Esim benden ayri uyuyr

Karaelmas42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
51
18
88
33
Evliliği çok farklı hayal etmiştim evlendikten sonra hayal kırıklığına uğradım( eğlendiğimiz ilk günlerden itibaren esim benden ayri uyuyr bende bunun nedenini sorduğumda ben eski kız arkadaşlarımla bile uyuyamiyirdumdedi ve ben şok oldum nedense kendimigerizekalı gibi hissedyrm keşke çocuğum olmadan o an onu terkedip gitseydim( fakat saf ben kaldım ve şu an bi çocuğumuz var(şukur) yok ben biriyle uyuynca terliyrmvs vs bazen anlayış gostryrmfakat bazen tiksimiyrm ondan nefret ediyrm resmen ve düşünün 2 yıldır çok çok nadirbirlikte uyumusuzdurAllah bana hayırlı kapılar açsın aminnn amin (beni deli gibiseven bi insanı ailem karşı çıktığı için evlenmedim fakat keşke onunla evlenseydin) öyle naif birinden sonra böyle biriyle evlenmem psikolojimi alt üst etmiş durumda (

Gunluk hayatta da size karsi birsoğukluğu var mı yoksa sadece yatak konusunda mi ayrı

ona göre bi sıkıntı yok soğukluk da yok ama ben ona karşı çok soğudum..çalışan biriyim de bazen şeytan çık hayatından diyor aslında çok sık düşünür oldum...bi ara bana kanka diyordu ne bileyim çok tuhaf çok kızdım ama o yine ciddiye almadı

Yatak odasında uyumuyorumu kanepede falanmı uyuyobende sevmem mesela sarılıp uyumayı rahat edemem ama koca yatak yani peki cinseliktemi yok

Severek mi evlendiniz

cani isteyince oluyr tabi ama mesela ben istekli değilim artık ve ondan çok soğudum onun bunuda gorememesi de beni üzüyor..ayrıca işin kötüsü bnde şu an ayrı yatmak istyrm ama evliliğimiz bence benim acımdan hiç iyi değil iyiymiş gibibnce favranyrz

Bikere yatk ayırmak nedir ya bende 5 aylık evliyim de valla zaten bide koltukalrın üstünde rahat uyunmaz ki hem ayrı yatcak sa neden evlenmiş

Bikere yatk ayırmak nedir ya bende 5 aylık evliyim de valla zaten bide koltukalrın üstünde rahat uyunmaz ki hem ayrı yatcak sa neden evlenmiş
işte orasını bendebilmyrm öyle bi soru yönelttim yakın zamanda defolup gidersin o zmn diyor sordugum soru da ya biz niye evlendik?
zaten eşyamı toplayıp gidecektim kayınbabam hatrına gitmedim

acik acik konusmalisiniz sizi kaybetmekten korkarsa duzeltmeye calisir yoksa inceldigi yerden kopsun zaten. acaba cinsel tercihleri mi farkli evli insanlar ayni yatakta yatar bence anormal bir durum

inanın çocuğum olmasa 1 dk katlanmazdım elim kolum bağlı ha bide düğünü ikimiz yaptık daha borcumuz bitmedi az kaldı bitsin onagöre kararlar alacm zaten
cocugun dogru duzgun yetismesi icin mutlu huzurlu ruhu sakin anneye ihtiyaci var sinir olup ayni evde iki arkadas gibi yasayip kavga edip kalp kriip cocugu duzgun yetistiremezsiniz daha uzuuun yillar var onunuzde desenizki cocugum 14-15 yasinda az daha bekleyeyim universite kazanir ayrilirim gideriz kendini kurtarsin vs deseniz. Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum once ki mesajini duzenledim tekrar okur musunuz

bana daha önce üniv yken kız arkdslryls birlikte oldugnu veonlarla da unutamadığını söyledi ben ona neden diye sordgumdaaldığım cevap...oyle bi normalanltyrki sanki karisi değilim kankisiyimm..çocuk olmadan önce afedersiniz hayvan gibi bağırırdı çocuk olduktan sonra biraz daha sakinleşti öyle çıkmazlardayım ki gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…