• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ..ben onu asla gelip almam... demiş anneme.

Çok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasm
Evet zaman lazım.
Şaka gibi ya.
Daha birkaç defa daha eve dönüp dayak yiyip.baba evine gelmen lazım.
Yoksa boşamiyor hakimler :deli:

Çok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasm
Sizi bilemem ama eşim beni dövse, kayınvalidem eziyet etse ve en önemlisi kızıma sen ölesin dese, ben şu an sünnet düğünü var, söylediklerini koz olarak mı kullansam diye buradakilere sormak yerine, arkadaşlar yarın adliyeye dilekçe vermeye gidiyorum, boşanma dilekçesi örneği var mı, dilekçemi birlikte hazırlayalım diye konu açardım.
Ufak tefek anlaşmazlıklarda boşanma kararı vermek kolay değildir ama ben dayak yiyeceğim, benim çocuğuma beddua edilecek, feriştahı gelse beni boşanmaktan alıkoyamaz, o evden çıktığım an dilekçemi yazar, ilk iş günü de hemen adliyeye giderdim, isterlerse yedi sülale gelip kapımda aylarca ağlasınlar, insafa gelirsem Mune değilim, benim çocuğuma kimse öl diyerek beddua edemez.

Sen daha cok dayak yersin arkadas. Kv den olsun kocan olsun.... hala bosanmak zor diyorsun. Pesss valla.

Kendine saygin mi yok, onurun mu yok? Neden, neden bu devirde halaaa boyle yasamayi surdurmek istiyorsun.

Kocan gelmez de, yarin gelse hemen gidersin onunla. Ne olacak sonra. Dusundun mu?

Yine dayak yine hakaret. Omrunu yemeye mi geldin dunyaya.

Yorumlarini okudukca sinir oluyorum ve sana da cok kiziyorum.

Sizi bilemem ama eşim beni dövse, kayınvalidem eziyet etse ve en önemlisi kızıma sen ölesin dese, ben şu an sünnet düğünü var, söylediklerini koz olarak mı kullansam diye buradakilere sormak yerine, arkadaşlar yarın adliyeye dilekçe vermeye gidiyorum, boşanma dilekçesi örneği var mı, dilekçemi birlikte hazırlayalım diye konu açardım.
Ufak tefek anlaşmazlıklarda boşanma kararı vermek kolay değildir ama ben dayak yiyeceğim, benim çocuğuma beddua edilecek, feriştahı gelse beni boşanmaktan alıkoyamaz, o evden çıktığım an dilekçemi yazar, ilk iş günü de hemen adliyeye giderdim, isterlerse yedi sülale gelip kapımda aylarca ağlasınlar, insafa gelirsem Mune değilim, benim çocuğuma kimse öl diyerek beddua edemez.
Siddete karsiyim ama ,kv dem cocuguma öl diyecek iste o an ne yapardim bilmiyorum.

Bu günden sonra karar verdim bu tür konulara artik yorum yapmayacağim..dün gece bir bayan buna benzer bir konu yüzünden boşu boşuna banlandi...böyle konular gerginlik yaratiyo insanda...yazik deyilmi bize ya.hamile olanlar var şeker tansiyon hastasi olanlar var...ben bu actiginiz sayfada son satirlari okumadan cevap vermistim size birde tebrik ettim...siz onca yasananlardan sonra hala görümcenizin sünnet dügününe gidip görümcenin kendisine annesini kardesini anlatip kötülemek derdindesiniz..birde görümcem küsermi aceba düsüncesindesiniz....siz gercekmisiniz şakamisiniz cözemedim.sizene görümcenizden sizene kayinvalidenizin kozundan..neden yolunuza bakmiyorsunuz...sizin gibi kadinlar var oldukca kadin milleti daha cok ezililir siddet görür hakaret isitir...sizin adniza ben utandim kadinligimdan ...Bir Türk kadini bukadar zayif aciz olmamali bu kadar pasif ve caresiz olmamali...bukadar kendini ezdirip hakarete aşagilamaya maruz birakmsmali..ben inanmak istemiyorum bizim milletin kadinlarinin bu durumda olduguna....:KK43:

Son düzenleme:
Bu gereksiz konular yüzünden burda harcadigim zamana yazik..gözlerime emeğime yazik..biz burda ne yorum yaparsak yapalim...herkez yine bildigini okuyo.......

Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
sen hiç bir şekilde alttan alma eşşek gibi gelecek kocan olacak yoksa anasıyla yaşamya devam etsin böyle ömütr gecmez yaşın küçük oku meslek sahibi olmaya çalış

Konularınızı okudum ve hepsinin içeriği aynı. Niye bu kadar konu açtınız farklı bir olay olmuş gibi.
Sünnet düğününden sizene. Gitmek gibi bir gaflete düşmeyeceksiniz heralde.
Aileniz yanınızda. Eziyet çekmeye mi meraklısınız Allah aşkına. Durun ailenizin yanında.

Diyelim ki dugunde herkes gelin nerede demesinler diye esin seni almaya geldi. Sen de donersen esin hatalarini anlamistir sanma. Sanma ki hersey gulluk gulistanlik olur dinersen. Kimse degismez, daha beter olur. Siddetin dozu bile artar. Genler ayni. Adam anneci. Annesi de belli. Gelip seni alirlarsa bil ki eve kole lazim. Prensesler gibi olacagini sanma. Adamin mayasi bu iste, bu adsmdan baska birsey bekleme.
Sunnete de gitme. Kim ne dusunurse dusunsun. Artik o tarafi unut. Sen kendi hayatina ve cocuguna bak. Kendi gelecegini dusun. O taraftan herkesi de engelle. Ilk zaman laf tasimak icin millet arar sorar. Senden laf alor o tara goturur, oradaki lafi sana getirir. Sanmaki senin iyiligine. Kapilarini kapat ve yoluna devam et. Yeni hayatina merhaba de.

Back
X