Merhaba benim küçük bebeğim olduğu için sürekli misafir geliyor farklı gruplar bebek görmeye. Benim akrabalarım yok evlenip taşındım ben.Kayınvalidem 1 gün önce gelip pastaları yapıyor ben bebekle yapamıyorum çünkü. Ama son zamanlarda farkettim ki bebek görmekten çıktı bu iş kendi görüşeceklerini de bizim evde ağırlamak istiyor. Geçen bi sürü akrabasını çağırmış.Birlikte hazırlık yaptık ama toplaması bana kalıyor zaten gece bebeğim hiç uyumuyor. Peşlerinden süpür lavabo yıka inanın yetişemiyorum belim tutmuyor artık.
Neyse yine misafir gelicek yarın. Bize 1 ay önce diyor ki bana gelicekler. Sonra geçen hafta diyor ki size gelecekler. Dün onlara gittik diyor ki bize gelecekler. Hatta diyo ki onlara dedim ki bize gelmeyin bizim ev soğuk oğluma gidin ama onlar bize gelmek istediler.Kömür pahalı diye yakmıyolarsa bundan banane. Eşim diyo ki kötü düşünüyorsun anneme taktın o yaşlı peşlerinden temizleyemiyor. Oysa ki evde genç kızı var 30 yaşında. O rahat gezsin sporunu yapsın diye onu yormuyor.Dedim ki ne düşüncesizce davranış zorla bize getirtmeye çalışıyor biz çok mu müsaitiz. Kendi kendimize anca yetiyoruz. Tartıştık eşimle ben kötü niyetli oldum haksız mıyım? Bu arada bebeğim küçük uyumuyor ve memede sürekli