esim ben kavga

mamun

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
497
0
621
A.B.D.
Merhaba kizlar...Suanda o kadar doluyum ki...bi de gurbetteyim annemden,kardesimden,arkadaslarimdan uzakta kimseyle paylasamiyorum.Sizinle dertlesmek akil almak istiyorum
Benim derdim ne kaynana ne gorumce tek derdim esim..Cok bencil hep benim dedigim olsun diyen tipten..En basiti biz yurtdisinda bi kac sene kalip turkiyeye geri doncez bu firsat herkesin eline gecmez...Bi kenara para koyalim turkiyede evimiz yok ev aliriz diyorum..Sana mi sorcam?Sen kafani yorma ben hallederim diyor...Herseyi en mukemmel o biliyor karsindakinin dusuncesine bile saygisi yok!
Ben biriyle tartisiyorsam empati kurmayi da denerim..Benim esim de bu yok...Ben suanda burda calismiyorum..Ingilizce kursuna gidiyorum..Sirf eve para getirmiyorum diye evde de soz hakkim olmayacak mi kizlar?:1no2:
Ben ailemde hic boyle bisey gormedim..Annem kardesim ve ben eve bi sey alinacaksa yada bi sey yapacaksak herkes fikrini soylerdi...Nisanliyken bu huylarini hic gormedim.Cuzdanlarimiz ayriydi ya ondan sanirim...Hala el kizi olarak mi goruyor anlamadim ki!!!
Her zaman tartisiyoruz..Hatta tartismayi bile beceremiyor hemen kavgaya basliyor.Cok bunaldim
Gecen gun dedim ki TR de olsaydik evlilik danismanina yada psikolga giderdik...Aldigim cevap evet sen git ihtiyacin var diyorr..
1 bucuk yildir evliyim ama coookkk seyler goturdu icimden..Ben mutsuz olmak icin evlenmedim ki..Ne yapayim bu kocaya sastim kaldim kizlar:1no2:

sıkma canını dikkatini başka şeylere ver ilgilenme kendi haline bırak bence...inan bana bu erkeklerin normal olanı yok hangi evli arkadaşımı dinlesem hepsinde degişik degişik sorunlar eşleriyle ilgili...bende nişanlıyım 2 senedir inan bana bizim bile en mutlu olmamız gereken şu zamanda sürekli bi tartışma halindeyiz zamandanmı kaynaklanıyor erkeklerın bencil olmasındanmı anlayamadım bazende diyorum ki kendime acaba bizim ilişkimiz iyi gidiyorda benmi farkında degilim?kendimi kandırmak istiyorum belkidesenağlama

Merhaba kizlar...Suanda o kadar doluyum ki...bi de gurbetteyim annemden,kardesimden,arkadaslarimdan uzakta kimseyle paylasamiyorum.Sizinle dertlesmek akil almak istiyorum
Benim derdim ne kaynana ne gorumce tek derdim esim..Cok bencil hep benim dedigim olsun diyen tipten..En basiti biz yurtdisinda bi kac sene kalip turkiyeye geri doncez bu firsat herkesin eline gecmez...Bi kenara para koyalim turkiyede evimiz yok ev aliriz diyorum..Sana mi sorcam?Sen kafani yorma ben hallederim diyor...Herseyi en mukemmel o biliyor karsindakinin dusuncesine bile saygisi yok!
Ben biriyle tartisiyorsam empati kurmayi da denerim..Benim esim de bu yok...Ben suanda burda calismiyorum..Ingilizce kursuna gidiyorum..Sirf eve para getirmiyorum diye evde de soz hakkim olmayacak mi kizlar?:1no2:
Ben ailemde hic boyle bisey gormedim..Annem kardesim ve ben eve bi sey alinacaksa yada bi sey yapacaksak herkes fikrini soylerdi...Nisanliyken bu huylarini hic gormedim.Cuzdanlarimiz ayriydi ya ondan sanirim...Hala el kizi olarak mi goruyor anlamadim ki!!!
Her zaman tartisiyoruz..Hatta tartismayi bile beceremiyor hemen kavgaya basliyor.Cok bunaldim
Gecen gun dedim ki TR de olsaydik evlilik danismanina yada psikolga giderdik...Aldigim cevap evet sen git ihtiyacin var diyorr..
1 bucuk yildir evliyim ama coookkk seyler goturdu icimden..Ben mutsuz olmak icin evlenmedim ki..Ne yapayim bu kocaya sastim kaldim kizlar:1no2:

canım evliligin en tehlikeli zamanları bence
hiç karşına alıp konuştunmu
neden bu böyle benim fikrimin senin için nekadar degeri var
yada ben senin neyinim dedinmi
bende eşimle tartışıyorum ama o kızgınken hiçbirşey demem zaten 15dk sonra kızgınlıgı geçince güzel güzel konuşurum
tabiki hep alttan almam ama ozamanıda sen bileceksin
heleki gurbettesin budahada zor
birbirinize sımsıkı baglanmanız lazım

