Esim benden az calisiyor ve az kazaniyor

evde gorev veriyorum yapiyorda. ama onun evde degil disarda calismasini istiyorum:)
soyle yogun bir isi olsa gercekten icime dokunmaz benimde bunca calsimam.
onun aksamlara kadar evde yata yata calisiyo lmasina deli oluyorum kisaca :)
Home office mi çalışıyor?

Esim benim neredeyse benim iki katim maas alir ama 10'da birim kadar yorulmaz. Acayip rahat bi isi var. Benimse hem stresli hem de yogun. Ama bana cok yardimci olur elinden geldigi kadar yukumu alir o yuzden bu durumu sorun etmiyorum.
Işin sırrı siz de belli ben buara kafayi buna taktim sanırım
Kk da eşleri yola getirme yada mutlu evliligin sirlari fln basligi niye yok

En iyisini yapmissin cikmakla o zmn.
Benim isten cikmam demek baya bir hayatimi degistirmem demek cunku turkiyeye donmem gerekecek. O yuzden henuz karar veremiyorum. Zaten suan esim evden calisiyor bende isi biraksam aksamlara kadar dipdibe iyice kafayi yerim

Ev isi yapar, keyfi yerindeyse iyi yapar yoksa surat asar.yemek yapnaz bende istemem ek zate yemek yapmayi seviyorum.

Assın surat , yapsinda , gerisi boş :)

Kadınların fitratinda bu var gerçekten , hep söylüyorum ; kadın çalışmaya yatkın değil. Yorgunluğa gelemiyor. Hele evde en çok kadın çalışıyorsa ve kazanıyorsa vay o adamın haline :)

Eğer kıymetinizi biliyorsa, kıymetini biliyorsa getirdiginizin, emeginizin karşılığı varsa bunları evlilivinize yük yapmayın.

Bir çift ya boyanacak ya da biraz gözü kulağı kapalı olacak tarafların :)

Bi donem daha sık dişini..
Tamam yakın ev bak da sinirlenme çok
Ben de yl yapıyorum çalışıyorum ev malum
Eşimin ne sinavdan haberi var ne bişey
Bende ayni yoldan gectigim icin stresini anliyorum esimin, bitirmeye calisiyor, hocasiyla sorun oluyor falan ama adamda da bi gayret yok. Hem baska iste calisan hem okuyan arkadaslar var ama tabi bizimki rahat elif calisiyo sey gibi

biri bana eşimden mi bahsetti acaba

Eşimin işi eve bes dakika
Benim günde 3 saatim yolda geciyor
Daha ii bi yerde yasamak için bu benim tercihim tabi
Cocugum yok ama yol iş bni de mahvediyor
ee canm o yol ceksn sen cekme sonucta sen annesin bayansın daha erkek daha dayanıklı. bir an önce tasının

Hmm bu durumda soyle dusunuyorum; bir kere daha fazla calisiyor olmak benim tercihim. Istersem is degistirebilirim veya calismayip bir sure dinlenebilirim. Bunlar size bagli bence. Madem esitligi de savunmuyorsunuz erkege daha fazla is dustugunu dusunuyorsunuz o zaman boyle olmali.
Bir de en gicik durum da su ki yapip edip de ben sunu yaptim ben bunu yaptim demek. Yapmayiverin o zaman? Basa kakilacak seyi veya sikayet edeceginiz seyi asla yapmamak lazim. Kimse kimseye madalya takmaz cunku daha fazlasini yapiyorsunuz diye

ayy çok güldüm,çok hoşmuş,enişte selam,valla kendını seven ıonsanları sevıyorum,helal oslun eniştimeize,üç ayda istifa,kızma tatlım

aynen yaa,yapma etme kardeşim,bende çok kızıyorum,yeğenlerıme bu kadfar yapma etme dıyorlar,yarın yuzuna bakmazlar,dıyorumki ben yuzume baksınlar benı sevsinler dıye yapmıyorumki,benım içimden geliyor karşılıksız,ve cidden zerre karşılık beklemıyorum,zerre aklıma gelmıyor,geçen şikayet etti iş arkadşaım,patron dediki,kım dedi sana mesai yap dıye,yapmasaydın dedi,ama patron haklı,kız bütün gün çalışmıyor,iş bitmıyor,gece mesaiye kalıyor,

ben çözümsüz bir dert göremedim aslında.
eşine günlük görevler ver. bugün şu evlere bakıcaksın gibi. bi ev bulun senin işine yakın yere taşının.
çocuğun çoğu işiyle o meşgul olsun.
evde daha çok duruyorsa ev işinin çoğu onun üstünde olsun

benim durumum da böyle gibiydi.
mesela düne kadar eşimin üstüne 1 tane bile fatura yoktu.
kiradan eşimin telefon hattına kadar hepsi benim sorumluluğumda.
adam maaşını aldığı gibi parayı bana eft yapar ben 1 günü borçları organize etmekle geçiririm

ama şimdi naptım, ev arattım buldurdum tutturdum kontratı onun üstüne. gitti elektriği suyu da üstüne aldı, daha da neler yapıcam ona, yetti be adamın otobüs biletini, sınava giriş kartını bile ben ayarlıyorum. bütün işlerini takip ediyorum, fenalık geldi sorumluluklarımı yavaş yavaş devrediyorum.

Cok hosuma giden bir laf var kim soylemis bilmiyorum ama
Yerinden memnun degilsen degistir
Agac degilsin
Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…