Aaa istifa mı etti? Son durum ne canım? Yurtdışı durumları vardı,gittimi?
Benimde hergün ortalama 3-3,5 saatin yolda geçiyor ve sabahları evden 6.30 gibi çıkıyorum. Bir tane çocuğum var ev iş bitik durumda olduğum zamanlar oluyor. Ama eşim benden çoook çalışıyor dolayısıyla kazancıda bunla doğru orantılı. Ben ondan önce evden çıkıyorum. Hergün kalkıp beni evden uğurlar , çantamı koluma verir. Akşam işten gelir gelmez benimle birlikte ev işinine dalar. Ama bütün bunlar Zamanla oturdu tabi. Evlendiğim ilk günden beri evdeki her işimde yardım istedim. Dolayısıyla o da ben söylemeden bazı şeyleri görev edindi.
Sizi çok iyi anlıyorum. İsiniz çok zor.
ayni bizim durum, yuzde besyuz eminimi boyle bir yerde isi olsa esimde iki aya birakir.
kendimizden ne odunler veriyoruz, Allah bize akil fikir versin ne diyim.
Erkekler çoğu zaman anlatmadan anlamayan varlıklar.
Yıllar geçtikten sonra, yıpranınca, ben senin için şu fedakarlığı yaptım demenin de bi anlamı olmicak.
İşini bırakma ama dışarda o senin yarın kadar yoruyosa kendini sende evde ona sorumluluk ver dinlen.
Erkekler fizyolojik olarak daha güçlü, altından rahat kalkar.
Kendine yüklenme.
valla yıllarca ben bir saat git, bir saat dön yaptım,
en son artık dayanamıcam dedim eşime,
benim iş yerime yakın bir yere taşındık, bu sefer o git-gel yapmaya başladı,
yolun yarısını kendi aracı ile yarısını servis ile gidiyordu, bazen iki saati buluyordu gitmesi, gelmesi ile birlikte 4 saate yaklaşıyordu.
ne oldu, adam 3 ayda istifa etti, böyle yaşanır mı diye
neyse bu da bana hayat dersi oldu...
eşimi çok seviyorum, ama kendimi bundan sonra asla zorlamam...
Tek neden sizden daha az kazanması mı başka nedenlerde var mı??
İdare etme yöntemlerini değil,eşinle bu konuyu çözmelisin.İş yükü senin omzunda gibi görünüyor.Bundan bir 5 sene once bunun muhabbeti olsa, olurmu hic sorun degil hayat musterek derdim. Ama hayir musterek falan degil erkegin daha cok calisip, tasin suyunu cikaracak cinsten olmasini savunuyorum artik.
Ikimizde ogrenciydik, benimki bitti onunki bitemedi, bitirmek icin ustun bir caba sarfettiginide dusunemiyorum. Daha iyi bir is bulmaya calistigini da goremiyorum. Ay okulda cok basarili ama desem oda yok. Bu arada bu bahsettigim okul doneminde benim bir de cocuk dogurdugumu arti olarak ekleyelim.
Isimi cok seviyorum ama artik cok yiprandim. Eve cok uzak, hegun 2.5 saatim yolda geciyor. Kizim hergun krese gidiyor. Eskiden iki yada uc gun gidiyodu, yazmalarimi o uyurken yapiyodum. Bir sekilde idare ediyordum ama simdi hergun kreste. Her aksam trafikten yorgun dusmus ve cogu zmn sinirli geliyorum eve. Bir gun iyiyse birgun kotuyum. Yakin biryerlerde ev bakiyorum, ama sadece ben bakiyorum, tembel kocam ev bakmaya da tasinmayada useniyor gibi.
Artik buralardan cekip gitmek istiyorum.
Sizler yogun calisan kadinlar nasil idare ediyorsunuz? Nasil saglikli kalip cocuklarinizla ilgilenebiliyorsunuz?
Kocan gibi yaşa mutlu olursun. / Bu şekilde dusunuyorum ve bu benim özlü sözüm artık :)
Fedakar hatunlar bunu yapmalı. Kendini çok düşünen zaten yaşıyor yaşlanmadan.
