• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden boşanacak...:(

İşte insanlar anlamıyor evliliğin sadece cinsellikten ibaret olmadıgını.

Dün akşam bir konu okumuştum hangi konuydu hatırlamıyorum, cinselliğin sayısı konuşuluyordu. Kimi ayda şu kadar kimi haftada şu kadar diyordu.

Sanki bu işler ısmarlamayla mı oluyor? :)

Kimse düşünmüyor ki bunu söyleyen ne kendisi, ne de karşısındaki eşi. Kimine göre gün aşırı, kimine göre ayda 1 neye göre kime göre fazla ya da az.

Kesinlikle haklısın. Cinsellik evliliğin bir parçası elbet, görmemezlikten gelemeyiz ama ana direği de diyemez. Herşey önce birey olmak ve karşısındaki birey görmekle başlar. Saygı, sevgi, sadakat. Saygı bittikten sonra istersen öl aşkından neye yarar, için kırgın, acıyor olduktan sonra adam bana dünyaları sersin neye yarar, önemli olan kırmadan orta yol bulmaktır. Tabi ki bir insana sürekli hatalarını hatırlatmak, başına kakmak hoş değil. Ama karşıdaki kişşi hatasını kabul ederse kırılan kişi de affetmeyi bilir ve beraber olup telafi edebilirler bence.

sen de süpersin canım :16: ama işin özü oraya çıkıyor..

Madem yıllardır bilemediğimiz olay renkli donmuş, noel babanın da donu kırmızı hem de kocaman, süpermanin donunu da unutmayalım.

Bu mu olay ya, bu kadar mı görmemişiz, bu kadar mı meraklıyız bişeylerin üstünü örtmeye, konuşamayacağız, anlaşamayacağız adam benim canım okuyacak ama ben kadınım ya cinsellikle adamı yumuşatacağım. Evi temizlerken tozları halının altına süpürmekden ne farkı var. Hayır bu kadar basitse herşey hepimiz donumuza neon ışıkları taktıralım

Ya Allah aşkına 5 seneden bahsediyoruz; 5 koca sene flört eder de insan ne mal olduğunu anlayamaz mı karşısındakinin?
:44::44::44::44::44:

kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..

canım erkeklerin en hassas noktası ne yazıkki cinsellik..ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin...

Eğer yuvanı kurtarmak istiyorsan ki anladığım kadarıyla hala onu seviyorsun sende biraz yumuşak davranacaksın..erkekler sert kadınlardan pek hoşlanmaz..biraz cilveli ol huyuna göre davran..birde dayak olayı olacağını bile sanmıyorum bu durumda..

Ki artık koptu herşey istemiyorum dersen hiç üç ayı bile bekleme..ama şu varki eşin gözünü korkutmak için blöf yapıyor buna inan...

Konuşarak çözülmesi gereken sorunları sevişerek çözmek zihniyeti karşısında susmayı tercih ediyorum

Istedigin kadar tokat ye aman yuvam kurtulsun diye katlan ugras didin...gerekirse hastanelik ol affet , issiz kalsin onunla aclik cek terk etme , evini cicek gibi tut ,ne bilim bir kadinin yabilecegi her turlu fedakarligi yap...bunlarin hic birinin onemi yooookkkk ...erkek buuu...beyni iki bacaginin arasinda 10-15 cm lik bir et parcasi .....en mukemmelininki bile bu...o yuzden bunun icin icerleme canim...Binde bir senin dediklerini dusunecek sabredecek ve senin ruhunu iyilestirmek icin bekleyecek adam cikar onuda araki bulasin...Bak sana ne diyim...bunu eskilerden karadenizli bir teyze anneme soylemis "kizum evini temizlemissin yemek yapmissin vs.vs. adamlar bunlara bakmaz haa adama verecesun verecesun onlar baska birseyden anlamaz :)))"malesef boyle canim..o yuzden kendini daha fazla uzme annende herkesde alisir bosanmaya ama boyle giderse on yil sonra daha cok uzulmus ve kaybedilmis yillar kalacak eline...

Bu arada fantezik iç çamaşırları herşeye çözümse bizim yeni uyanmış, temizlik yapan, bi tişört bi eşofman halimize bayılan kocuşların suçu ne :52:

bence eşinden bu kadar eziyeti çekeceğine buna katlanacağına etrafta laf söz olur demişin ya ona katlan daha iyi bu kadar dayaktan sonra onun boşanmasını beklemeden sen dava aç derim allah kapı açmış sana boşanalım demiş adam bence üzüleceğine sevin şükret

Cilveli ol, güzel güzel iç çamaşırları gecelikler giy; eşin tatmin olduktan sonra en ufak kavganızda geçirsin suratının ortasına osmanlı tokadını.

