Bırakın gittiği yerde kalsın..Bu adama enerji harcayacağınıza çocuklarınızla, kendinizle yada ne bileyim kedi köpeke ilgilenin.En azından hayır işlemiş olursunuz..
sanirim doldurusa geldi bende ailece artik herkes onun nasil bu denli degistigini anlamis degil suan bir isim yok surekli calismama engel oldu ama ailem arkamda kendimde calisip hayatimi kazanabilirm fakat bu durum gercekten anormal hatta gidip sikayet etmeyi dusundum ailesi kapali bir aile ve onlara gore kadin evden disari cikmaz her islerini erkekler gorur tum gelinleri kole hayati yasiyor inanin kimse mutlu degil zaten esimde daha rahat olmak icin ailesinden yillarca ayri yasamis simdi beni o duruma sokup o sekilde yasamamizi istiyor. kari koca bir tatile gitsek bile aile onay vermezse gidemeyiz bunu kendisi soyluyor. onlar ne dese oyle yasayacaz. bosanma davasi acsammi ne yapsam bilemedimBirtakım dolduruşlara gelinmiş sanki. Yeri orasıymış madem 8 yıldır yanınızda ne işi varmış? Kopamıyorsa bırakın ait olduğu yerde kalsın kendisi
Umarım kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınızdır, değilseniz bile aileniz arkanızda anladığım kadarıyla, eşiniz ait olduğu yerde kalmaya devam etsin. Bir 8 yıl sonra belki ait olduğu yerin sizin yanınız olduğunu hatırlayabilir zira bana dengesiz geldi. Bu arada abilerinin size hakaret etmeye yasal olarak hakkı yok biliniz.
Seni gözden çıkartmış artık ailesi ile birlikte bir karara varmışlar gibi geldi bana tabiki kocanı sen daha iyi anlarsın evet vakti zamanında çok beğenmiş vede ikna etmek için uğraşmış ve hedefine ulasmis kusura bakmayın ama hevesi geçmiş şimdi utanmadan sıkılmadan bozuk para gibi seni harcamakim niyetinde direkt boşanma davası açmasada yavaş yavaş durumlar mahkeme kapısına sürüklüyor gelip giderken oralardan bir dost edinmiş de olabilir yoksa 1 çırpıda nasıl eşini ilmek isteyebilir diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
Merhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
Gitmeyin. Ailenizle kalma şansınız varsa. Giderseniz sonu karanlıkMerhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
bayramdan beri neler cekiyorum 3 defa hastaneye gittim bana nasil oldun bile demiyor surekli onlarin yaninda yanliz kal konusalim diyorum hayir diyor gizli saklimizmi var diyip onlarin yaninda konusrsa konusur ama konusmada surekli erkeklik taslamak gelirsen gel gelmezsen bosan diyorDelimi ne neoldu durup dururken âcaba boyle yapiyor gercekten senin adina caresizlik birsey, adami ellerine almislar buda erkek degilki kejdini bunlara kaptirmis boyle yapiyor vicdansiz, sende soyle ne bu yaptigin simdi nehalin varsa gor de ailesine ne oluyor boye yuvayi yikmaya calişıyorlar,seninki heral parayi duyunca havalandi insan daha nediyecegini saşıriyor allah yardimcin olsun bacin baska nediyecgimi bilkiyorum ben bile okunca caresiz oldum seni artik dusunemiyorum allah bunlara vicdan versin allah bildigi gibi yapsin
Nasıl ütopik istekler bunlar ya, istedikleri gibi olmayınca falakaya falanda yatırıyorlarmıymış köleyi ay pardon gelinlerini?sanirim doldurusa geldi bende ailece artik herkes onun nasil bu denli degistigini anlamis degil suan bir isim yok surekli calismama engel oldu ama ailem arkamda kendimde calisip hayatimi kazanabilirm fakat bu durum gercekten anormal hatta gidip sikayet etmeyi dusundum ailesi kapali bir aile ve onlara gore kadin evden disari cikmaz her islerini erkekler gorur tum gelinleri kole hayati yasiyor inanin kimse mutlu degil zaten esimde daha rahat olmak icin ailesinden yillarca ayri yasamis simdi beni o duruma sokup o sekilde yasamamizi istiyor. kari koca bir tatile gitsek bile aile onay vermezse gidemeyiz bunu kendisi soyluyor. onlar ne dese oyle yasayacaz. bosanma davasi acsammi ne yapsam bilemedim
aynen oyle suan orda is bulmus ve bir haftadir calisiyor beni ikna edip goturmek icin ugrasiyor.Nasıl yani? Ailesini ziyarete gitti 3 günlüğüne ve sonra oraya yerleşmeye ve sizi o yaşama zorlamaya başladı öylemi?birden bire yani öyle pat diye.
Nasıl ütopik istekler bunlar ya, istedikleri gibi olmayınca falakaya falanda yatırıyorlarmıymış köleyi ay pardon gelinlerini?
Eşiniz tüm bunları bilirken hatta sizinle tüm bunları makul ve aklı başında konuşmuşken bir anda oraya gidip bu şekilde değişmesi.. Kesinlikle dolduruş. Ailemize yakışık almazdan girip sen nasıl erkeksin yüz karası diye çıktıklarına eminim yalnız eşiniz normal değil. 8 yıllık karısı, dile kolay üstelik kendi ailesini de biliyor. Abi meselelerine ayrıca değinmek isterdim ama ban yerim. Size şunu yapın bunu yapın diyemem haddime değil ama düşünün şu anlattığınız hayata tamam demek ister miydiniz?
Ailesi fena doldurmuş.ben sana bosan yada boşanma diyemem ama,ben olsam birden önüme sürülen bu emrivaki hayata boyun eğmem arkadaşım.noluyoruz yani.aynen oyle suan orda is bulmus ve bir haftadir calisiyor beni ikna edip goturmek icin ugrasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?