- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Bacım süpersinYorumuna bayıldım
Yani renkli donlar yada çekici iç çamaşırları gecelikler giysek evlilik gül bahçesi olacak..
sen de süpersin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım süpersinYorumuna bayıldım
Yani renkli donlar yada çekici iç çamaşırları gecelikler giysek evlilik gül bahçesi olacak..
İşte insanlar anlamıyor evliliğin sadece cinsellikten ibaret olmadıgını.
Dün akşam bir konu okumuştum hangi konuydu hatırlamıyorum, cinselliğin sayısı konuşuluyordu. Kimi ayda şu kadar kimi haftada şu kadar diyordu.
Sanki bu işler ısmarlamayla mı oluyor? :)
Kimse düşünmüyor ki bunu söyleyen ne kendisi, ne de karşısındaki eşi. Kimine göre gün aşırı, kimine göre ayda 1 neye göre kime göre fazla ya da az.
sen de süpersin canımama işin özü oraya çıkıyor..
kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..
evlilik cinsellik üzerine kurulu değil mi zaten? bende eşim benimle birlikte olmasa belki onunla ayrılabilirdim ama 3 ay içinde değil sonuç olarak kadınım ve duygusal düşünüyorum 1 yıl beklerdimama erkekler bizim kadar sabırlı değil
hıyarlar...
![]()
güldürdün beni canm:):):) Allah da seni güldürsün hıyar gerçekten :):)
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
evlilik cinsellik üzerine kurulu değil mi zaten? bende eşim benimle birlikte olmasa belki onunla ayrılabilirdim ama 3 ay içinde değil sonuç olarak kadınım ve duygusal düşünüyorum 1 yıl beklerdimama erkekler bizim kadar sabırlı değil
hıyarlar...
![]()