Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Bu tarz mesajlari atan arkadaslara sesleniyorum siz benim ne halde oldugumu biliyor musunuz cocuk disinda hoc bir konuda aramadigimi suan elimin ayagimin titretiginin ve daha bir suru sey.. burda tavsiye almak icin yazdim hakaret edin diye degil
Başına gelmeyen anlamaz sıkma canını..ama kafanı kurt kemirecegine sen eşinle konuş .gerçek duygularini mertçe anlatmasını iste..ve eğer mutsuzluk verecek seylerse mutlaka ayrıl bence

Mate86 esini seviyor ve ona hem Kendi hem de çocuğu için şans vermek istiyor.. ayrılsa belki pişman olacak diye düşünüyor.. başkası ile evlense kixina iyi Baba olabilecek mi? Bir sürü sıkıntı dert.. üstelik şu an eli ayağı titriyor psikolojik olarak cokuntude.. Gurur murur diye daha fazka yuklemeyin herkes kendine baksin..sanki siz aldatilmadiniz yada aldatilma adayi değilsiniz haaaa!!!?Herkesin basina gelebilir ama bosanmak öyle o kadar kolay degil bir de cocugun varsa..

bırı var aldatılıyor
aldatan kısı mesafelı soguk duruyor
ama aldatılan habıre kendısını aldatan kısının pesınden kosuyor hatta ustune ozur falan dıleyecek :KK70:
gercekten cok komık
bırde konu sahıbının gozunu acmaya calısan dogruyu soyleyen arkadaslara saldırılması bu daha da komık

konu sahıbı ne duymak ıstıyorsunuz soyleyın onu yazayım...
sunu mu desem daha memnun olursunuz?
sen esının pesınden kos amaaan erkegın elının kiri ,sevıyormussun zaten bırakma baska kadınlara döner dolasır sana gerı gelır mı dıyeyım mesela bumu ıstedıgınız ?

sız aldatsaydınız adam sızı sag koyarmıydı ? napardı esınız sız onu aldatmıs olsaydınız ?

aldatılan hıc bır kadın sevmeye devam etmez ,sevıyorum dıyen kısı takıntılı demektır, ozguvenı yok demektır ,bosansa bosandıkdan sonra napacagını bılemedıgı ıcın sevgıyı bahane edıyor demektır...

bunca bosanan kısı nasıl bosanabılıyor ? onların cesaretıne haksızlık degıl mı . bosanmak kolay degıl sevıyorum zırvalıkları onca bosanan kadına haksızlık degıl mı ?

yasadıgınız yuva degıl ,evlılık degıl

bır kere bakın akıl var mantık var...
bosanmayacaksanız eger ;tutupda esınızle yuz goz olmayın .madem bosanmayacaksınız aldatıldıgınız zaman bılmıyormus gormemıs duymamıs gıbı yapın !

hem aldatılıyorsunuz hem bunu kabul edebılıyorsunuz hemde adamın pesınden kosuyorsunuz ben adamın yerınde olsam daha fazla aldatırım, kadın bu durumu nasılsa kabul edıyor dıye.

esınle herseyı konus dökül, adamın sana dökülmesını ıste sonra o evlılıge devam et ??? adam nıye aldatmasın ? daha once yapan yıne yapar daha once ıhanetı kabul eden yıne eder !

yalan mı ?

sıze gerceklerı soyleyene neden saldırgan yazıyorsunuz ? bız sızı tanımayız etmeyız bıze ne kım kımı aldatırsa aldatsın ,gelıp fıkır soruyorsanız olması gereken neyse onu soylerız, ne yapmak ıstıyorsanız yaparsınız yıne bıze ne ama akıl mantık denen de bırsey var ne yanı sırf sızın gonlunuz olsun dıye sacma sapan fıkırler mı verelım konu sahıbı?

nasıl bılıyorsanız oyle yapın tovbe yarabbım ya

Iyi oku ben aldatcam demedim. Olmayan biri ile birlikteyim de demeyecektim. Olmayan birinden hoslandigimi soyleyecektim.

Farkli ulkelerden farkli kadinlara sormuslar kocaniz sevgiliniz sizi aldatmis olabilir mi diye kimi belki kimi evet demis. Turk kadinina sormuslar aa olur mu oyle sey benim kocam beni kesinlikle aldatmaz demis.. ne hikmetse en cokda turk kadini aldatatilirmis ama bilmez iste.. belki sende onlardan birisindir? Ya da bu buyuk sozune hitaben yasayacak olanlarindan..

bılıyormusun aldatıldıgını bılmeyenle
bıle bıle devam eden arasında KOCAMAN BIR FARK var
bunu ayırt edebılıyor musunuz :deli:

en cok turk kadını aldatılmıyor en cok sızın gıbıler var yanı aldatılıp kabul edenler .
ne acı .
bızde gelmıs konu sahıbı daha ıyı durumda olsun bunu yasamayı haketmıyor dıye akıl vermelere kalkıyoruz
yok sız dogru yoldasınız bence de boyle devam edın hatta fıkrınız muhtesem !

