Esim benden az calisiyor ve az kazaniyor

Aaa istifa mı etti? Son durum ne canım? Yurtdışı durumları vardı,gittimi?

canım bu ondan önceki işi.
oradan istifa etti, sonra yurtdışı kapısı açıldı, şimdi orada, aksilik çıkmaz ise doğumdan sonra ben de yanına gidicem.
gerçi bu son olaylardan biraz tırstım, yurtdışı yasağı falan gelince.
umarım aksilik çıkmaz.

benim esimde ev isine yardim eder, sunu yap desem yapar ama binbir suratida cekilmez.
kendisi evden yata yata calsiyor, tezini bitirmeye calsiyor falan.
artik iyi bir is bulmam lazim diyor ama iki gune tembellik agir basiyor sanki.
en sevmedigim erkek modeli geldi beni buldu.

Tek neden sizden daha az kazanması mı başka nedenlerde var mı??

ayni bizim durum, yuzde besyuz eminimi boyle bir yerde isi olsa esimde iki aya birakir.
kendimizden ne odunler veriyoruz, Allah bize akil fikir versin ne diyim.

canım bu erkek milletinden sorumluluk aldıkça alışıyorlar.
benim eşim tembel değil, ama ben yapıyorum ediyorum dediğim müddetçe o düzende devam ederdik eminim.

bence arkadaşlar haklı, mümkünse biraz izin kullan, sorumluluk aldıkça eşin alışacaktır.

evde gorev veriyorum yapiyorda. ama onun evde degil disarda calismasini istiyorum:)
soyle yogun bir isi olsa gercekten icime dokunmaz benimde bunca calsimam.
onun aksamlara kadar evde yata yata calisiyo lmasina deli oluyorum kisaca :)

Kocan gibi yaşa mutlu olursun. / Bu şekilde dusunuyorum ve bu benim özlü sözüm artık :)

Fedakar hatunlar bunu yapmalı. Kendini çok düşünen zaten yaşıyor yaşlanmadan.

Tek neden sizden daha az kazanması mı başka nedenlerde var mı??

baska da milyon tane neden sayabilirim aslinda,
esime katlanma sinirimi astim sanirim.
butun bunlarda ustune tuz biber oldu.
huzursuz bir aile ortami var devamli, iki gun iyisek bir gun kotuyuz. ben bunari cok calismama yorulmama veriyorum ama genelde de uyumsuz bir ciftiz sanirim.

İdare etme yöntemlerini değil,eşinle bu konuyu çözmelisin.İş yükü senin omzunda gibi görünüyor.

Kocan gibi yaşa mutlu olursun. / Bu şekilde dusunuyorum ve bu benim özlü sözüm artık :)

Fedakar hatunlar bunu yapmalı. Kendini çok düşünen zaten yaşıyor yaşlanmadan.

asiri dogru bir soz :)
sartlarda beni zorluyor aslinda biraz, vizem isime bagli ve birakirsam donmem lazim , esimden bagimsizim.
bunca yil kahrini cektim bari kizim guzel dl ogrensin istiyorum ama bu yogun calisma hergun biraz daha yoruyor beni.
deidigim gibi esimin evden calsiiyor olmasida beni ayrica deli ediyor.
oda yogun calissa sanirim hic sorun etmem, kiskaniyorum ve cekemiyorum rhat hayatini

İşiniz nedir merak ettim :)

Kötü bir şey mi yaşattı size?

Peki ev işleri yemek konusunda nasıl ?

altı üstü bir ingilizce öğrenimi için katlanmaya değer mi ,bence değmez..hani yaşamaya devam etmek deseniz şartları oratmı eğitimi vs anlarım ama sırf 1 sene daha dil öğrensin diye değmez bence.
ama asıl sorun mesela türkiye ye dönseniz de eşiniz bu durumda olacak,şekli değişecek belki ama huyu değişmez ki insanın..içinde yoksa yoktur.

Esim benim neredeyse benim iki katim maas alir ama 10'da birim kadar yorulmaz. Acayip rahat bi isi var. Benimse hem stresli hem de yogun. Ama bana cok yardimci olur elinden geldigi kadar yukumu alir o yuzden bu durumu sorun etmiyorum.

Dedigim gibi isi sevmiyor olsam belkide hic dusunmez birakir turkiyeye donerdim.ama birakmaya kiyamiyorumda bazen. Cunku geri donusude yok vizem ital olursa bir daha geri de donemem. Biraktum isi gidiyorum diye ani bir kararda veremiyorum. Tum hayatim degisecek cunku birtek is degil.

Esim benim neredeyse benim iki katim maas alir ama 10'da birim kadar yorulmaz. Acayip rahat bi isi var. Benimse hem stresli hem de yogun. Ama bana cok yardimci olur elinden geldigi kadar yukumu alir o yuzden bu durumu sorun etmiyorum.

Iki kati maas olsa yine yakinmiycam belkide, benim esimde oda yok.

Valla benim ki de aynıydı. Bütün gün çalışmaktan varis çıkmıştı bacaklarımda sınırı stresi de cabası. Beyefendi de işini erkenden bitirip eve gelip bilgisayarda oyun oynuyordu. Ben eve adım attığım an ne yiycez diyordu. Bir gün işten geldim bu çocukları kreşten almış güya evde bilgisayar başında çocuk bakıyo. Küçük olan beline kadar sidik bok içinde. Bezini değiştirmemis çocuk pişik olmuş. En sonunda çıktım işten. Cocuklarim helâk oluyordu.

Son düzenleme:
Allahım neler okuyorum..
"Hayat musterektir" yada ne olursa bi konu açsanız da biz de deneme yanilmadan kestirmeye gecsek cok guzell olmaz mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…