• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bencil mi sizce yoksa ben mi takıntılıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Famm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet iyi fikir. o gelince beraber çıkarsınız. çok doğru söylemiş. bebekle bi başına zor olur zaten. 3 kişilik gezmeler daha güzel:KK39:
Tam beni anlayan biri daha... ben tek çıkmak istemiyorum zaten. Onu istiyorum bizimle olsun istiyorum

Ben yeni doğum yaptım ve artk eve kapanıp bi bebeğimiz var. Bunalıyorum evde resmen. Eşimde çıkıp rahat rahat işlerini hallediyo yani normal hayatına devam.. ben de kırkımız çıkana kadar her gün uyardım işten geliyorsun yorgundum çıkma. Çıkıyosan da yarım saatte dön diyom. Bizimki yok maça gidiyo kahveye gidiyo. Kızım olmuş diye millete hava atıyor. Gelip biraz gazını çıkarıyo biraz bize sarılıp öpüp koklayıp tekrar çıkıyo... bende sakinliğimi koruyan biriyim. Ama konuşursam da çıldırıyo sözlerime. En son bağırdım buna biraz benim gibi fedakar ol bencil insan dedim. Buna benzer bir sürü tartıştık. O alttan aldıkça ben konuştum. Kendine gel dedim. Güya sinirlenmiş odanın kapısına yumruk attı yumruğun izi çıktı. Bende sustum ses etmedim çıktı balkona. Neyse sabaha da işi gereği il dışına çıktı on gün oldu. Ben çok ciddi ve mesafeli davranıyorum. Özür diliyo gelince telafi edicem sizi özledim evde sıkıldığı için çıkıyodum diyo ama ben çok ciddi bir şekilde sadece resmi konuşup haberdar ediyorum.çıldırmış bundan sonra ne yapmalıyım acaba?

Ay sanki konuyu kendim açmışım gibi hissettim. Kızım doğduğunda bizde de öyleydi ilk 3 ay idrak edemedi kızı olduğunu aynen herkese kızım oldu kızım oldu derdi eve gelirdi iki sever sonra yatardı ne sinir olurdum. Şimdi kızım 16 aylık oldu eşim peşinden ayrılmıyor. Şimdi diyo o zaman ne yapabilirdim ağlıyor meme istiyor kaka yapıyor hayatta değiştiremem diyo elimden hiç bişey gelemedi diyo. Şimdi oyun zamanı artık eşim işten geldimi ben ayaklarımı uzatıyorum. Gerçekten beceremiyorlar. Hepsi için demiyorum muhakkak herşeyin üstesinden gelen babalar vardır ama benim eşim oyun zamanı babasıymış onu anladım seninkide öyledir belki.

Ben yeni doğum yaptım ve artk eve kapanıp bi bebeğimiz var. Bunalıyorum evde resmen. Eşimde çıkıp rahat rahat işlerini hallediyo yani normal hayatına devam.. ben de kırkımız çıkana kadar her gün uyardım işten geliyorsun yorgundum çıkma. Çıkıyosan da yarım saatte dön diyom. Bizimki yok maça gidiyo kahveye gidiyo. Kızım olmuş diye millete hava atıyor. Gelip biraz gazını çıkarıyo biraz bize sarılıp öpüp koklayıp tekrar çıkıyo... bende sakinliğimi koruyan biriyim. Ama konuşursam da çıldırıyo sözlerime. En son bağırdım buna biraz benim gibi fedakar ol bencil insan dedim. Buna benzer bir sürü tartıştık. O alttan aldıkça ben konuştum. Kendine gel dedim. Güya sinirlenmiş odanın kapısına yumruk attı yumruğun izi çıktı. Bende sustum ses etmedim çıktı balkona. Neyse sabaha da işi gereği il dışına çıktı on gün oldu. Ben çok ciddi ve mesafeli davranıyorum. Özür diliyo gelince telafi edicem sizi özledim evde sıkıldığı için çıkıyodum diyo ama ben çok ciddi bir şekilde sadece resmi konuşup haberdar ediyorum.çıldırmış bundan sonra ne yapmalıyım acaba?
sende cık, gez. bana 40 mevzusu cok sacma gelir. 40 ına kadar doktr. filan gitmiyor musunuz ? gidiyorsunuz birşey oluıyor mu hayır ? hem kocana da daha net bir şekilde işten geldiginde bana evde ve cocuk bakımında yardım et.

Ay sanki konuyu kendim açmışım gibi hissettim. Kızım doğduğunda bizde de öyleydi ilk 3 ay idrak edemedi kızı olduğunu aynen herkese kızım oldu kızım oldu derdi eve gelirdi iki sever sonra yatardı ne sinir olurdum. Şimdi kızım 16 aylık oldu eşim peşinden ayrılmıyor. Şimdi diyo o zaman ne yapabilirdim ağlıyor meme istiyor kaka yapıyor hayatta değiştiremem diyo elimden hiç bişey gelemedi diyo. Şimdi oyun zamanı artık eşim işten geldimi ben ayaklarımı uzatıyorum. Gerçekten beceremiyorlar. Hepsi için demiyorum muhakkak herşeyin üstesinden gelen babalar vardır ama benim eşim oyun zamanı babasıymış onu anladım seninkide öyledir belki.
ayy inşallah geçen bebeğin ağzına mandalina damlatıyodu.kucağına alıp hadi parka diyordu. Ben de kızdım vakti var dedim.belkide vakti var

sende cık, gez. bana 40 mevzusu cok sacma gelir. 40 ına kadar doktr. filan gitmiyor musunuz ? gidiyorsunuz birşey oluıyor mu hayır ? hem kocana da daha net bir şekilde işten geldiginde bana evde ve cocuk bakımında yardım et.
Zaten en büyük sorunum beklemek aslında artk söylicemmmm

