Home office mi çalışıyor?evde gorev veriyorum yapiyorda. ama onun evde degil disarda calismasini istiyorum:)
soyle yogun bir isi olsa gercekten icime dokunmaz benimde bunca calsimam.
onun aksamlara kadar evde yata yata calisiyo lmasina deli oluyorum kisaca :)
Işin sırrı siz de belli ben buara kafayi buna taktim sanırımEsim benim neredeyse benim iki katim maas alir ama 10'da birim kadar yorulmaz. Acayip rahat bi isi var. Benimse hem stresli hem de yogun. Ama bana cok yardimci olur elinden geldigi kadar yukumu alir o yuzden bu durumu sorun etmiyorum.
Home office mi çalışıyor?
Bi donem daha sık dişini..Tezini yaziyor, okulun son donemi. Evde calisiyor.
Valla benim ki de aynıydı. Bütün gün çalışmaktan varis çıkmıştı bacaklarımda sınırı stresi de cabası. Beyefendi de işini erkenden bitirip eve gelip bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben eve adım attığım an ne yiycez diyordu. Bir gün işten geldim bu çocukları kreşten almış güya evde bilgisayar başında çocuk bakıyo. Küçük olan beline kadar sidik bok içinde. Bezini değiştirmemis çocuk pişik olmuş. En sonunda çıktım işten. Cocuklarim helâk oluyordu.
Ev isi yapar, keyfi yerindeyse iyi yapar yoksa surat asar.yemek yapnaz bende istemem ek zate yemek yapmayi seviyorum.
Bende ayni yoldan gectigim icin stresini anliyorum esimin, bitirmeye calisiyor, hocasiyla sorun oluyor falan ama adamda da bi gayret yok. Hem baska iste calisan hem okuyan arkadaslar var ama tabi bizimki rahat elif calisiyo sey gibiBi donem daha sık dişini..
Tamam yakın ev bak da sinirlenme çok
Ben de yl yapıyorum çalışıyorum ev malum
Eşimin ne sinavdan haberi var ne bişey
Işin sırrı siz de belli ben buara kafayi buna taktim sanırım
Kk da eşleri yola getirme yada mutlu evliligin sirlari fln basligi niye yok
Valla benim ki de aynıydı. Bütün gün çalışmaktan varis çıkmıştı bacaklarımda sınırı stresi de cabası. Beyefendi de işini erkenden bitirip eve gelip bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben eve adım attığım an ne yiycez diyordu. Bir gün işten geldim bu çocukları kreşten almış güya evde bilgisayar başında çocuk bakıyo. Küçük olan beline kadar sidik bok içinde. Bezini değiştirmemis çocuk pişik olmuş. En sonunda çıktım işten. Cocuklarim helâk oluyordu.
Siz ne işle mesgulsunuz.Icinde varsa vardir yoksa yoktur...
Siz ne işle mesgulsunuz.
Işin sırrı siz de belli ben buara kafayi buna taktim sanırım
Kk da eşleri yola getirme yada mutlu evliligin sirlari fln basligi niye yok
ee canm o yol ceksn sen cekme sonucta sen annesin bayansın daha erkek daha dayanıklı. bir an önce tasınınEşimin işi eve bes dakika
Benim günde 3 saatim yolda geciyor
Daha ii bi yerde yasamak için bu benim tercihim tabi
Cocugum yok ama yol iş bni de mahvediyor
Ben anne değilim yanlış alıntı yaptınız sanırımee canm o yol ceksn sen cekme sonucta sen annesin bayansın daha erkek daha dayanıklı. bir an önce tasının
ayy çok güldüm,çok hoşmuş,enişte selam,valla kendını seven ıonsanları sevıyorum,helal oslun eniştimeize,üç ayda istifa,kızma tatlımvalla yıllarca ben bir saat git, bir saat dön yaptım,
en son artık dayanamıcam dedim eşime,
benim iş yerime yakın bir yere taşındık, bu sefer o git-gel yapmaya başladı,
yolun yarısını kendi aracı ile yarısını servis ile gidiyordu, bazen iki saati buluyordu gitmesi, gelmesi ile birlikte 4 saate yaklaşıyordu.
ne oldu, adam 3 ayda istifa etti, böyle yaşanır mı diye
neyse bu da bana hayat dersi oldu...
eşimi çok seviyorum, ama kendimi bundan sonra asla zorlamam...
aynen yaa,yapma etme kardeşim,bende çok kızıyorum,yeğenlerıme bu kadfar yapma etme dıyorlar,yarın yuzuna bakmazlar,dıyorumki ben yuzume baksınlar benı sevsinler dıye yapmıyorumki,benım içimden geliyor karşılıksız,ve cidden zerre karşılık beklemıyorum,zerre aklıma gelmıyor,geçen şikayet etti iş arkadşaım,patron dediki,kım dedi sana mesai yap dıye,yapmasaydın dedi,ama patron haklı,kız bütün gün çalışmıyor,iş bitmıyor,gece mesaiye kalıyor,Hmm bu durumda soyle dusunuyorum; bir kere daha fazla calisiyor olmak benim tercihim. Istersem is degistirebilirim veya calismayip bir sure dinlenebilirim. Bunlar size bagli bence. Madem esitligi de savunmuyorsunuz erkege daha fazla is dustugunu dusunuyorsunuz o zaman boyle olmali.
Bir de en gicik durum da su ki yapip edip de ben sunu yaptim ben bunu yaptim demek. Yapmayiverin o zaman? Basa kakilacak seyi veya sikayet edeceginiz seyi asla yapmamak lazim. Kimse kimseye madalya takmaz cunku daha fazlasini yapiyorsunuz diye
ayy çok güldüm,çok hoşmuş,enişte selam,valla kendını seven ıonsanları sevıyorum,helal oslun eniştimeize,üç ayda istifa,kızma tatlım
aynen yaa,yapma etme kardeşim,bende çok kızıyorum,yeğenlerıme bu kadfar yapma etme dıyorlar,yarın yuzuna bakmazlar,dıyorumki ben yuzume baksınlar benı sevsinler dıye yapmıyorumki,benım içimden geliyor karşılıksız,ve cidden zerre karşılık beklemıyorum,zerre aklıma gelmıyor,geçen şikayet etti iş arkadşaım,patron dediki,kım dedi sana mesai yap dıye,yapmasaydın dedi,ama patron haklı,kız bütün gün çalışmıyor,iş bitmıyor,gece mesaiye kalıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?