bırı var aldatılıyor
aldatan kısı mesafelı soguk duruyor
ama aldatılan habıre kendısını aldatan kısının pesınden kosuyor hatta ustune ozur falan dıleyecek

gercekten cok komık
bırde konu sahıbının gozunu acmaya calısan dogruyu soyleyen arkadaslara saldırılması bu daha da komık
konu sahıbı ne duymak ıstıyorsunuz soyleyın onu yazayım...
sunu mu desem daha memnun olursunuz?
sen esının pesınden kos amaaan erkegın elının kiri ,sevıyormussun zaten bırakma baska kadınlara döner dolasır sana gerı gelır mı dıyeyım mesela bumu ıstedıgınız ?
sız aldatsaydınız adam sızı sag koyarmıydı ? napardı esınız sız onu aldatmıs olsaydınız ?
aldatılan hıc bır kadın sevmeye devam etmez ,sevıyorum dıyen kısı takıntılı demektır, ozguvenı yok demektır ,bosansa bosandıkdan sonra napacagını bılemedıgı ıcın sevgıyı bahane edıyor demektır...
bunca bosanan kısı nasıl bosanabılıyor ? onların cesaretıne haksızlık degıl mı . bosanmak kolay degıl sevıyorum zırvalıkları onca bosanan kadına haksızlık degıl mı ?
yasadıgınız yuva degıl ,evlılık degıl
bır kere bakın akıl var mantık var...
bosanmayacaksanız eger ;tutupda esınızle yuz goz olmayın .madem bosanmayacaksınız aldatıldıgınız zaman bılmıyormus gormemıs duymamıs gıbı yapın !
hem aldatılıyorsunuz hem bunu kabul edebılıyorsunuz hemde adamın pesınden kosuyorsunuz ben adamın yerınde olsam daha fazla aldatırım, kadın bu durumu nasılsa kabul edıyor dıye.
esınle herseyı konus dökül, adamın sana dökülmesını ıste sonra o evlılıge devam et ??? adam nıye aldatmasın ? daha once yapan yıne yapar daha once ıhanetı kabul eden yıne eder !
yalan mı ?
sıze gerceklerı soyleyene neden saldırgan yazıyorsunuz ? bız sızı tanımayız etmeyız bıze ne kım kımı aldatırsa aldatsın ,gelıp fıkır soruyorsanız olması gereken neyse onu soylerız, ne yapmak ıstıyorsanız yaparsınız yıne bıze ne ama akıl mantık denen de bırsey var ne yanı sırf sızın gonlunuz olsun dıye sacma sapan fıkırler mı verelım konu sahıbı?
nasıl bılıyorsanız oyle yapın tovbe yarabbım ya