Esim: "Ben hamalmiyim"

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
selam kizlar. Bugun esimle disardaydik konusuyoduk bi adam koca bisey sirtlanmis gidiyodu yaninda bi kadin. Bende dedim sen olsan al sen tasi dersin diye. Espiri yaptim cunku elimdekileri almakta zorlanir kendisi ben derim erkeksin hani kibarlik yap tasi poset vs olsun. Bana diyoki e sen hicbisey almiyosun eline eve girerken yada disarda herseyi bana tasittiriyosun ben hamalmiyim. Dedim anaa icinde bukadar kaldigini bilmiyodum. Kaliyo icimde dedi. Herseyi bana tasittiriyon hamalmisim gibi sende al eline biseyler dedi. Cok zoruma gitti. Oyle dusunmesi. Ona hamal gozuyle bakiyomusum. Ben kendiligimden istiyosam zaten tasirim ama sen deyince hamal gibi oluyom tarzi bisey dedi. Ben hic oyle dusunmedim yardimcida olmak isterim agir seyler tasidigimiz zaman onun disinda bikac posetten nolur diye dusunmedim ama cok fena zoruma gitti
Ailesi bisey istedigi zaman hamal olmuyoda kendi evine bisey tasiyinca mi hamal oluyo diye dusunmeden gecemedim

Olur böyle yanlış anlamalar...
Ben de bazen yastığımı yatak odasından salona taşırım; "Nakliyeci oldum bu yaşta ühühühühühühühnnkkk" derim.

Evet ama cok ciddiydi icinde kalmis adamin hamal muamelesi gordugu

Sen de ben tüm gün evin işini gücünü, ütüsünü, yemeğini, bulaşığını, temizliğini yapıyorum ben hamal mıyım deseydin..

Oyle dedim zaten. Ben hizmetcimiyim isten sonra gelip is guc goruyorum benden yemek istese benim hosuma gider onun hamal dusunmesi cok zoruma gitti. Bide icinde kalmis resmen

Genelde ben hamalım eşime de derim burada hamalınız mı var diye

Eşim çocuğun elinden tutar arabayı kapatır vs bir bakarım benim elimde poşetler

Ya da plajda vs de o hadi oğlum der gider oyuncaklar çantalar bana kalır

Ben de mecburen söyleyip veririm birazını eline

"Hamallıktan ziyade, bana kıyamadığından taşıdığını düşünüyordum, yanılıyor muyum?" diye sorun bakalım, ne diyecek.
Ancak ne var ne yok adamın eline tutuşturup, dostlar alışverişte görsün hesabı elinize yarım kiloluk poşet de almayın.

Bence öyle demek istememiş. Ben zaten kendiliğimden taşırım taşımam demiyorum ama sen şunu da al bunu da deyip yürüyorsun o zaman hamak gibi hissediyorum demiş sadece istemese zaten taşımaz. Ama az da olsa yardım edebilirsiniz. Ben minyonum mesela eşim boylu poslu bana taşıttırmaz pazara falan gittiğimizde ama ben yine de alırım elime birşeyler fazlalaştığı zaman aman taşı demem yani.

Tabiki hayir olsa olsa bi poset olur hani erkek diye hosuma gider elimden alip centilmen olmasi. Dediigm gibi posetler olsa zaten derim yardim ediyim diye

Ee daha neymiş o zaman öyle bir söylemişki sanki herşeyi o taşıyor sen boş yürüyosun. Abartılacak bişey de yok

tamamen gorgu meselesi kulturel seyler bunlar. 1 sene oncesine kadar esim birsey tasitmazdi bana ama artik bel fitigi baslangici oldugu icin ben onu sakinir oldum her zaman yardim ederim birlikte tasiriz. Tamam adamlar nezaket gostersin bu iyi birsey ama adamida kullanilmis gibi hissettirmemek lazim . O eli kolu dolu sende elin cebinde gezersen zoruna gider yok ama 2 poset tasidi diye mizmizlik edecekse tukururum onun erkekligine baska ne ise yarar koca diye aliyoruz yani guc gerektiren isleri yapmayada erinecekse isimiz var..

hemen niye ailesiyle kıyaslamaya girdiniz ki ?

kaldı gerçekten tüm poşetler onda siz sallana sallana yürüyorsanız adamın öyle hissetmesi normal.
demekki daha önce aranızda bu tarz şeyler çok geçti içinde kalmış.

hamileyim doktor 1 kilo bile taşıma demesine rağmen taşıyorum herşeyi eşime vermek istemiyorum onada yazık.

şimdi kadınlar olarak pek bi nazlıyız erkeklerden bazen anlamsız şeyler istiyoruz hatta bazı şeylere çok anlam yüklüyoruz.
çok takılma büyütülecek mevzu değil.

benim de eşim çok ağır şeyleri taşır bana çok hafifleri bırakır.
çok kibar bi tavır, o fedakarlığını görünce çok mutlu olurum.
ama bazen sanırım o da içine atıyo bu durumu.
isteksiz yaptığı, yüzünün düştüğü zamanlar olabiliyo. bence normal bi durum.
yani herzaman aynı olmuyolar, arada onlar da vesveseleniyolar.
oyüzden taşıdığı vakitler bol bol takdir edin, öpün teşekkür edin ki mutlu olsun, kendini kullanılıyo gibi hissetmesin.
bunları yaptığınız halde yine öyle düşünüyosa, kadın erkek farklılığını öğrenmesi gerekiyo eşinizin.
çünkü Allah onları güçlü yaratmış, eşi için yaptığı fedakarlıklarda da hem sadaka hükmünde sevap kazanıyo.
bunları hatırlatabilirsiniz kibar bi şekilde.
bi de emrivakiyi sevmiyolar.
yani alışverişte mutlaka siz de bişeyler almaya gayret edin, onu görünce yelteniyolar genelde.
ama direkt onun gözüne bakıp geri çekilirseniz hoşlanmıyolar.

Adamın nasıl gücüne gittiyse.
kadınlardan böyle şikayet duymak tamam da,erkekten gelince dumur oldum

Diyorum ki kocacığım senin kasların var benim yokki Nasıl taşıyim ben
O yokken açabildiğim kavanozları o olunca ona açtırıyorum aaaa nası açtın iki saat uğraştım diyorum bişeyler yapmış olmaları evlerini bizleri daha çok benimsemelerini sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…