Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Ne uğraşacağım yahu.zaten beni aldatarak beni kaybetmeyi göze aldığını düşünür yoluma bakarım ama onsuz.
Siz de bence biran önce kendi yolunuza baksanız iyi olur.zira hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak hasta olmanız ihtimal dahilinde gibi geldi bana yazdıklarınizdan.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.allaha emanet olun.

Konu sahibi niye boşanmıyormuş anlamadım ben.
Malesef Hala kocasına aşık ve canı çok yanıyor diye düşündüm ben.
duygular bir anda değişmez, öfkesi var kırgınlığin alasi var hemde aşırı boyutta ama adamada hala aşıkmış kadın baksana ergen gibi kıskandırna oyunu oynamayı bile düşünmüş. kafasi cok dağılmış kısaca, malesef sağlıkli düşünemiyor sanırım.
Allah kolaylik versin çekilir dert degil, ama o adamdan da adam olmaz sayet rabbim bu aileye bir mucize yazmadikca.

Hep sorariz " ee noldu sonuc?" Diye konularda.
Boyle bisey yaparsaniz korkarimki bu soruya cevap vermek icin geri gelemeyeceksiniz.
3.sayfada isminizi goruruz artik.

Ben kendi esimden biliyorum ve benim esimin ne gecesi ne de gunduzu var. devamli calisir, ulke ulke sehir sehir gezer projesi tamamlanana kadar da boyle calismaya devam. Ama bu yuzden bana karsi soguklugu olmamisdir. Cok yorgun olur kavga da ederiz ama sirf yogun diye sogukluk yapmaz. Benim burda asil canimi acitan ve size de cok uzuldugum " o bana gore degil" demesi. Yani aldatmis ve sizi de birakirdi Eger "ona gore" olsaydi. :KK43: Size gaz vermek degil niyetim ve herkesin durumunda farkli. Ama ben bunu bile bile evliligimi devam ettirmezdim. Evet cocugunuz var onun icin katlaniyirsunuz ama sorun bir kendinize mutlu olabilecekmisiniz aldatildiginizi bildiginiz halde? Eminim cevabiniz hayir. Ben hep suna inanirim ve benim dogrularimdandir bu yazacagim "mutlu anne mutlu cocuk". Once siz mutlu olun ki cocuklarinizi da mutlu edebilesiniz. Esinizi dusunmeyin bile cunku o sizi haketmiyor. Umarim dogru karar verirsiniz sizin ve cocuklariniz icin.

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Sen bu adamın en çok yüreğini ve insanlığını mı sevdin gerçekten? İyi yürekli bi adammış ne diyelim

Düşündüğünüz fikir karşıdaki kişiyle aynı kefeye girmek olur yani evli biri olarak o ne kadar yanlış yapmışsa siz de aynı yanlışı tekrarlamış olursunuz.
Maç berabere kalır gibi düşünmeyin ve kendinize saygınızı kaybetmeyin derim.
Üzerine de düşmeyin, ne hali varsa görsün.
Hakkınızda hayırlısı.

Kadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?
Bu yemek de her derde deva, kadın aldatilirsa, ilgi görmezse falan bi yemek yapsin adam direkt evine bağlanıyor :halay: mantığa, öneriye, vizyona gel :deli:

Sizinki de garipmis aldatildiginizdan emin değilseniz belki de aldatmamistir ,o zaman karşıdakine haksızlık olmuyor mu ?
Benim alkol, aşırı kıskançlık, küfür, sürekli ailesinin borçlarını ödeme (500 bin TL ) gibi sebeplerim vardı. İdare etmeye çalışıyordum. Aldatma şüphesi son damla oldu diyelim.

Kadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?

Ailem arkamda ama hic kimsenin hicbirseyden haberi yok.. esimle olan sorunlarimi kimse ile konusmuyorum. Benim bir baska korkum ise ben ayrilsam beni rahat birakmazlar ikinci evlilik icin baski yaparlar.. ve benim bir cocugum var hadi yeniden evlendim diyelim ortalik manyak dolu.. kendi evladina bile neker neler yapanlar var kendinden ol.ayan bir cocuga nasil yaklasirlar bilmiyorum. Tabiboyle olmama ihtimali de var..

