yani eşinin de arkasından konuşuyoruz burda o sebeple sordum adamın boşanmak için haklı sebepleri olabilir, sende boşanmak istemeyince kötü davranmış olabilir diye düşündüm ki durum farklıymış, eniştenizle davalık olduysa önemli bir sorun var aile içinde sizle alakası olmasa da sizin aileniz sonuçta; her gördüğünde aklına geliyodur o sebeple iyi davranamıyor olabilir. yani sizin sucunuz olmasa da bu hep böyledir, benim babam da annemin akrabalarına küfredip dururdu onlara gidip gelmesine izin vermezdi mesele de çok basitti ama büyüttükçe büyüttü annemi de bizi de çok üzdü saçma salak bir meseleden, sonucta biz seçmiyoruz ailemizi ama gel de anlat bunu. Senle alakalı olmayan bir mevzuda seni suçluyorsa zaten özgüveni yoktur, kendisi çok adamsa halletsin sorunlarını sana yansıtınca çözülüyor mu, özgüvensiz erkekler genelde şiddet ve hakarete başvururlar emin ol, aşırı kıskanç tiplerde özgüvensizdir ve bunlarla bir hayat sürdürmen mümkün olmaz, hep sen suçlu olursun hayatın boyunca psikolojin mahvolur, en mantıklısı, yol yakınken ve o da istiyorken ayrılın kendine yeni bir yol çiz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.