Yalvarırım kendinize saygınız olsun.

bazı arkadaşlarda yazmış hemen boşan demeyin diye pardon da ne diyecektik

evlilik tokatla başlamış hakaretle devam etmiş

bu yüzden cinsellikten soğuyan kadına ya düzelirsin yada boşarım diyerek tehdit etmiş

bu da bi nevi zorlama değil mi

boşanmazsa bile isteksizliği devam ettiği sürece aldatacak

ee burada nerde sevgi aşk huzur mutluluk

ama sizlerde haklısınız

kadın çekmek zorunda kadın herşeye göz yummak zorunda peki kocacım haklısın kocacım sen nasıl istersen öyle olsun kocacım demek zorunda

o kurtuluş olarak gördüğünüz iç çamaşırlar mum ışında yemekler tatlı sözler fısıldaşmalarla sadece kendinizi kandırır ve o bi iki saatlik anı kurtarırsınız tüm hayatınızı değil

seven erkek her halinizle sever buna inanın ve seven erkek sadece yataktaki seksi çamaşırlarınızı gün boyu düşünmez o onlar için o anlıktır tabi bunlarda önemlidir evlilikte fakat hasta olduğunuzda bakımsız halinizide görür ani bir şekilde evden çıktığınızdaki halinizide çok süslü püslü makyajlı bakımlı halinizide önemli olan beyninde sizi sevip beğenmesi an an değerlendirmemesi an an değerlendirirse o ana asla ayak uyduramazsınız

evlilik cinsellik üzerine kurulu değil mi zaten? bende eşim benimle birlikte olmasa belki onunla ayrılabilirdim ama 3 ay içinde değil sonuç olarak kadınım ve duygusal düşünüyorum 1 yıl beklerdim:( ama erkekler bizim kadar sabırlı değil :( hıyarlar...:(

evlilik cinsellik üzerine kurulu değil mi zaten? bende eşim benimle birlikte olmasa belki onunla ayrılabilirdim ama 3 ay içinde değil sonuç olarak kadınım ve duygusal düşünüyorum 1 yıl beklerdim:( ama erkekler bizim kadar sabırlı değil :( hıyarlar...:(

güldürdün beni canm:):):) Allah da seni güldürsün hıyar gerçekten :):)

siz uzatmalrını oynuyosuzn sızın evlılık ilk dayakta bıtmıs canım.iide cinsel acıdn bısı hıssetmedıgın bıadamla nıye evlı kalıyosunkı.hayret edıyorum size yaa.ksura bkmayın ama hayranmısınz dayak yemege.bıarkadasta yazmıs sen dayak dıyosun o seyının keyfınde senı basbaya kullanıyor cek gıt kuzu yaa...

konuyu eşime okuudm ve sordum dayak yesen o evlılgı surdururmuydun dıye eşimın cevabı kesın ve net hayır.bı erkek bunu soyluyosa ne dır bu kadınların kendı gururlarıyla derdı yahuu

boşuna çenemizi yormayalım bence

arkadaşa o kadar şeyler söyledik

gitti hıyar lafını beğenip yorum yaptı

hoşlanmadı sanırım söylediklerimizden :ssz:

güldürdün beni canm:):):) Allah da seni güldürsün hıyar gerçekten :):)

papatyacım sen eşini hala çok seviyorsun bu yuzden de ondan boşanmaya ve acı cekmeye hazır hissetmiyorsun kendini, niye sen acı cekeceksin ki? ben çok üzülüyorum yemin ederim burada böyle yazılar yazan arkadaşlarımızı görünce. Sen kadınsın ve herseyden hassassın narinsin bak ben seni tanımadıgım halde boyle dusunuyorum ve senin aynı evi paylaştıgın en yakın gordugun insan sana el kaldırıyor belki de seni tekme tokat dövüyoor. ...

2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....

akla bak aklaa.. İşte sen çek kahrını drrdini tokadını dayağını.. Yeri gelir aç kal yeri gelir gece lerce ağla amma velakin sadrazamın sol paşası Cinsel sorunlar *** keyfine Boşanalım desin. hey allahım sen büyüksün. Yaratırken bunlar şemşiyemi tuttmuş kafalarınaki Şizofren i olmuşlar..:kkk:

kesinlikler yorumunuza katılıyorum. Evlilik cinselik üzerine kuruludur. ama Aşk ve sevgi olmassa Ne cinsellik ne neşe nede Evlilik olur.. Ya arkadaşımızın kalbinde yerini ytirmiş eşi yada sogumuş zaten birşey yaşamıyoruz adam akkılı hiç olmasın diyor.. ama Bende 1 sene beklerim baktım 1 sende 1kere bile olmadı konuşurum.Çözüm yoksa ayrlırım sonuçta bende kadınım.:20:

Back
X