkide kendi kendime yetemiyorum.
veya boyle sikayet ettigim icin ustune cok dusup odak noktam yaptigim ve ilgi bekledigim icin esimin icindende gelmiyodur.