İşin içine aldatma girdiginde evlilik temelinden sarsiliyor. Eger aldatilan kadın affetmisse evcilik oynamaya başlıyor. Erkekte affedilme rahatligi ile istedigi gibi takiliyor. Eşi ile ilgilenir gibi yaparak tekrar aldatmak için firsat kolluyor. Bir defa aldatan hep aldatiyor. Çünkü belli bir eşiği geciyor. Ar perdesi kalkıyor ve haram, yasak olan ona tatlı geliyor.

Son düzenleme:
Bu ilk çünkü ne demek ya?Daha yolu var mı yani.İlki ikincisi mi var bunun.İkincisi daha mı az acıtacak.Ve ya ilkinde az mı acıdı.Sevildiğinizi hissetmişsiniz ama yanlış his demek ki.SEVEN İNSAN ALDATMAZ.Sayfalarca her kadın aynı şeyi demiş konunuza.Yahu adam o bana uygun biri değildi bile demiş.Uygun olsa ne sizi ne çocuğunuzu düşünecek yani.Ve bu adamı geri kazanmak için siz çabalıyorsunuz.Gerçekten yazık.Bir hemcinsim olarak üzüldüm.Kusura bakmayın ama evliliği bitirmemek için kendinize bahaneler uyduruyorsunuz.Çocuğu öne sürenleri de anlamıyorum.Bu da bir sığınak sizin gibi kendisine saygısı olmayan kadınlara.Birşey olmuyor boşanmış ailenin çocuklarına çevremde çok var ve hepsi de gayet sağlıklı.Çünkü mutlu ve özgüvenli bir anne tarafından büyütüldüler.Burda kim ne dese boş.Siz sizi aldatan kocanıza yemekler hazırlayıp,süslenip püslenip ,extra ilgi gösterip evinize bağlamaya çalışın.Hatalı olan eşiniz değil çünkü.Adam zor dönemden geçmiş biraz anlayışlı olun.Gururunuzu da atın bir tarafa gerçi atalınız olmuştur baya.
Konu sahibi sunu demek istemis,ilk aldatmalarda insanlar ya çok pişman oluyor olayin ciddiyetini anlayıp ailesine daha çok bağlanıyor ve asla tekrarlamiyor ,kendisini affettirmek için herşeyi yapıyor ..yada ilki yapan o heyecani yaşayan alışkanlık oluyor vs vs..ama bu konuda zaten pişman olan bir erkek tutumu yokki malesef

bırı var aldatılıyor
aldatan kısı mesafelı soguk duruyor
ama aldatılan habıre kendısını aldatan kısının pesınden kosuyor hatta ustune ozur falan dıleyecek :KK70:
gercekten cok komık

bırde konu sahıbının gozunu acmaya calısan dogruyu soyleyen arkadaslara saldırılması bu daha da komık

konu sahıbı ne duymak ıstıyorsunuz soyleyın onu yazayım...
sunu mu desem daha memnun olursunuz?
sen esının pesınden kos amaaan erkegın elının kiri ,sevıyormussun zaten bırakma baska kadınlara döner dolasır sana gerı gelır mı dıyeyım mesela bumu ıstedıgınız ?

sız aldatsaydınız adam sızı sag koyarmıydı ? napardı esınız sız onu aldatmıs olsaydınız ?

aldatılan hıc bır kadın sevmeye devam etmez ,sevıyorum dıyen kısı takıntılı demektır, ozguvenı yok demektır ,bosansa bosandıkdan sonra napacagını bılemedıgı ıcın sevgıyı bahane edıyor demektır...

bunca bosanan kısı nasıl bosanabılıyor ? onların cesaretıne haksızlık degıl mı . bosanmak kolay degıl sevıyorum zırvalıkları onca bosanan kadına haksızlık degıl mı ?

yasadıgınız yuva degıl ,evlılık degıl

bır kere bakın akıl var mantık var...
bosanmayacaksanız eger ;tutupda esınızle yuz goz olmayın .madem bosanmayacaksınız aldatıldıgınız zaman bılmıyormus gormemıs duymamıs gıbı yapın !

hem aldatılıyorsunuz hem bunu kabul edebılıyorsunuz hemde adamın pesınden kosuyorsunuz ben adamın yerınde olsam daha fazla aldatırım, kadın bu durumu nasılsa kabul edıyor dıye.

