• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bencil mi sizce yoksa ben mi takıntılıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Famm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Et tabi, şuan en iyisini yapıyorsun. Senin bu tavrın sayesinde eşin farkına varmış. Birşey olmamış gibi davranırsan, o da aynen devam eder.
Ben tavırlı değil resmi konuşuyorum. Resim at diyo sadece kızımın resmini atıyorum.dedim kızın la asla tehdit etmiyorum. Oda benim gibi resmi olmaya çalışıyo iki dakika sonra yapan böyle diye yalvarıyo. Bende aynı normal bi arkadaşım miş gibi cevap veriyorum.on gündür bana aşkım demedin diyo.böyle gerekiyo dedim

Genelde evine bağlı erkekler bile bebek olunca dısarıya daha cok düşkün olurlarmıs
Siz haklısınız ancak , eşiniz bebekten önce de bu sekılde davranıyormus
Şunda sizin istediğiniz sekılde davranması zor gibi görünüyor.

Genelde evine bağlı erkekler bile bebek olunca dısarıya daha cok düşkün olurlarmıs
Siz haklısınız ancak , eşiniz bebekten önce de bu sekılde davranıyormus
Şunda sizin istediğiniz sekılde davranması zor gibi görünüyor.
O zaman bende onun gibi davranayımm

O zaman bende onun gibi davranayımm
siz haklısınız ben sizi haksız bulmadım ama eşiniz bebekten önce dedısarıya cıkıyormus, bebek olunca evde olup size yardım etmesi gerekir evet ama , davranısını değiştrmesi çok zor.
Bunu istese zaten kendisi değişirdi, şimdi siz soylenınce daha cok dısarıya ıtebılırsınız

o 40 ı çıkana kadar evde oturmalar falan eskidenmiş hayatım. daha 3 günlük bebeiğimzle kar kıyamette dışarı çıkıyoduk vala. ama ben diyordum. ben öyle yatamam çıkalım falan diyodum. anneme gidiyorduk falan.. oturup eşinin aklına gelip hadi biraz çık dışarı demesini beklemesen. ben sıkılıyorum ve çıkmak istiyorum desen. daha mı iyi olur acaba?

siz haklısınız ben sizi haksız bulmadım ama eşiniz bebekten önce dedısarıya cıkıyormus, bebek olunca evde olup size yardım etmesi gerekir evet ama , davranısını değiştrmesi çok zor.
Bunu istese zaten kendisi değişirdi, şimdi siz soylenınce daha cok dısarıya ıtebılırsınız
Aslında hep söyledim durdum. Ama bu kez çok kötü patladım şaşırmış diyo sen böyle değildin. Bende dedim bize yazık etme korkuttum biraz. Hiç olmadığım gibi davrandım.

o 40 ı çıkana kadar evde oturmalar falan eskidenmiş hayatım. daha 3 günlük bebeiğimzle kar kıyamette dışarı çıkıyoduk vala. ama ben diyordum. ben öyle yatamam çıkalım falan diyodum. anneme gidiyorduk falan.. oturup eşinin aklına gelip hadi biraz çık dışarı demesini beklemesen. ben sıkılıyorum ve çıkmak istiyorum desen. daha mı iyi olur acaba?
Belkide artk beklememek lazım

Siz de az degilsiniz valla.guzelce karsina alip konusabilirsin.bizi kaybedersin yazik edersin gibi tehdit sozleri hos degil.esin de arada tabiki disari cikmali.

Eve neden kapaniyorsun?hatalisin
Al bebegi hep beraber cikin. Gunduzleri de yalniz cik bebekle. Aksamlari ailecek. Ben 10 gunluktu gezmeye ciktim

Bence haketti kırk kere konuştum uyardım. Beni o kadar üzdüki stresten sütüm azalmıştı

Bence haketti kırk kere konuştum uyardım. Beni o kadar üzdüki stresten sütüm azalmıştı

Allah bebeğinize ve size sağlıklı huzurlu günler yıllar nasip etsin öncelikle.. Eşiniz haksız elbette size yardımcı olması lazımdı hep de lazım olacak.. Tavrınızı tepkinizi çok güzel koymuşsunuz ortaya lakiiin artık kafi çünkü fazla naz da insanı bıktırır hatasını anladıysa uzatmanızı önermem.. Tekrar söylüyorum haklısınız.. Bebişinizi alın kapalı mekanlara gidin bir yemeğe çıkın arabanız varsa soğuktan korkmayın her yere gidebilirsiniz..artık 40 ı çıksın muhabbetinin bir şehir efsanesi olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sağlıkka büyütün bebeğinizi..

