eşim benden bişeyler saklıyor

zaten en çok haklıyken hakısz duruma düşmekten korkuyorum bekleme sebebimin biriside bu.. çünkü erkekler zeytinyağı gibi hemen su üstüne çıkıyorlar:4:

Sakın sormayın eşinize.
Sakin olun ve bekleyin, mutlaka çıkacaktır ortaya.
Sormanız durumunda mutlaka bir açıklama yapar ama siz o açıklamanın doğru olup olmadığını asla öğrenemezsiniz.

Sakın sormayın eşinize.
Sakin olun ve bekleyin, mutlaka çıkacaktır ortaya.
Sormanız durumunda mutlaka bir açıklama yapar ama siz o açıklamanın doğru olup olmadığını asla öğrenemezsiniz.

evet içimde hep bi şüphe kalacak ama bekleyerek ne öğrenicem zaman gösterecekmi herşeyi biyandan içim içimi yiyo sor gitsin diyo biyandanda hayır bekle allah doğruları er geç gösterecek diyo:14:

başım çatlıyo düşünmekten.. 400 lira bizim verebilceğimiz bi para bile değil maddi anlamda sıkışığız kime vermiş olabilir neden böyle bişey yapsın hala anlamıyorum bide benim önümde kağıdı çaktırmadan cebine koyuyo saklayacak bişeyi olmasa o an anlatmazmıydı ne yapıcam ben allahım yarabbim yardım et:14::14::14:

3 ihtimal var.

1.si işi ile alakalı bir yere göndermiştir.
2.si kötü meslekli bir bayana göndermiştir.
3.sü gönderdiği bankada hesabı olmayan bir tanıdığının akrabasına eşine dostuna göndermiştir.

aklıma başka birşey gelmiyor. bu kuruntu ile 1000 kere öleceğinize sorup bir defada öldürün kafadaki kurdu.

bence siz zaten çok mantıklı bir şekilde davranmışsınız, bundan sonra ne yapacağınıza en doğru şekilde karar vereceğinize inanıyorum. Kesinlikle sormayın bencede.. sorarsak ne demesini bekleyeceğiz ki Allah aşkına? Birşeyler uyduracak ve konuyu kapatacak. Neyse ki gerçekten akıllı bir bayansınız.
Belki gerçekten çok masum bir açıklaması vardır, ama sizi görünce söylememesi bana pek masum gelmedi.
Bilgileri aldım dediniz, o bilgilerden birşeylere ulaşabilmeniz mümkün mü bilmiyorum. Mesela para gönderirken açıklama kısmına ne yazılmış, dikkat ettiniz mi?

Son düzenleme:
işle alakalı olamaz ondan eminim diğer ihtimalleri bilmiyorum... birazdan eve geçicem eşim almaya gelcek bugun cvp yazamam artık evde internetim yok yarın işyerinden yazıcam neler olup bittiğini

açıklama kısmına bakmadım ya aceleden.. ama bu akşam eşim uyuyunca cebini kontrol edicem bence o kağıtları yırtıp atacaktır bugun.. eğer masum bişey olsa o anda söylerdi neden saklasın hem kötü hiçbişey olmasa bile birisine yardım ettiğini farzedelim bu kadarlık bi yardım eşten saklanırmı ortada gizlenen bişeyler var nerden tutsam elimde kalıyo

açıklama kısmına bakmadım ya aceleden.. ama bu akşam eşim uyuyunca cebini kontrol edicem bence o kağıtları yırtıp atacaktır bugun.. eğer masum bişey olsa o anda söylerdi neden saklasın hem kötü hiçbişey olmasa bile birisine yardım ettiğini farzedelim bu kadarlık bi yardım eşten saklanırmı ortada gizlenen bişeyler var nerden tutsam elimde kalıyo

Haklısınız, tuhaf bir durum. Sizden saklanan bir şeyler var ve amacı ne olursa olsun hoş değil. Eğer hiç birşey bulamaz ve işin içinden çıkamazsanız sorarsınız. Aklıma bir şeyler gelirse yazarım.
Halledersiniz, üzmeyin kendinizi..