esınle herseyı konus dökül, adamın sana dökülmesını ıste sonra o evlılıge devam et ??? adam nıye aldatmasın ? daha once yapan yıne yapar daha once ıhanetı kabul eden yıne eder !

yalan mı ?

sıze gerceklerı soyleyene neden saldırgan yazıyorsunuz ? bız sızı tanımayız etmeyız bıze ne kım kımı aldatırsa aldatsın ,gelıp fıkır soruyorsanız olması gereken neyse onu soylerız, ne yapmak ıstıyorsanız yaparsınız yıne bıze ne ama akıl mantık denen de bırsey var ne yanı sırf sızın gonlunuz olsun dıye sacma sapan fıkırler mı verelım konu sahıbı?

nasıl bılıyorsanız oyle yapın tovbe yarabbım ya

Sabahin 6 sinda usenmeden oturup buraya icini mi doktun simdi.
Saldirgan sekilde algilanmamin sebebine gelince elestirinin ne sekilde yapildigi cok onemli.. olumlu veya olumsuz birseyi soylerken secilen kelimelere dikkat edilmez ise kusura bakmayin da herkes haddini bilecek..

ben yaşadığım hayalkırıklıgından oturu oturup ta eşimi nasıl kazansam diye düşünemezdim bile...1 ay sonra geçecek vs dediğine göre iyice ipleri eline almış..İş yogunlugundan gerginim bekle geçecek, 1 ay sonra melek koca mı olacak? Ne alakası var iş yogunlugunun eşe ilgi ve sevgi göstermekle. Külliyen yalan...Sen biraz dur ben biraz gönlümü eğleyecem 1 ay falan sonra bırakırım kadını diyor...

Sabahin 6 sinda usenmeden oturup buraya icini mi doktun simdi.
Saldirgan sekilde algilanmamin sebebine gelince elestirinin ne sekilde yapildigi cok onemli.. olumlu veya olumsuz birseyi soylerken secilen kelimelere dikkat edilmez ise kusura bakmayin da herkes haddini bilecek..
ben mı ıcımı dokmusum pardon ?
sabahın altısında sızın konunuzu hesaba alıp yazdım
algılamanız gercekten cok degısık
tamam sız haklısınız tamam sızsınız
ıyı forumlar.

ben mı ıcımı dokmusum pardon ?
sabahın altısında sızın konunuzu hesaba alıp yazdım
algılamanız gercekten cok degısık
tamam sız haklısınız tamam sızsınız
ıyı forumlar.

Tanimazsin etmezsin beni benim yazdiklarim dert mi oldu sana da sabah 6 da kalkip yaziyorsun. Bu ne demek biliyor musun burda ya sorununu oneri ararsin ya da mutsuzsun ki buralarda ekstra zaman ayiriyorsun demek.
Kusura bakmayin da gercekten samimi degilsiniz bana bazi onerileri verenlere soyluyorum bunu. Ya rol yapiyor ya da ahkam kesiyorsunuz sadece baska bir sey degil sizin ki...

Tanimazsin etmezsin beni benim yazdiklarim dert mi oldu sana da sabah 6 da kalkip yaziyorsun. Bu ne demek biliyor musun burda ya sorununu oneri ararsin ya da mutsuzsun ki buralarda ekstra zaman ayiriyorsun demek.
Kusura bakmayin da gercekten samimi degilsiniz bana bazi onerileri verenlere soyluyorum bunu. Ya rol yapiyor ya da ahkam kesiyorsunuz sadece baska bir sey degil sizin ki...
sabah 6 da yurt dısında annemle goruntulu gorustum anasayfa da bu kadınlar klubu acıktı hanfendı
saat kacta gırdıgım sızı ılgılendırmez o saatde gırenler buraya mutsuz oldugu ıcın gırmıyor yanı

ama ben sızı cok ıyı anlıyor ve anlayıs gosterıyorum
etrafınızdakı herkesın mutsuz oldugunu sanmanız veya bunu ıstemenız cok normal ıcınde bulundugunuz durumdan dolayı cok haklısınız
ve evet sızı burda kımse tanımaz etmez yanı sıze zarar vermelerı ıcın kımsenın bır sebebı yok sız buraya bır konu acıyorsunuz ve bu konuya buraya uye herkesın yorum yapma hakkı var saat kac olursa olsun

burda kımse sıze hakaret etmedı . bırı boyle bır konu acsa sız ne tavsıye verırdınız ? sız ne soylerdınız? bu konuyu ben acmıs olsaydım sız bana zaman ayırıp burda bı fıkır vermıs olsaydınız ve ben burda sıze elımı belıme koyup car car car yazsaydım bana ne dersınız ?

