Esim benden az calisiyor ve az kazaniyor

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
Bundan bir 5 sene once bunun muhabbeti olsa, olurmu hic sorun degil hayat musterek derdim. Ama hayir musterek falan degil erkegin daha cok calisip, tasin suyunu cikaracak cinsten olmasini savunuyorum artik.
Ikimizde ogrenciydik, benimki bitti onunki bitemedi, bitirmek icin ustun bir caba sarfettiginide dusunemiyorum. Daha iyi bir is bulmaya calistigini da goremiyorum. Ay okulda cok basarili ama desem oda yok. Bu arada bu bahsettigim okul doneminde benim bir de cocuk dogurdugumu arti olarak ekleyelim.
Isimi cok seviyorum ama artik cok yiprandim. Eve cok uzak, hegun 2.5 saatim yolda geciyor. Kizim hergun krese gidiyor. Eskiden iki yada uc gun gidiyodu, yazmalarimi o uyurken yapiyodum. Bir sekilde idare ediyordum ama simdi hergun kreste. Her aksam trafikten yorgun dusmus ve cogu zmn sinirli geliyorum eve. Bir gun iyiyse birgun kotuyum. Yakin biryerlerde ev bakiyorum, ama sadece ben bakiyorum, tembel kocam ev bakmaya da tasinmayada useniyor gibi.
Artik buralardan cekip gitmek istiyorum.
Sizler yogun calisan kadinlar nasil idare ediyorsunuz? Nasil saglikli kalip cocuklarinizla ilgilenebiliyorsunuz?

çocuk yok ama gördüğüm kendinden ne kadar verirsen erkek o kadar alıyor, hiç gerek yok yıpratma kendini bu kadar demiyor, alıştığında değiştirmesi de daha zor oluyor. kendini hırpalama bu kadar , senin yerinde olsam ben işten ayrılırdım net. sonucuna da katlanırdım, maddi anlamda güçlük çekmeye yani. adam silkelensin sorumluluklarını bir omuzlasın isterdim.
ücretsiz izin hakkın falan varsa ayrıl 1-2 sene kafanı dinle, adam da kendine gelsin bir

Canım benim ya, ben de eşimden çok çalışıyorum, kendi işyerim var ama hayat müşterek.

Biraz eşine iş ver, ondan birşeyler bekledigini, tek başına tüm işe yetişemedigini ve artık sağlıgını kaybetmeye yakın oldugunu anlat.

Boş vakitlerinde işine yakın bir yerde ev baksın, cocugunuz için ise eve yakın bir kreş araştırsın, ilk görev olarak bunu verebilirsin. Bir yerden başlamak gerek.

Lütfen isyan etme, uğraş ver, savaş çünkü bir evlilik kolay olmuyor!

Benimki de benzer durumdaydï işi bıraktım evde çocuklarımlayım on yıl kendimi harap etmişim adam şimdi işkolik oldu resmen en başta yapsaydım keşke aldım karsıma kızı kreşe felan bırakmam kendim bakıcam ve beş kazanacağıma üç kazanır sinirli mutsuz bir kadın olmaktan iyidir dedm şimdi kızım birbuçuk yaşında oğlum dokuz kızım biraz daha büyüsün tekrar işe dönücem iki yıldır evdeyim kıZımla yatıp uyuyoruz çok özlemişim çalış çalış insan asabi oluyor karşıda ki insan da aynı çabayı göremeyince daha bir yorgun daha bir sinirli oluyor insan Allah yardımcın olsun cnm

Eşimin işi eve bes dakika
Benim günde 3 saatim yolda geciyor
Daha ii bi yerde yasamak için bu benim tercihim tabi
Cocugum yok ama yol iş bni de mahvediyor

eşiniz sadece okuyor mu
yoksa hem okul hem iş mi
bence yardım istediğinizi yoruldugunuzu belirtin
çünkü kendi kendilerine anlamıyor lar
ortak bir işi sürekli siz yapmak zorundaymussiniz gibi bir durum varsa siz yapmazsaniz o iş kalıyorsa bırakın kalsın
her şeyi ne kadar çok üstünüze alırsınız karşıdaki de o kadar rahatlığa düşkün olur

valla yıllarca ben bir saat git, bir saat dön yaptım,
en son artık dayanamıcam dedim eşime,
benim iş yerime yakın bir yere taşındık, bu sefer o git-gel yapmaya başladı,
yolun yarısını kendi aracı ile yarısını servis ile gidiyordu, bazen iki saati buluyordu gitmesi, gelmesi ile birlikte 4 saate yaklaşıyordu.

