• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim, ben ve internet oyunu!!!

Eberre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
648
956
33
37
Arkadaslar cok dertliyimm. 8 aylik ewliyim esim cok ilgili cok aşik bana. Ama soyle bir sorun var ki esimin internette oynadigi sacma sapan oyunuuu. Surekli onun basinda tartismalarimiz oluyor yfak tefek bu yuzden. Benimle tartistigi an gidip onun basina oturuyor abartmiyorum 3,4 saat kalkmadigii oluyor masuss tartisma cikartigi oluyor trip atiyor gidip oyun oynamak icin. Suanda kústüm ona gitti yine oynadi. Bikeresinde inteen internet kablosunu bile kestim. Esimi sewiyorum oda beni sewiyor ama bu oyundan vazgecemiyor. Konustum kac kere 1 gitmiyo 2 gitmiyo 3 uncude gidip tekrar otyruyo basina o zamanda bisey demiyorum abartiyorrr o zaman cinnet getiriyorum iste. Sizce napmaliyim????

Bende sinirimden yataga gecip okey oynuyorum. Geliyoo ben yataga gwctktn sonra ooo okeycii diye dalga gecyo suç bastiriyo

hangi oyun acaba:KK53: bazilari cidden bagimlilik yok 2 saat sonra girmen gerekiyor ekinleri bicmek icin yok kalene saldirip kral kacirilir 8 saat sonra koruman gerek falan:KK45: bunun tek cözümü silmek. Hele birde para yüklenebilirligi var bunlarin tam tehlike.

Bende sinirimden yataga gecip okey oynuyorum. Geliyoo ben yataga gwctktn sonra ooo okeycii diye dalga gecyo suç bastiriyo
Arkadaş boş zamanında oynama. yemek yenecek oyun oyna,pantolonumu utulenecek oyun oyna,önemli bisey mi istiyo sizden şu an olmaz oyun oynuyorum diyeceksin bakalım nolcak?

Aynen ondannnn knight oynuyoo. Kurtulamadi bagimlii resmen. Suan küstum o zamanda isine geliyor barisana kadar son gaz oynuyor ama ben sinirden kuduruyorum

Aman oynasın ne var bunda
Sizde açın bı oyun o oynarken oynayın
Baktı sizden karışmak yok ilgi yok illaki azalır
Hem erkekler sever oyunları
Benimkide poker oynuyor
Bazen sofrada bende candy falan açıp oynuyorum benimki hop kapatıyor teli biraz sohbet edelim diye
Siz ne kadar inat yaparsanız eşinizde yapar daha çok oynar

Bilgisayar masa ustu gidiyor orda oynuyo. Kúsuyorum 4 saat cikmiyo odadan. Konusuyorum tamm diyo dayanamayip twkrar gidiyoo bende okey aciyorum isine geliyo. Bana sarmiyor oh diye :kızgın:

Bekarkende oynuyomys oyunu o oyle biten oyunlardan degil online oynaniyo garip bi oyun çar diye bi yaratiklari var dogusturuyolar falan sıkiliyorum diye banada izlatiyo yanina getirip. Daha yeni ewliyiz boylemi olmali :KK43:

Neden ne tatli cok gicik bi durum bak suan bile trip attim oyle uyudu umrunda degil :KK43:

Neden ne tatli cok gicik bi durum bak suan bile trip attim oyle uyudu umrunda degil :KK43:
Eşin sana ilgili, aşık.. bu yuzden tatlisiniz.
bence oyuna ayirdigi zaman kadar sizede ilgi gosterse sanırım problem kalmicak. Birlikte zaman gecireceginiz biseyler yapmayi deneyin bence

Aslinda ben abartiyorum galiba yahu adam bana asik benimle ilgilendigi zamanlar beni ilgisiyle bunaltiyor bazen :KK53: ama oyunun basina gecince gicik oluyor iste.:KK45: Oyun telefonunda diil masa ustu bilgisayarda

Kız benimkinin oyunuyla aynı galiba bu yaratık falan diyorsun:KK53: takma canım ben de takmiyorum valla bekarliktan beri oynuyormus eve gelince yemekten sonra geçer başına ben de yanında otururum ama bana da ilgi gösterir aynı anda, tatlı tatlı konuşuruz :KK60: dert etmiyorum oynasın yazık diyorum kafasını dağıtıyor.devamli mıç mıç olunca sıkılır adam bırak elleme azcık başka şeylerle de ilgilensin. Oyundan sonra zaten senin :KK8:

Bilgisayardan oyun oynamaya ve oynanan oyunu izlemeye bayılan biri olarak. Aynı zamanda bunun eşler için ve sevgililer için en tehlikeli konulardan biri olduğunu bildiğim için. Sakin ol sen de oyunuyla ilgilen. Sende kendine internetten oynanan bi oyun seç bilgisayara oturduğunda de ki bitanem sen oyunana bak da ben de oyun filan bakacağım kendime de kendine bi oyun bul ya da forumu aç takıl. Anladığım kadarıyla tek bilgisayar onu kaldırmak ve tek başına seni beklemek zorunda bırak. :)

Kniyt oynuyor çar diyolar yaratigada o_O abarttiginda kiziyorum iste. Bizim cocuk odasinda kurulu bilgisayar daha yeni ewliyiz9 ay. O yuzden bebek yok odada 1 bilgisayar 1 yatak var. Bende yataga gecip tel.den okey oynuyorum napyim:63::hamarat:

Arkadaslar cok dertliyimm. 8 aylik ewliyim esim cok ilgili cok aşik bana. Ama soyle bir sorun var ki esimin internette oynadigi sacma sapan oyunuuu. Surekli onun basinda tartismalarimiz oluyor yfak tefek bu yuzden. Benimle tartistigi an gidip onun basina oturuyor abartmiyorum 3,4 saat kalkmadigii oluyor masuss tartisma cikartigi oluyor trip atiyor gidip oyun oynamak icin. Suanda kústüm ona gitti yine oynadi. Bikeresinde inteen internet kablosunu bile kestim. Esimi sewiyorum oda beni sewiyor ama bu oyundan vazgecemiyor. Konustum kac kere 1 gitmiyo 2 gitmiyo 3 uncude gidip tekrar otyruyo basina o zamanda bisey demiyorum abartiyorrr o zaman cinnet getiriyorum iste. Sizce napmaliyim????
Bir kitap okumuştm
Erkekler sıkıntı ve dert durumlarında mağarmağaralarina cekilip o sorunun üstesinden gelmeye çalışır.
Bu magarasi oyun spor veya başka bor şey olabilir
Böyle durumda onu rahat bırak iyi misin vs gibi şeyler sorma.
Ama tripte atma.
Kendini mutlu edecek başka aktiviteler bill.

1.5 senelik evliyim sevgilik zamanında da oynardı şimdide oynuyor kizdigimda ise bi oyunum var dışarı gitmiyorum yannda oturuyorum diyor hersei denedim onunla beraber oyun oynamaida denedim yeri geldi elektrikleri sartelden kestim ettiğim kavgaların haddi hesabı yok. Ama biliomsun ne yaparsam yapayım braktramadim onu bu şekilde kabul etmeye karar verdim geceleri oyunu boş kalmasın diye gece 3 e alarm kurup oyununa bakp tekrar yatıyor onunla beraber oyun oynarsaniz daha çok oynuyor sakin yapmayın

Back
X