sıkma canını dikkatini başka şeylere ver ilgilenme kendi haline bırak bence...inan bana bu erkeklerin normal olanı yok hangi evli arkadaşımı dinlesem hepsinde degişik degişik sorunlar eşleriyle ilgili...bende nişanlıyım 2 senedir inan bana bizim bile en mutlu olmamız gereken şu zamanda sürekli bi tartışma halindeyiz zamandanmı kaynaklanıyor erkeklerın bencil olmasındanmı anlayamadım bazende diyorum ki kendime acaba bizim ilişkimiz iyi gidiyorda benmi farkında degilim?kendimi kandırmak istiyorum belkidesenağlama

canım bence engüzell zaman nişanlılıkmış bunu evlenince çok iyi anlıyorsunnn
çünkü tüm erkekler evlenince çok degişiyorrr(onaylandı)
tadını çıkar
birde uzun süreli nişanlılıklarda bu tip kavgalar oluyorr
keşke olmasa ama oluyor işte

eşiniz koç burcumu ? alakasız oldu farkondayım ama merak ettim.. koç değilse aslan gibi sanki..

amerikan kültürüne kendini kaptırmış anlaşılan, paran kadar konuş diyo
iş bulamaz mısın, ya da arıyor musun?

allah yardımcın olsun canım.ısın zor.bende calışmıyorum ama sagolsun esım cok anlayıslı ben ne dersem o!ama bu zamanlara kadar cok zorluklar yasadım oyle zordu kı,hanı baskası olsa bırakıp gıderdı.aılesınden dolayı.sanada tavsıyem bıraz sabret.rabbım karsılıgını verecektır muhakkak....

Yapicak pek birsey yok....konus tabiki ama bir faydasi olacagini sanmiyorum.

Böyle dedigim dedik, hicbir sekilde baska bir insanin düsüncesine deger vermeyen saygi göstermeyen insanlarla gecinmek cok cok zor.....

Fazla yipranmamak icin en iyisimi birak ne hali varsa görsün ve bu tür konulari tartisma onunla....yarin öbür gün Türkiyeye döndügnüz zaman keske karimi dinleseydim birikim yapsaydik diye düsünse bile acikca söyleyemez böyleleri....:kahve:

Allah yardimcin olsun.

kendimi yerinize koydum da gerçekten can yakıcı bir durum
zaten gurbettesiniz, konu-komşu akraba yok, dili kültürü yabancı
tek yoldaşınız eşiniz, onunla da iletişim kurulmuyor
o halde kavga halinde değilken yani tartışacak konu yokken iletişim kurmaya çalışsanız
tamamen alakasız ve kavga gürültü çıkmayacak konulardan
böylece iletişim alışkanlığı kazanırsınız belki
ayrıca size saygısını perçinleyecek şeyler yapsanız, yani bunu kendinizi ispat etme çabası olarak görmeyin de
mesela evde otururken bile yapılacak şeyler vardır, el işleri gibi, yabancılar en basit şeye şahesermiş gibi bakıyorlar, bu sizi onure edebilir
aslında insan evde otururken bile çok şey yapabilir, sadece içinizdeki yaratıcı ruhu dışarı çıkarın azcık bence...

canım evliligin en tehlikeli zamanları bence
hiç karşına alıp konuştunmu
neden bu böyle benim fikrimin senin için nekadar degeri var
yada ben senin neyinim dedinmi
bende eşimle tartışıyorum ama o kızgınken hiçbirşey demem zaten 15dk sonra kızgınlıgı geçince güzel güzel konuşurum
tabiki hep alttan almam ama ozamanıda sen bileceksin
heleki gurbettesin budahada zor
birbirinize sımsıkı baglanmanız lazım

Demez olur muyum diyorum!Bos konusuyormusum herseye karisiyormusum

amerikan kültürüne kendini kaptırmış anlaşılan, paran kadar konuş diyo
iş bulamaz mısın, ya da arıyor musun?
Valla is icin ingilizcemi ilerletmem lazim onun icinde zaten kursa gidiyorum..Bi gun o para konusundaki laflari o kadar canimi acittiki annen de yillardir ev hanimi dedim.Ama baban senin gibi harcadigini yaptigini basina kalkmaz dedim...Herkes benim yerimde olmak istermis..Kac kisinin kocasi ABD ye goturuyomus 2 sene kaliyomus...Huzurum yoksa neresi olursa olsun dedim

allah yardımcın olsun canım.ısın zor.bende calışmıyorum ama sagolsun esım cok anlayıslı ben ne dersem o!ama bu zamanlara kadar cok zorluklar yasadım oyle zordu kı,hanı baskası olsa bırakıp gıderdı.aılesınden dolayı.sanada tavsıyem bıraz sabret.rabbım karsılıgını verecektır muhakkak....

inan sabrediyorum...O kadar ki bogazima kadar geldi bu bencillikleri ben bilirim en dogrusunu demeleri..mutsuz olmak icin evlenmedim gerekirse bosanirsin dedim..Baksana ben ak diyorum sen kara bi seyde anlasalim bari dedim

Yapicak pek birsey yok....konus tabiki ama bir faydasi olacagini sanmiyorum.

