eşim benden ayrılmak istiyo yardım edin ben onu nasıl unutucam

ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum

ben konuya cevap verirken yaşını yazmış konu sahibi.
yaşını öğrenince daha da şaşırdım.
üni mezunu olup olmaması önemli değil.
zıt örnekleride çok bu durumun.
benim takıldığım konu sahibi ısrarla eşini sevmeye devam ediyor,toz kondurmuyor.
iyiyken iyi diyor.
ya birazcıkta olsa insan tatlı canının kıymetini bilip,ona göre davranmaz mı :44:
biz ne desek boş....
kişi önce kendine değer verecek ki,başkalarıda ona değer versin.
konu sahibi resti çekip,adama haddini bildirseydi,o adam şimdi peşinde pervane olurdu...

Sizi döven , size sürekli küfür eden, benliğinizi bile ele almış, her hareketinizi kontrol eden, konuşmanıza bile müsade etmeyen bir adam sizden boşanacağı için bu kadar üzülüp onu unutamayacağınızı düşündüğünüze göre siz mazoşistsiniz.:ssz:

ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum

ben konuya cevap verirken yaşını yazmış konu sahibi.
yaşını öğrenince daha da şaşırdım.
üni mezunu olup olmaması önemli değil.
zıt örnekleride çok bu durumun.
benim takıldığım konu sahibi ısrarla eşini sevmeye devam ediyor,toz kondurmuyor.
iyiyken iyi diyor.
ya birazcıkta olsa insan tatlı canının kıymetini bilip,ona göre davranmaz mı :44:
biz ne desek boş....
kişi önce kendine değer verecek ki,başkalarıda ona değer versin.
konu sahibi resti çekip,adama haddini bildirseydi,o adam şimdi peşinde pervane olurdu...

Kızlar üyelik bugün alınmış. Ve bana nedense dün ceza alan natlus78'i hatırlattı. Burnuma pis kokular geliyor :ssz::25:

Büyük konuşmak istemiyorum ayrılık konusu benim evliliğimde söz konusu nasıl hissederdim bilmiyorum ancak bildiğim birşey var;
İnsan şiddet, aşağılama gördüğü, aşırı kıskançlıktan işinden eden bir kocayı hala nasıl seviyorum diyebilir aklım almıyor..
Kendinizi neden bu kadar düşürdünüz? Neyi kazanacaksınız ki adam sizi kaybetmek istiyor ayrılmak istiyor..Biraz gurur olmalı insanda..

Peki ben sana soruyorum şimdi..Ama samimi cevap ver..
Sen gerçekten bu adamın değişeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuvanız olacağına inanıyor musun?

Kendine hiç mi acımıyorsun anlamıyorum ki?
Çok gençsin henüz..

Üstelik kimbilir anneciğin de ne çok üzülüyordur bu olanlara..
Ona da mı acımıyorsun?

üzülmezmi zaten hasta iyiice kötü oldu onun suçluluğuda var içimden inanmak istiyorum ama yok diorum sonradan bu düzelmez sadece atlatmak zor kolay bişey değil çok zor

Sen ona asiri sakin bir tavirla dusundum tasindim boylesi kesinlikle daha dogru sonucta mutlu olmak icin evlendim kufur yemek, asaglanmak, siddet gormek ve degersiz hissedilmek icin evlenmedim.bir defa evlendim elimden gelen tum cabayi gosterdim hatta kendimi unutmusum buyuk bir hatadan donecegim.beni kaybetmeyi goze aldiysan ve benden ayrilmak istedigini soyluyorsan benim sevdigim adam zaten sen degilmissin deyip annenin evine gidersen ve ne olursa olsun birdha konusmazsan kapina gelsede konusmak istemiyorum diyeceksin ama dedigini yapacaksin mesela anneni 5 kere aradi telefona cikmadin 6. Da nevar bile demiyeceksin konusmayacaksin bak nasil kopek olur

2 yıllık evliliğim ve etraftaki evlilikleri gözlemlediğimden edindiğim deneyimime göre evliliklerde susan, boyun eğen,fikrini söylemeyen ve eşinin her istediğine tamam diyen kadın hep kaybediyor. İstisnalar var mıdır bilemem ama makbul olanı bunun tam tersi oluyor ki bu da zaten kadının kendine olan güvenini gösteriyor ve erkekler kendine güvenen kadınlara bayılıyor.