Malesef Hala kocasına aşık ve canı çok yanıyor diye düşündüm ben.
duygular bir anda değişmez, öfkesi var kırgınlığin alasi var hemde aşırı boyutta ama adamada hala aşıkmış kadın baksana ergen gibi kıskandırna oyunu oynamayı bile düşünmüş. kafasi cok dağılmış kısaca, malesef sağlıkli düşünemiyor sanırım.
Allah kolaylik versin çekilir dert degil, ama o adamdan da adam olmaz sayet rabbim bu aileye bir mucize yazmadikca.

Evet maalesef i esek herife hala asigim..

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??

bacım kendini öldürtme kocana
unutamıyorsan aldatılmayı öyleyse boşan yaralar iyileşir zamanla..

Aldatıldığı halde affeden ilişkisine devam eden insanlar olabilir, bu bir tercihtir, ben bundan dolayı kimseyi yargılamam, ama sizin durum farklı hem hatalı plan eşiniz hem hala onu kazanmaya çalışan sizsiniz, bu garip değil mi? Adam pişman olsa özürler dilese, kendini affettirmek için bir şeyler yapsa, evliliğinizi kurtarmak için devam etmenizi anlayabilirdim ama bu durumda siz ne olursa olsun eşim yanımda olsun diyorsunuz

Gercekten saglik dusunemedigim kismi dogru.. ve artik bu durum biyolojik olarak da etkiliyor beni.. aldatmayi kendime elbette yakistirmiyorum.ve cocuguma boyle bir haksizlikda yapamam. Ilk yazida da belirttigim gibi gercekten aldatmayi dusunmuyorum zaten istesem de yapamam..midem kaldirmaz.. ben ona bir iliskim var demeyecegim ki hayali karakter uzerinden birsinden etkilendigimi soylemeyi dusundum.. ve simdiye kadar evliligimle ilgili iyi ya da kotu hicbir derdimi esim disinda paylasmadim.

peki bu delicesaretinizin sonucunda ayrılırsanız eşiniz çocuğunuza ne söyleyecek ilerde düşündünüz mü hiç? yoktan yere çocuğunuzun gözünde aslan kaplan can ciğer babasını aldattığınızı ve o yüzden boşandığınızı söyleyecek bunun farkındasnız öyle değil mi??
Nersinden bakarsan saçmalık yapmayı düşündüğünüz şey

aldatan eşiniz ve peşinden koşan siz misiniz yanlış anladım sanırım
böyle affeden ne olursa vazgeçemeyen kadınlar oldukça erkekler aldatmaya
devam edecektir. Çünkü nasılsa karım affediyor vs dedikleri için büyük konuşmuyorum asla
rabbim yaşatmasın ama değil bişeyler yaşamak o düşünceyle biriyle sohbetini bile affetmem.
aklından geçmesi yeterli benim için..

Sana karşı soğuk olması normal değil mi? Gönlünde olsan, seni kaybetmekten korksa zaten aldatmaz.

Hayat niye bu kadar yorucu sizin için. Entrikalar falanlar filanlar. Bı tane ömrümüz var ama milyon tane adam. Herşeyin kafanızın içinde olduğunun farkında mısınız. O size aşıkmış siz ona asikmissiniz falan filan... Bunlarda bir yerden sonra manasizlasiyor. Eğer çocuğunuz yoksa neden bu kadar yipratiyorsunuz beynizi. Yapmayı düşündüğünüz şey ters teper bence. O konuda fikrimde bu arada.

Hayat niye bu kadar yorucu sizin için. Entrikalar falanlar filanlar. Bı tane ömrümüz var ama milyon tane adam. Herşeyin kafanızın içinde olduğunun farkında mısınız. O size aşıkmış siz ona asikmissiniz falan filan... Bunlarda bir yerden sonra manasizlasiyor. Eğer çocuğunuz yoksa neden bu kadar yipratiyorsunuz beynizi. Yapmayı düşündüğünüz şey ters teper bence. O konuda fikrimde bu arada.

Bir cocugumuz var. Babasina da bana da asiri duskun.

Back
X