• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ..ben onu asla gelip almam... demiş anneme.

Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim

eski konuyu biliyorum
yine de bir şey anlamadım
ne yalanı?
kime ne diyeceksin?
bu kadar belirsiz yazılır mı?

Konu sahibi huu huuu!
Şu konunu düzgünce yazsan da yorumları okuyarak anlamaya çalışmasak.

Görümceni seviyor musun?
Seviyorsan aç telefonu, senin ananla,benim kocam bir oldu el birliğiyle delirttiler,evi barkı terkettim de..
Düğüne de gelemicem kusuruma bakma artık de...

Sevmiyorsan,o da annesi gibi ise hiç ses etme.

Yani şu sünnet telaşında orada olmayacak olman bile güzel.
Senin derdin yuvan,eşinle ilişkin olmalı.bozulan senin yuvan.
O kocan olacak herif ne kadar odun olsa da,adam olamamış olsa da sen üzgünsündür şimdi,normal olarak..

Otur bundan sonraki planını düşün.
Dönecek misin?
Bitti mi?
Döneceksen de yalvartmadan,birşeyler değiştirilmeden dönme.
Dönmeyeceksen de yapılacak belli.
Haydi hayırlısı.

Ayni konuya 100 kusur baslik acacaksiniz galiba. Bu yazdiklarinizdan da hicbirsey anlamadim. Oturup kafanizi toparlayip bosanma surecim nasil olur, nasil yol izlerim, gelecegimi nasil sekillendiririm, hayatimi bundan sonra nasil kurarim gibi hayati meselelere kafa yormaniz gerekiyorsan sunnet dugunu felan yazmissiniz. PES! Size mustehak diyecegim olmayacak, bu kadar mi cahilsiniz?

gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim

Bizim oralarda bir laf vardir: "Esek öldü bag koptu". Daha size ne görümcenin sünnet dügününden. Ne deseniz deyin o esinizin ailesinin parcasi. Sizin tarafinizi tutacak degil ya.

Ben evi mi terkettim arkadaşım. Suan babamın evindeym annemle esimin aynı masada oturması mümkün degl. Isterseniz bir konulara göz atin derim

İnsanlar elbette anlamakta zorluk çekerler. Bence sen her olayda yeni konu açacağına önce açtığın konuya yaz gelişmeleri. Sen her yeni konu açtığında insanlar sürekli eski konularına mı bakacak..
Sadece bir konu üzerinden tüm gelişmeleri paylaşabilirsin arkadaşım.

Asla asla dememek lazim derler bencede donersin hem ne kozun varki elinde sunnetle ne ilgisi var anlamadim :/

Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
Sen yok düğündü yok elimde kozdu yok mevliddi yok kaynımın fıtığı vardı diye diye geri gideceksin anlaşılan. Yahu bırak yapsınlar düğünlerini kendini kullandırtmaya ne kadar meraklısın.

Canım benim sen orayı bırak artık, boşver kim haklı çıkacak kim suçlu , kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin, günün sonunda sen o adamdan boşanmak istiyormusun istemiyormusun, kendini bırak çocuğun için duramazsın değilmi, önemi kalmıyor insanlar sen boşandıktan sonra eşin tarafın onları haklı görecek elbet , kimin ne düşündüğünü düğünü cırtı pırtı bırak artık

Back
X