Zaten en büyük sorunum beklemek aslında artk söylicemmmm
oohhoo adamlar beklemekten veya bakışımdan anlasın demekle birşey anlamazlar.
cok nadir bunu anlayan yapan var ama cogu erkek anlamaz.
olayı uzatıp budaklandırmadan acık net ve özbir şekilde ' lütfen bunu yapmanı istiyorum'. 'bana sunun için yardım eder misin ?' ' lütfen sen cocuga bak ben agda yapıcam !' gibi net cümleler.

İçinize atmayın faaliyete geçin bence.
Bebeğinizin bütün ihtiyaçlarını hazırlayın. Eşiniz eve geldiğinde, bugün çok bunaldım. Yarım saat bir yürüyüş yapıp kendime geleyim. Bebeğimizin her şeyi hazır bu süreçte sen ilgilenirsin değil mi babası? gibi şeyler deseniz. Kaşla göz arasında evden çıksanız mesela. Yani eşiniz dışarı gitme fırsatı yakalayamadan siz gidin. Biraz temiz hava alın kendinize gelin.
Eşiniz de evde bebekle ilgilenince ne kadar zor bir iş olduğunu anlar. Ve isteklerinizi daha çok ciddiye almaya başlar diye umuyorum.

Evet bencillik yapmış ama özürünüde dilemiş telafi edeceğini de belirtmiş
Gelince içinizdekileri konuşun güzel şekilde herşey düzelir sonrasında inşallah...

ayy inşallah geçen bebeğin ağzına mandalina damlatıyodu.kucağına alıp hadi parka diyordu. Ben de kızdım vakti var dedim.belkide vakti var

Aynen öyle. Bende çok yalnızdım seni o kadar iyi anlıyorumki hatta dedim o kadar çocuk istedi ama hani babalık yapmıyor diyordum. Ama değişti çocuk yürümeye başladı adam baba oldu. Seninde öyle olucaktır.

Tam beni anlayan biri daha... ben tek çıkmak istemiyorum zaten. Onu istiyorum bizimle olsun istiyorum

Benim de anlatmaya çalıştığım bu zaten. şimdi eğer kocam beni çıkarmıyo dersen ve onun seni anlatmasını sen bişey anlatmadan beklersen sıkıntı. erkekler anlamıyo ki şekerim. anca kavga ettiğinle, kendini sıktığınla kalırsın. yazık o bebişe de stresin yansıyo ona. sütüne de etki ediyo... amaaaaaaa ben dışarı çıkmak istiyorum çünkü bunalıyorum dersen ve kocan bu isteğine duyarsız ve kayıtsız kalıyosa o zaman ne istiyosan yap. hatta kır kafasını.. ama onun kendi başına seni anlamasını bekleme. inan bütün kocalar böyle seninkine has bi durum deil.
bak sen söyleyince anlamış zaten. itiraz etmemiş. beraber çıkarız demiş. ne güzel... hiç uzatma artık kavgayı....

iyi de niye bebek için yaptığı bişey yok
evinizde iş bölümü yardımlaşma yok mu
bebeğin gazını çıkarmaktan başka yaptığı hiç bişey yok anladığım kadarıyla
bebekten önce ev işleri konusu nasıldı
ozaman da yardım etmiyoduysa ve siz de ses çıkarmadıysanız adam bebeği kendi sorumluluğunda görmemiştir
ben tüm gün bebekle olucam ve eşim gelip maça kahveye gidecek yok öyle bi dünya
sorumluluklarını üstlenmicekse hiç çocuk yapmam

İşte anneliğin farkı bu, bizlere nerdeyse doğuştan gelen bu analık içgüdüsü babalara baba olunca bile gelmiyor bazen. Bu sizi veya bebeğinizi sevip önemsemediği için değil ama genel yapıları öyle bence. Sanırım sizin birde loğusa sendromu durumunuz var. Gelince her şeyin düzeleceğine eminim. Bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah.

Aynen öyle. Bende çok yalnızdım seni o kadar iyi anlıyorumki hatta dedim o kadar çocuk istedi ama hani babalık yapmıyor diyordum. Ama değişti çocuk yürümeye başladı adam baba oldu. Seninde öyle olucaktır.
İnşallah

Evet bencillik yapmış ama özürünüde dilemiş telafi edeceğini de belirtmiş
Gelince içinizdekileri konuşun güzel şekilde herşey düzelir sonrasında inşallah...
Israrla af et diyo bekle diyo

siz niye kendinizi hapsettiniz ki eve
adam önce de böyleymiş
şaşırmanıza şaşırdım
bence bencil falan değil siz fedakarlığı marifet sananlardansınız
olan size oluyor fedakar olunca kimse sizi takdir etmez

siz niye kendinizi hapsettiniz ki eve
adam önce de böyleymiş
şaşırmanıza şaşırdım
bence bencil falan değil siz fedakarlığı marifet sananlardansınız
olan size oluyor fedakar olunca kimse sizi takdir etmez
Hayy ağzına sağlık marifet midir bu? Peki ne yapmak lazim