İşiniz nedir merak ettim :)daha iyi bir yerde yasamak cocugumuza iyi bir gelecek falan bunlar hep istedigim seyler.
isimi cok severek yapiyorum o en buyuk etken zaten, sevmedigim bir is olsa simdiye coktan birakmis turkiyeye donmustum belkide.
birakmaya da kiyamiyorum. ama her gecen gun asabi bir insan oldum
bir arastirma sirketinde calisiyorum, mezun oldugum bolumle ilgili ve sanirim bir daha boyle bir is bulmam cok zor, hele turkiye de zaten imkansiz.İşiniz nedir merak ettim :)
baska da milyon tane neden sayabilirim aslinda,
esime katlanma sinirimi astim sanirim.
butun bunlarda ustune tuz biber oldu.
huzursuz bir aile ortami var devamli, iki gun iyisek bir gun kotuyuz. ben bunari cok calismama yorulmama veriyorum ama genelde de uyumsuz bir ciftiz sanirim.
asiri dogru bir soz :)
sartlarda beni zorluyor aslinda biraz, vizem isime bagli ve birakirsam donmem lazim , esimden bagimsizim.
bunca yil kahrini cektim bari kizim guzel dl ogrensin istiyorum ama bu yogun calisma hergun biraz daha yoruyor beni.
deidigim gibi esimin evden calsiiyor olmasida beni ayrica deli ediyor.
oda yogun calissa sanirim hic sorun etmem, kiskaniyorum ve cekemiyorum rhat hayatini
altı üstü bir ingilizce öğrenimi için katlanmaya değer mi ,bence değmez..hani yaşamaya devam etmek deseniz şartları oratmı eğitimi vs anlarım ama sırf 1 sene daha dil öğrensin diye değmez bence.asiri dogru bir soz :)
sartlarda beni zorluyor aslinda biraz, vizem isime bagli ve birakirsam donmem lazim , esimden bagimsizim.
bunca yil kahrini cektim bari kizim guzel dl ogrensin istiyorum ama bu yogun calisma hergun biraz daha yoruyor beni.
deidigim gibi esimin evden calsiiyor olmasida beni ayrica deli ediyor.
oda yogun calissa sanirim hic sorun etmem, kiskaniyorum ve cekemiyorum rhat hayatini
Ev isi yapar, keyfi yerindeyse iyi yapar yoksa surat asar.yemek yapnaz bende istemem ek zate yemek yapmayi seviyorum.Peki ev işleri yemek konusunda nasıl ?
altı üstü bir ingilizce öğrenimi için katlanmaya değer mi ,bence değmez..hani yaşamaya devam etmek deseniz şartları oratmı eğitimi vs anlarım ama sırf 1 sene daha dil öğrensin diye değmez bence.
ama asıl sorun mesela türkiye ye dönseniz de eşiniz bu durumda olacak,şekli değişecek belki ama huyu değişmez ki insanın..içinde yoksa yoktur.
Esim benim neredeyse benim iki katim maas alir ama 10'da birim kadar yorulmaz. Acayip rahat bi isi var. Benimse hem stresli hem de yogun. Ama bana cok yardimci olur elinden geldigi kadar yukumu alir o yuzden bu durumu sorun etmiyorum.
Allahım neler okuyorum..Benimde hergün ortalama 3-3,5 saatin yolda geçiyor ve sabahları evden 6.30 gibi çıkıyorum. Bir tane çocuğum var ev iş bitik durumda olduğum zamanlar oluyor. Ama eşim benden çoook çalışıyor dolayısıyla kazancıda bunla doğru orantılı. Ben ondan önce evden çıkıyorum. Hergün kalkıp beni evden uğurlar , çantamı koluma verir. Akşam işten gelir gelmez benimle birlikte ev işinine dalar. Ama bütün bunlar Zamanla oturdu tabi. Evlendiğim ilk günden beri evdeki her işimde yardım istedim. Dolayısıyla o da ben söylemeden bazı şeyleri görev edindi.
Sizi çok iyi anlıyorum. İsiniz çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?