Arkadaşım senin evliliğinde kötü olan her şey var zaten, eşin senin geleceğini düşünmüş sanırım,adam her kötülüğü yapmış ama sen düzelir diye beklemişsin; ama erkekler ne yazık ki bir mucize olmadığı sürece düzelmiyor.

üzülmezmi zaten hasta iyiice kötü oldu onun suçluluğuda var içimden inanmak istiyorum ama yok diorum sonradan bu düzelmez sadece atlatmak zor kolay bişey değil çok zor

Atlatmak zor olsa da imkansız değil..
Belki bir zaman acı çekeceksin..Ama bir ömür çekmekten iyidir..
Değişmeyeceğini sende biliyorsun..

Siz baya iyi kaşınmışsınız, eşiniz sizi kıskanırken, küfrederken... Susarak.
Hala daha kaşınıyorsunuz, onun boşanmasını kabul etmeyerek !
Bence , daha önce yaptığınız gibi bu isteğini de , kendinizi hiçe sayarak kabul edin ve boşanın.
Emin olun düşüncenizde bu sefer haklı çıkacaksınız, kazanan siz olacaksınız :34:

Deli'n Olup Her Gün Ağlayacağına Ölün Olsun 1 Gün Ağla..
Yazık Yazık.. Sana Yazık..

2 yıllık evliliğim ve etraftaki evlilikleri gözlemlediğimden edindiğim deneyimime göre evliliklerde susan, boyun eğen,fikrini söylemeyen ve eşinin her istediğine tamam diyen kadın hep kaybediyor. İstisnalar var mıdır bilemem ama makbul olanı bunun tam tersi oluyor ki bu da zaten kadının kendine olan güvenini gösteriyor ve erkekler kendine güvenen kadınlara bayılıyor.

Arkadaşım senin evliliğinde kötü olan her şey var zaten, eşin senin geleceğini düşünmüş sanırım,adam her kötülüğü yapmış ama sen düzelir diye beklemişsin; ama erkekler ne yazık ki bir mucize olmadığı sürece düzelmiyor.

sevgili kardeşim beni anlamıyo bazı arkadaşlar ben sustup çünkü benim beynime bunu soktu sus otur karışma kazancaksın dedi tamam dedim on kez evlilik yapmadım sustum olmadı ben herzaman arama dedi aramadım ama bende bayanım geç gelme desem birinciye laf sölemez ikinciye sen karışma benim işime der çpk içme desem tamam der bi daha olsa kavga çıkarır kısacası pamuk ipliği misali . doğru sölüyosun baştan tavrını koyucaksın ben koyamadım

Sen ona asiri sakin bir tavirla dusundum tasindim boylesi kesinlikle daha dogru sonucta mutlu olmak icin evlendim kufur yemek, asaglanmak, siddet gormek ve degersiz hissedilmek icin evlenmedim.bir defa evlendim elimden gelen tum cabayi gosterdim hatta kendimi unutmusum buyuk bir hatadan donecegim.beni kaybetmeyi goze aldiysan ve benden ayrilmak istedigini soyluyorsan benim sevdigim adam zaten sen degilmissin deyip annenin evine gidersen ve ne olursa olsun birdha konusmazsan kapina gelsede konusmak istemiyorum diyeceksin ama dedigini yapacaksin mesela anneni 5 kere aradi telefona cikmadin 6. Da nevar bile demiyeceksin konusmayacaksin bak nasil kopek olur

canım arkadaşım benim hatam zaten her aradığında açmak süründürmemek o kadar eminki benden bi aradığında açıcam o yzüden bu kadar uzadı zaten annemin evine o yollladı beni beni bi kez arasa belki pişman olmuştur vazgeçmesin dedim hemen açtım tavrımı koyamadım ama ne hale geldim

boyle bır adamla evlenmek ne kadar talihsizlikse,yolun basinda bosanmak istemesi o kadar sans bence.kendine olan saygini koru ve yol ver gitsin.

arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın

Daha ayrılmadan,nasıl unuturum derdine mi düştün ?
Öyle ayrıldığın gün şıp diye unutmayacaksın elbette.
Lakin kimler kimler unutulmadı ki...
Sana küfür eden,döven,değer vermeyen bir adamı mı unutamayacaksın ?