demek ıstedıgımı anladınız mı ? dısardan bakınca aynen boyle gorunuyorsunuz ıste
umarım hakkınızda hayırlısı olur umarım bı an once mutlu olursunuz da etrafınızdakıler bıraz rahat nefes alır .
ıyı forumlar.

sabah 6 da yurt dısında annemle goruntulu gorustum anasayfa da bu kadınlar klubu acıktı hanfendı
saat kacta gırdıgım sızı ılgılendırmez o saatde gırenler buraya mutsuz oldugu ıcın gırmıyor yanı

ama ben sızı cok ıyı anlıyor ve anlayıs gosterıyorum
etrafınızdakı herkesın mutsuz oldugunu sanmanız veya bunu ıstemenız cok normal ıcınde bulundugunuz durumdan dolayı cok haklısınız
ve evet sızı burda kımse tanımaz etmez yanı sıze zarar vermelerı ıcın kımsenın bır sebebı yok sız buraya bır konu acıyorsunuz ve bu konuya buraya uye herkesın yorum yapma hakkı var saat kac olursa olsun

burda kımse sıze hakaret etmedı . bırı boyle bır konu acsa sız ne tavsıye verırdınız ? sız ne soylerdınız? bu konuyu ben acmıs olsaydım sız bana zaman ayırıp burda bı fıkır vermıs olsaydınız ve ben burda sıze elımı belıme koyup car car car yazsaydım bana ne dersınız ?

demek ıstedıgımı anladınız mı ? dısardan bakınca aynen boyle gorunuyorsunuz ıste
umarım hakkınızda hayırlısı olur umarım bı an once mutlu olursunuz da etrafınızdakıler bıraz rahat nefes alır .
ıyı forumlar.

Dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyorlar canim bilmiyo musun? . Konuyu ilk okudugumda verdigim tepki gayet netti iyyy ne midesiz insanlar var. Nasil aldatildigini bile bile durur bi kadin? Hele ki o kadin bana gore degil cumlesini okuduktan sonra sok gecirdim. Sen nasil yuttun oyle cirkin bi cumleyi be kadin diye sormak istedim. Sonra baktim yorumlarina konu sahibi hakkinda yeterince fikir sahibi oldum. Bu kadar genis olmasina sasmadim. Olumsuz yorum yapan herkese yazmis da yazmis savunmus da savunmus.. Allah basa vermesin gurursuz olmak kadar kotu biesey yoktur sanirim.

Dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyorlar canim bilmiyo musun? . Konuyu ilk okudugumda verdigim tepki gayet netti iyyy ne midesiz insanlar var. Nasil aldatildigini bile bile durur bi kadin? Hele ki o kadin bana hore degil cumlesini okuduktan sonra sok gecirdim. Sen nasil yuttun oyle cirkin bi cunleyi be kadin diye sormak istedim. Sonra baktim yorumlarina konu sahibi hakkinda yeterince fikir sahibi oldum. Bu kadar genis olmasina sasmadim. Olumsuz yorum yapan herkese azmis da yazmis savunmus da savunmus.. Allah basa vermesin gurursuz olmak kadar kotu biesey yoktur sanirim.
katılıyorum malesef...
bende bastan sona bır okudum demın, dedım bu kadar yazıyor bir bakayım
okumaz olaydım :olamaz:

katılıyorum malesef...
bende bastan sona bır okudum demın dedım bu kadar yazıyor bir bakayım
okumaz olaydım :olamaz:

Kimseye iyilik yaramiyor. Sert de konussan kibar da soylesen kocisi kiymetli olan asla ezdirmiyor. Senin yorum yaptigin saate kadar laf yetistiriyor. O yuzden once kisilerin yorumlarina bakip sonra muhatap olmak en iyisi. Ruh sagligin acisindan dogru olan bu :işsiz:

Kimseye iyilik yaramiyor. Sert de konussan kibar da soylesen kocisi kiymetli olan asla ezdirmiyor. Senin yorum yaptigin saate kadar laf yetistiriyor. O yuzden once kisilerin yorumlarina bakip sonra muhatap olmak en iyisi. Ruh sagligin acisindan dogru olan bu :işsiz:
haklısın :KK19:

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama esinizin yaptigi namussuzluk lutfen boyle bir oyuna girmeyin akliniza yatmayan seyler varsa bosanin ama gidip bu tarz kendinizi kotuleyecek bir oyun oynamayin terapsitiniz dogru soylemis hersey konusulup nedenleri ogrenilmeli ve icinize sinmiyorsa bu yola girmemeli ayrilmalisiniz

Back
X