Belkide artk beklememek lazım
bekleme tatlım . hem sokağa çıkan bebişler daha sağlıklı oluyorlar biliyorsun dimi. Bence en acilinden başla, ben çok sıkıldım. hem kendimi hem etrafımdakileri yıpratıyorum korkarım bu yüzden. biraz dışarı çıkmaya, hava almaya ihtiyacım var diye bi mesaj çek. eminim bu na hayır demeyecektir. hem belki de şu tartışma bile unutulup gidecek, sendeki pozitif yansıma onun bazı şeyleri anlamasına yardımcı olacaktır. off çok konuştum:anne:

bekleme tatlım . hem sokağa çıkan bebişler daha sağlıklı oluyorlar biliyorsun dimi. Bence en acilinden başla, ben çok sıkıldım. hem kendimi hem etrafımdakileri yıpratıyorum korkarım bu yüzden. biraz dışarı çıkmaya, hava almaya ihtiyacım var diye bi mesaj çek. eminim bu na hayır demeyecektir. hem belki de şu tartışma bile unutulup gidecek, sendeki pozitif yansıma onun bazı şeyleri anlamasına yardımcı olacaktır. off çok konuştum:anne:
Hep özür diliyo. Bende afetsem lafta kalır diye korkuyorum.ayrıca arabam yok. Çıkmama da hiç müsade etmez lanet olsun merkeze çok uzak bir yerde yaşıyoruz. Diyor ben gelince çıkarıZ. Aileme annem e gidip geliyorum.onlar biraz yakın

Allah bebeğinize ve size sağlıklı huzurlu günler yıllar nasip etsin öncelikle.. Eşiniz haksız elbette size yardımcı olması lazımdı hep de lazım olacak.. Tavrınızı tepkinizi çok güzel koymuşsunuz ortaya lakiiin artık kafi çünkü fazla naz da insanı bıktırır hatasını anladıysa uzatmanızı önermem.. Tekrar söylüyorum haklısınız.. Bebişinizi alın kapalı mekanlara gidin bir yemeğe çıkın arabanız varsa soğuktan korkmayın her yere gidebilirsiniz..artık 40 ı çıksın muhabbetinin bir şehir efsanesi olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sağlıkka büyütün bebeğinizi..
Teşekkürler çok iyi söylemişsiniz fazla uzatmak usandırır mi. Ya af etsem şu an uzakta geldiğinde lafta kalsa özrü

Teşekkürler çok iyi söylemişsiniz fazla uzatmak usandırır mi. Ya af etsem şu an uzakta geldiğinde lafta kalsa özrü
Bunu yaşamadan göremezsiniz.. Artık affedin ve şans verin ona.. Zaman tanıyın çünkü erkekler biraz da anneye göre biraz daha uzun süre de bebekli hayata adapte olabilir.. Bebek daha çok küçük baba oldu ama henüz o duyguyu hissedememiş olabilir.. Bazen böyle de olabiliyor.. Anne bile adapte olamayabilir.. Bir kaç ay oksun bebeğiniz size gülücükler atmaya başladığında her şey daha güzel olacak.. Eşinizi de daha fazla süründürmeyin:)

bu zamanda tek başına dışarı çıkmasına izin verilmeme varmı yaw. neyse lafım size değil direk ama bu konuda isyan ediyorum ve kızıyorum.

bence yüz vermeyin biraz daha.

Hep özür diliyo. Bende afetsem lafta kalır diye korkuyorum.ayrıca arabam yok. Çıkmama da hiç müsade etmez lanet olsun merkeze çok uzak bir yerde yaşıyoruz. Diyor ben gelince çıkarıZ. Aileme annem e gidip geliyorum.onlar biraz yakın
evet iyi fikir. o gelince beraber çıkarsınız. çok doğru söylemiş. bebekle bi başına zor olur zaten. 3 kişilik gezmeler daha güzel:KK39:

Back
X