- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Cikarmis simdilik seni gozden belli ama allah büyük bu yaptiği yanina kalmaz o suan onlarin havasina girmis, sende bosver konusacak ne varki senin bir hatanmi var yok birak sesiz kal ne hali varsa gorsün, ayy ona neler yazardimda iste olmuyor burdabayramdan beri neler cekiyorum 3 defa hastaneye gittim bana nasil oldun bile demiyor surekli onlarin yaninda yanliz kal konusalim diyorum hayir diyor gizli saklimizmi var diyip onlarin yaninda konusrsa konusur ama konusmada surekli erkeklik taslamak gelirsen gel gelmezsen bosan diyor
Sakin gitmeyin. Nolursa olsun. Yerler sizi cig cig gormuyo musunuz?asla inanin cikmazdayim gitsem bir dert kalsam bir dert kendimi gectim ailemin ona yaptiklarindan sonra bukadar nankor davranmasi gercekten normal degil kendi basina dusunse boyle biri degil ama ailesinin baskisini bilip onlara ayak uydurmasi gercekten normal.degil
Yaşadığınız yere çağırın ve aile büyükleriyle birlikte bir konusun diyeceğim ama adam da gelecek hal yok.Allah hayırlı kapılar açsın
Olduuuu pasamm.ya bırak arkadaşım ne hali varsa görsün bu nasıl iş.cagirdim gel konusalim dedim artik oraya adim bile atmam diyor ve beni goturmeye bile kendisi gelmiyecek evi toplayip kendim gidecekmisim.
Şimdi kendisi ailesinin yanında gövde gösterisi yapıyor. Erkeklik kadına emretmek, bağırıp çağırmak, maddi konularda sanane benim param kime istersem ona veririme getirmek ki aile yapısı konu sahibinin anlattığına göre buna müsait. Sinirlendim gece gece.
Boşanın ya da boşanmayın bu konuda söz sahibi değilim ama tekrar soruyorum bu bahsettiğiniz hayata tamam demek ister miydiniz? Benim şahsi fikrim tamam demek bence intihar olurdu.
Ay yok artık! Vallahi şimdi şuracıkta çıldırırım o olur. Neymiş? Şaka olsun ne olur ya. Evden gidin de eşinizin yanına değil.cagirdim gel konusalim dedim artik oraya adim bile atmam diyor ve beni goturmeye bile kendisi gelmiyecek evi toplayip kendim gidecekmisim.
Yahu ne büyüsü? Öyle şey mi olur 3 günde tövbe tövbe. Böyle şeyler düşünmeyin. Gidin ya da gitmeyin dediğim gibi hayatınız hakkında emir veremem ama bu hareketler normal değil aile zaten bi anormal kararınızı ona göre verin.ben hala bu şoku atlatamadim buyu yapilsa bu kadar cabuk etkisini gostermez. gidip konussammi diyorum cunku yanliz hic birakmiyorlar onu telefonla konusurkende artik tartismaya giriyoruz.
Üzüntünüzde ve şaşkınlığınızda sonuna kadar haklısınız ama lütfen gitmeyin. Normalde kesinlikle böyle konularda şunu yapın bunu yapın demem ama yazık günah size. Görmüyor musunuz aileyi? 3 günde kendi oğullarının karakteri bu olduysa sizi harcarlar. Ben çekindim okurken resmen. Ağlamayın, dik durun. Er geç düzelecektir öyle ya da böyle düzelmezsede sizin canınız sağolsun.inanin gozume uyku girmiyor aglama krizlerine giriyorum surekli arayip ne oldu bir sey soyle bari diyorum kadinin yeri kocasinin yanidir diyor. Tamam geleyim ama ailenle beni yuz goz etme diyorum onuda kabul etmiyor onlar nasil uygun gorurse oyle yasariz diyor. yarini bekliyorum arayip.detayli konuscam insllah akli basina gelmistir diyorum ama hic umudum yok.
Aklima sey geldi...acaba yillardir ailesiz olmasi ve sizin ailenizden maddi yardim gormesi icten ice gururuna mi dokundu.
Aileside zaten ataerkil insanlar. Onlarda bu konulardan bahsedince veya ordaki erkeklik egemenligini gorunce yarasina tuz basilmis gibi mi oldu acaba..
Cunku doldurusa gelen insan bile ancak icinde kendisininde oldugu birseye karsi doldurusa gelir. Sizin yaninizdaki hayatinda memnun olsaydi birden boyle degisim yasamazdi sanirim.
Ama bunlar hep ihtimal iste. Aslinda hicb dusunmemek lazim nedenini niyesini cunki ortada hakaretler var ve sacma sapan degisimler...
Bence gitmemelisiniz oraya...hakkinizda hayirlisi olsun
ailemden para almasi gururuna dokundumu bilmiyorum ama 8 sene hic sikayetcide degildi hatta benim zoruma gidiyordu ama o yine biraz zorlansa aileme durumu anlatiyordu bizimkilerde on ayak oluyordu ama suan kendi ailesine param var havasina mi girdi ne yapti anlamiyorum ama onlarin yaninda ego yapmasi ve onlarin bana hakaret etmesine goz yummasini anlamis degilim bunu soyledigimde onlar benim ailem istedigini soylerler diyip buna haklari varmis gibi konusuyor.
Üzüntünüzde ve şaşkınlığınızda sonuna kadar haklısınız ama lütfen gitmeyin. Normalde kesinlikle böyle konularda şunu yapın bunu yapın demem ama yazık günah size. Görmüyor musunuz aileyi? 3 günde kendi oğullarının karakteri bu olduysa sizi harcarlar. Ben çekindim okurken resmen. Ağlamayın, dik durun. Er geç düzelecektir öyle ya da böyle düzelmezsede sizin canınız sağolsun.
Bebek olmuş olsaydı da gelmezsen boşanır aldırırdın ne demek!! Eşinizin gözü dönmüş. 8 yıl evlat hasreti çekmiş bir insan bunu nasıl söyler? Yahu çekmemiş olsa bile nasıl söyler? İyi ki çocuğunuz yok, merhametsizlik diz boyu. Dünyanız başınıza yıkılmasın, dik durun. Dünya o adamın etrafında dönmüyor onunla var olmadınız.8 senedir cocuk istedik 2 tupum tikali tup bebek denedik tutmadi surekli dua ettim Allahim hayirliysa bir evlat ver diye ama inanin suan bu durumda cok sukurki cocuk yok diyorum benim aglamama bile uzulen adam ben hickira hickira aglarken umursamadi bu ay yine doktora gidip deneme yapacaktik onada bunu soyledim bizim bir beklentimiz vardi neden boyle yapiyorsun dedim bana soyledigi cvp bebek olmus olsaydida gelmezsen bosanir aldirirdin dedi. ben artik bu saatten sonra ona bir baba kimligi giydiremem ki dunyam basima yikildi resmen kimseye bisey anlatamiyorum buraya yazdim kafam allak pullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?