ne oldu, adam 3 ayda istifa etti, böyle yaşanır mı diye
neyse bu da bana hayat dersi oldu...
eşimi çok seviyorum, ama kendimi bundan sonra asla zorlamam...

Benimde hergün ortalama 3-3,5 saatin yolda geçiyor ve sabahları evden 6.30 gibi çıkıyorum. Bir tane çocuğum var ev iş bitik durumda olduğum zamanlar oluyor. Ama eşim benden çoook çalışıyor dolayısıyla kazancıda bunla doğru orantılı. Ben ondan önce evden çıkıyorum. Hergün kalkıp beni evden uğurlar , çantamı koluma verir. Akşam işten gelir gelmez benimle birlikte ev işinine dalar. Ama bütün bunlar Zamanla oturdu tabi. Evlendiğim ilk günden beri evdeki her işimde yardım istedim. Dolayısıyla o da ben söylemeden bazı şeyleri görev edindi.
Sizi çok iyi anlıyorum. İsiniz çok zor.

Son düzenleme:
İste en başta herşeyi ben hallederim edası takınınca adam da haliyle her işi bizden bekler bravo size

yurt disinda yasiyoruz ve isi birakirsam vizem iptal oluyor, turkiyeye donmek zorunda kaliyorum.
aslinda bir an once donmkete istiyorum ama onca yil akhrini cektim kizim guzelce ingilizce ogrensin istiyorum en az bir yil daha kalmak istiyorum. ama inanin cok gerginim bugunlerde.

Erkekler çoğu zaman anlatmadan anlamayan varlıklar.
Yıllar geçtikten sonra, yıpranınca, ben senin için şu fedakarlığı yaptım demenin de bi anlamı olmicak.
İşini bırakma ama dışarda o senin yarın kadar yoruyosa kendini sende evde ona sorumluluk ver dinlen.
Erkekler fizyolojik olarak daha güçlü, altından rahat kalkar.
Kendine yüklenme.

her zmn cok calistim aslinda, 18 yasimdan ebri ailemden uzak yasiyorum, hic yakinmam cok calismaktan.
ama asil sorunum bugunelrde esime katlanamamak sanirim.
evde is yapar aslinda, kizimi o krese birakiyr, cogu zmn o aliyor, sunu yap desemde yapar ama artik katlanam sinirima geldim sanki.

Aaa istifa mı etti? Son durum ne canım? Yurtdışı durumları vardı,gittimi?

en guzelini yapmissiniz, bravo.
ben yurtdisinda yasiyorum ve vizemin devami iicn ise devam etmem gerekiyor. o beni bagliyor aslinda.
ve isimi cok seviyorum, isteyerek calsiiyorum ama esimin evde yata yata calsiiyo olmasi beni deli ediyor.

Eşimin işi eve bes dakika
Benim günde 3 saatim yolda geciyor
Daha ii bi yerde yasamak için bu benim tercihim tabi
Cocugum yok ama yol iş bni de mahvediyor

daha iyi bir yerde yasamak cocugumuza iyi bir gelecek falan bunlar hep istedigim seyler.
isimi cok severek yapiyorum o en buyuk etken zaten, sevmedigim bir is olsa simdiye coktan birakmis turkiyeye donmustum belkide.
birakmaya da kiyamiyorum. ama her gecen gun asabi bir insan oldum

ayni bizim durum, yuzde besyuz eminimi boyle bir yerde isi olsa esimde iki aya birakir.
kendimizden ne odunler veriyoruz, Allah bize akil fikir versin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…