olabilir ne yapacağımı şaşırdım en iyisi biraz izlemek sanırım ama ne kadar dayanırım böyle bilmiyorum

Facebookta falan ekleme. Ben bir arkadaşın ismini arattım 5-6 kişi çıktı. Sonra o arkadaşım facebook hesabının bile olmadığını öğrendim. Yani alakasız bir insanla konuşup rezil olmak da var işin ucunda. Eşine sormaktan başka yapacak bir şey görünmüyor ki bir kadın eşinin yalan söylediğini anlar derler. Sana zaten kem küm ederse anlarsın gibi geliyor. Ama mal satın aldığımnız birinin hesabına yolladım derse de doğru mu yanlış mı bilecek kadar eşinin yaptığı işe hakim olman gerekiyor. Ne biliyim kasaptır, et toptancısına havale yapmıştır falan falan.

canım eşin borç falan yaptıysa ve icralık vb bi durum yaşandıysa avukat olabilir çünkü bende babama birkere göndermiştim böyle şüphelenmiştim ama avukat çıkmıştı ankara demişsin belkide merkez bankası vb bişeydir yani ortada bişey olsa kesin anlaşılırdı yani birde eşin hareketler dökümünü siliyosa ondanda şüphelen yada bi arkadaşının bankaya borcu vardır hesap numarasını verip yatırmasını istemişte olabilir yani öyle bişey olsa bile sormalısın sonuçta gizli yapılan bişey var ortada aldatma veya değil yinede kızmalısın bence :20:

belki de sandığın ib bişey değildir.
of buraya gelene kadar içim içimi yedi. Kızlar çok kötüyüm bu sabah herşey normal birşekilde güne başladık.eşime güzel bi kahvaltı hazırladım oğlumla ikisini uyandırdım gayet neşeliydik.bugun benim sınavım var diye oğlumu anneme bırakacaktık arabayı ben kullanacaktım eşimde yanınmda duracaktı daha acemiyim diye.neyse herşey planlanmıştı. gitmeye biraz zaman kala eşim uzandı biraz bende oğlumu oyalıyodum. yatak odasındaydık oğlum karıştıracak bişiler arıyordu ben de al babanın pantolonunu dedim kemerle oynamayı çok sever. sonra dedim zaten diğer pantolonu giycek eşim (ütü yapmıştım sabah ve başka giyceğini söylemişti) ben bu pantolunun ceplerini boşaltıyım dedim. cüzdanı falan çıkarttım arka cepte iki kağıt buldum. birisine bi bayan adı ve soyadı hesap numarası yazıyordu diğerinde banka makbuzu..

400 tl yatırılmış hesaba ayın 16 sında akşam 18,20 de ben bunu görünce gözlerime inanamadım şaşırdım kaldım ama hemen bi kağıt alıp bilgileri not ettim sonra kağıtları geri aynı cebine koydum ve bıraktım ama içim içimi yedi.eşim uyandı üstünü giyinecek bende yanında bekledim bilerek.. ceplerini boşaltırken izlemek için sırf. neyse pantolunun cebinden cüzdanı aldı rahatça bişekildeydi.. sonra bi an arka cepleride kurcaladı kağıtları buldu hemen bana baktı ve ani bi şekilde giydiği kotun arka cebine geri koydu va tuhaf bi şekilde sanki ben anladımmı diye bana baktı ve gülümsedi..

bunu yapma sebebim eğer bi sebeple birine para yatırıp bana söylemeyi unuttuysa kağıtları görünce aklına gelecek ve bana itiraf edicek diye düşünmemdi. ama hiçbişey söylemedi sonrasındada sırıtıp durdu bunlar ne demek oluyo ben o bayanı tanımıyorum içim acıyo aklıma neler geliyo evden çıktık oğlumu bıraktım bide bişey anlamasın diye o halde araba kullandım kendimi zor tuttum sınavdan hemen çıktım.. bu kadar sabretme nedenim ise sadece gerçekleri öğrenmek. bahanelerle kandırılmak istemiyorum allahım yardım et bana kızlar sizdende fikir istiyorum lütfen bişeyler söyleyin :43:

Back
X