Bu tarz adamlar,annenden emdiğin sütü burnundan getirir,yine ayrılmazlar.
Şanslıymışsın ki kendisi boşanmak istiyor.
Başkasını bulmuş olma ihtimali çok fazla bu arada...

Daha ayrılmadan,nasıl unuturum derdine mi düştün ?
Öyle ayrıldığın gün şıp diye unutmayacaksın elbette.
Lakin kimler kimler unutulmadı ki...
Sana küfür eden,döven,değer vermeyen bir adamı mı unutamayacaksın ?

Bu tarz adamlar,annenden emdiğin sütü burnundan getirir,yine ayrılmazlar.
Şanslıymışsın ki kendisi boşanmak istiyor.
Başkasını bulmuş olma ihtimali çok fazla bu arada...

varsa yoksa arkadaşları o ihtimal sıfır ayrıca kimse benim kadar salak olamaz kaç gün çekicek yada kaç ay dayancak

bence de yalvarsan da dönmez acı gerçek, seninki baya şımarmış bence, bu saatten sonra en iyi yapılabilecek şey umursamaz davranmak yoluna bakmak belki kıymetini bilir sensiz kalınca başına bişey düşer de anlar kıymetini, ne dersin?

arkadaşlar 2 yıldır evliyim çok ama çok aşık olarak evlendim eşimle aramda 12 yaş var önceleri sorunumuz kıskançlıktı aşırı ama örneğin bakkkala inerken bile mesaj atardım iştende ayrıldım aynı zamanda eşim aşırı küfür ediyo kendini kaybediyo bazen şiddetde uyguluyo ama çok seviyorum gönül laf dinlemiyo bana sevgisini hiç belli etmiyo ama iyi oldumuda iyi melek gibi benim onu sevdiğimi çok iyi biliyo bundan emin bana cevap verme diyo tamam diorum öle ağır küfürler ediyoki yinede susuyorum diorum ilerde kazanan ben olcam ama yine olmadı yine olmadı şimdi anlaşamadığımıza kanaat getirmiş ayrılmak istiyo yalvardım yakardım bide bana akıl veriyo ilk ayrılan sen değilsin işe gir bu kadar büyütme diyo allahım ben napıcam bilmiyorum ben nasıl unutucam ben anne olmak istiyodum başıma gelenlere bakın

sen onun bu davranışlarına boyun eğerek kendi ellerinle kaybetmişsin onu kusura bakma..herkes haddını bilecek..ona zamanında dur deseydin tavrını koysaydın bu noktalara gelmezdi iş..şükretki çocuğun yok..kadınlık gururun herseyden önemli o kaybeder sen değil..

bence de yalvarsan da dönmez acı gerçek, seninki baya şımarmış bence, bu saatten sonra en iyi yapılabilecek şey umursamaz davranmak yoluna bakmak belki kıymetini bilir sensiz kalınca başına bişey düşer de anlar kıymetini, ne dersin?

inanki inş. demek isterdim ama dilim varmıyo barışalım dediğinde zaten bi ayağım gidiyodu diğeri gitmiyodu tabi son zamanlarda ilk zamanlarda aklım başımda değildiki gözüm hiç bişey görmüyodu

sen onun bu davranışlarına boyun eğerek kendi ellerinle kaybetmişsin onu kusura bakma..herkes haddını bilecek..ona zamanında dur deseydin tavrını koysaydın bu noktalara gelmezdi iş..şükretki çocuğun yok..kadınlık gururun herseyden önemli o kaybeder sen değil..

ne gurur ne onur kaldı ama düzelsin yıkmasın bozmasın evliliği diye yaptım olsun mücadele ettim ewt ama vicdanım çok rahat vicdanı rahatsız olması gereken biri varsa o da o

Back
X