Esim benden ayri uyuyr

uyuyamadigini

beni seviyormuş ama daha bikac gün önce dedi evlendigim zmndan daha çok güya..fakat sevgisiyle davranışları uyuşan biri degil

ama bunu kabul edebilmeniz bile anormal.. yani bu sekilde acik acik size nasil soyleyebilir tamam gecmisi silemez durust olmasi iyi bir sey ama soylemesi saygisizlik.. he tamam sorun bende degilmis hicbir kizla uyumuyormus mu diyeceksiniz..

beni seviyormuş ama daha bikac gün önce dedi evlendigim zmndan daha çok güya..fakat sevgisiyle davranışları uyuşan biri degil
psikolojik sorunlari var demek.. yediginden ictiginden kis yine de psikologa veya evlilik danismanina gidin olmazsa gonul rahatligiyla ayrilirsin

işte orasını bendebilmyrm öyle bi soru yönelttim yakın zamanda defolup gidersin o zmn diyor sordugum soru da ya biz niye evlendik?
zaten eşyamı toplayıp gidecektim kayınbabam hatrına gitmedim
Kayınbaba hatrına evlilik devam ettirilmez canım...

sen gerçekten gitmek istememişsin..

ama bunu kabul edebilmeniz bile anormal.. yani bu sekilde acik acik size nasil soyleyebilir tamam gecmisi silemez durust olmasi iyi bir sey ama soylemesi saygisizlik.. he tamam sorun bende degilmis hicbir kizla uyumuyormus mu diyeceksiniz..
işte artık ne demek istediyse zaten çok patavatsız biri iki gün öncede aynı yerde calisyrz bi kız arkdstan bahsetti ne kadar ayıp giyiniyr her tarafı belli daha kötü bi şekilde söyledi tabi sanane dedim ya bu sefer kiziyrkızda kot pantolon tişört giyen biri

Cocuk engel degil yani böyle birsey cekiyorsak hep hayatimizi feda ediyoz cocuga size ilgili babami günlük hayatta eger hic ilgisizse böyle ortamdada büyütmek istemem.

Canı isteyince gelip senden kadınlık bekliyor ama. Defet başından Allah aşkına.

Valla çok şaşkınım. Ben de kesinlikle kimseyle uyuyamazdim hatta beni en çok düşündüren kısmı aynı yatakta uyuyacak olmaktı. Hatta eşime de söylemiştim .o da ben de kimseyle uyuyamam ama zamanla alisiriz demişti şimdi gece o olmayınca resmen gözümü açınca onu görüyorum çünkü olması gereken yer orası . keşke ilk gün bunu kabul etmeseydiniz . Yine de zararın neresinden dönerseniz kardır. Bosanin demiyorum bunu söylerken . Daha geniş bi yatak satın alın her ikiniz de rahat edersiniz benim aklıma şuan başka çözüm gelmedi . Ayrıca terliyorum ne ya sanki sabaha kadar sarılarak uyuyo herkes

ilk evlendigim zmn tepki gösterdim tabi zmnla düzelir dedim ama

ilk evlendigim zmn tepki gösterdim tabi zmnla düzelir dedim ama
Zaten artık yataklarda bile paket yay teknolojisi var yani yatakta istediğin kadar dön yanındaki sarsilmiyo . Beyefendi niye rahatsız oluyomuş . Bence artık böyle uyumak istemediğinizi söyleyin ilk zamanlar zorlansaniz bile sonradan alışıyo insan

yatak zaten büyük canım bence beni sevmiyor seven insan böyle yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…