Böyle dedigim dedik, hicbir sekilde baska bir insanin düsüncesine deger vermeyen saygi göstermeyen insanlarla gecinmek cok cok zor.....

Fazla yipranmamak icin en iyisimi birak ne hali varsa görsün ve bu tür konulari tartisma onunla....yarin öbür gün Türkiyeye döndügnüz zaman keske karimi dinleseydim birikim yapsaydik diye düsünse bile acikca söyleyemez böyleleri....:kahve:

Allah yardimcin olsun.

Artik ustune gitmiyorum gerekmedikce konusmuyorum bile ama evlilik bu degil ki sabah kalktigimda allaha boyle bi insan icin yaslanmami sagladigi icin sukredecegime bugun ne dicekte canimi sIKcak diyorum

kendimi yerinize koydum da gerçekten can yakıcı bir durum
zaten gurbettesiniz, konu-komşu akraba yok, dili kültürü yabancı
tek yoldaşınız eşiniz, onunla da iletişim kurulmuyor
o halde kavga halinde değilken yani tartışacak konu yokken iletişim kurmaya çalışsanız
tamamen alakasız ve kavga gürültü çıkmayacak konulardan
böylece iletişim alışkanlığı kazanırsınız belki
ayrıca size saygısını perçinleyecek şeyler yapsanız, yani bunu kendinizi ispat etme çabası olarak görmeyin de
mesela evde otururken bile yapılacak şeyler vardır, el işleri gibi, yabancılar en basit şeye şahesermiş gibi bakıyorlar, bu sizi onure edebilir
aslında insan evde otururken bile çok şey yapabilir, sadece içinizdeki yaratıcı ruhu dışarı çıkarın azcık bence...

Esimden baska herkes zaten beni takdir ediyor...Bi turlu begendiremedim kendimi..Buraya gelmeden once arkadaslarim bize gelmisti kari koca...Biz arkadasimla bulasiklari hallederken esimde arkadasimin esiyle muhabbet etmis..Cok samimiyiz onlarla benim icin demis ki esim cok iyi yemekleri..Cok merhametli eglenceli cok sansliyim evlendigim icin demis..Arkadasimda bunu mamuna soyluyormusun dediginde esimden gelen cumle:soylersem simarir:kızgın:

Esimden baska herkes zaten beni takdir ediyor...Bi turlu begendiremedim kendimi..Buraya gelmeden once arkadaslarim bize gelmisti kari koca...Biz arkadasimla bulasiklari hallederken esimde arkadasimin esiyle muhabbet etmis..Cok samimiyiz onlarla benim icin demis ki esim cok iyi yemekleri..Cok merhametli eglenceli cok sansliyim evlendigim icin demis..Arkadasimda bunu mamuna soyluyormusun dediginde esimden gelen cumle:soylersem simarir:kızgın:

aman söylemezse söylemesin
enazından davranışları güzel olsa zaten anlaşılır
ama bilmiyorki böyle davrandıkça sizin ondan uzaklaştıgınızı

canımm kötünün degeri gidince anlaşılırmış
oda anlayacak elbette

Ben ondan bosanirsam cok pisman olurmusum...Bende dedim seni kimse cekmez diye bencil insan kimseyle anlasamaz dedim...Aynayi birazda kendine cevir diyor

ukalaaaaaa
ıyyyyy gıcık oldum
kusura bakma...
ama zorr canım yaaaa
sana boşan diye asla diyemeyiz
ama sanada yazık hayatını zamanını neden buşekilde geçiresinki
çünkü bidaha bu zamanların diziler gibi tekrarı yok canım

ukalaaaaaa
ıyyyyy gıcık oldum
kusura bakma...
ama zorr canım yaaaa
sana boşan diye asla diyemeyiz
ama sanada yazık hayatını zamanını neden buşekilde geçiresinki
çünkü bidaha bu zamanların diziler gibi tekrarı yok canım
Haklisin zaten bende bu davranislari devam ederse soguma baslar...Kaybedince de degerimi bilse benim icin biten bitmistir..Ne diye evlendi yaa madem 2 kisi hayati paylasamiyor..heep bir kisinin dedigi olmaz hep alttan alan bir kisi olmaz bende insanim..
Ben cok sevgisini gosteren bi insanimdir..Cana yakin bicir bicir kayinvalidem bile der..Mamun orda herkese kendini sevdirir de benim oglum soguktur diye annesine babasina da ayni..Bencil bencil

Back
X