Eşim benden boşanmak istiyor yardim edin lütfen

ona karsi en ufak bir sevgim saygim kalmadi hersey yerle bir oldu banada seni bosarim demiyor hep gelmezsen bosan diyor davayi benmi acmaliyim ona mi actirayim ne yapmaya calisiyor hic bir fikrim yok ama bu konusmalar baskilar onun ailesinin fikri olduguna eminim.

Bir süre hiç iletisime gecme.arama sorma.o seni merak etsin.suan tedirginligini çaresizliğini hissedip baskı kuruyor sana.umursama asla konuşma, tıpış tıpış gelicek.sonrasina bakarsiniz o zaman

Benim anlamadigim su ; esinizin bulundugunuz yerde bi isi yokmuydu ? Nasil oyle bayram icin 3 gun gidip direk ise basliyor sonrasinda ?
Yani calisiyorsa eger istifadan sonra 15 gun calismasi gerekirdi,hadi is yeri sahibine bagli bu telefonla mi istifa etti?
Bence bu önceden planlanmis bisey olabilir.
Esiniz ailesiyle bi kac ay önce belki baristi telefonla konusmaya basladi herseyini ayarlayip giitti sizin icinde nasil olsa mecbur gelecek dedi heralde,kendi aklinca(!)
ailesinden oncesinde iyi gaz aldigi kesin.

İlk önce karşısında ağlamayı bırakıp dik durun,"ne halin varsa gör git aç davayı senin gibi sünepeye artık koca gözüyle bakamam ben" de ve beklemede kal,bu kadar kolay gaza gelen adama senin bu lafın da koyacaktır eminim,ama ağlamayı,yalvarmayı kesinlikle bırakın.

Bence konuşmaya çalışma bir süre sessiz kal rahat bi hayata alışan adam ailesinin altında yaşayamıyacaktır emin ol bekle ve gör boşanma davası falanda açma evinide terk etme istiyorsa kendisi açsın sakın şu an öfkeyle bişey yapma gitmek gibi emin ol kendisi sıkılacak bı durumdan

Boşanma davası aç cnm şu an çok büyük ihtimal oğullarına cnm cicim yavrum yapıolardır ama bi müddet sonra gözlerine dönecekleri ve eşin kılar adım geri dönecek diye umuyorum

Ben evin tavsiye ederim, bekle anan telefonlarına cevap vermeden...
Üzerine herhangi bir mal mülk var mı? Acilen bir avukattan destek al
Boşanmak mı istiyor orada kalmak mı istiyor bırak kalsın... sen önüne bak
Hayat hem çok uzun hem çok kısa gerçekten değmez böyle bir adam için ömrünü tüketmeye...
Hayat daha güzellerini çıkartır karşına. Eski eşimle de böyle ailesinin gazıyla boşandık şimdi çok daha güzel çok daha huzurlu bir evliliğim var.

bir anda böyle olduysa -sitede yasak ama akla ilk gelen büyü- garip şeyler yedirip içirmiş olabilir ailesi.

eşini yanına gelmeye ikna et.
mesela gel anlaşmalı boşanalım. tüm malı mülkü sana devredeceğim de. ailesi para mal mülk lafını duyunca gönderir muhtemelen. evinizde görüşün. sen de eşinin o günkü yiyeceğine içeceğine, giyeceği kıyafetlerine ayrı ayrı 11 kez felak ve nas surelerini oku üfle. her gün yap bunu. inşallah normale döner.

hiç tartısmaya girmeden kal orda deyin
kalsın bakalım koca adam aılesı ıle na kadar kalabılecek
cok fena doldurmuslar esını
Allah akıl fikir versın

Gitsin kendisi açsın davayı arayıp sakın ağlama yalvarma bırak ne hali varsa görsün ve sakın gitme gidersen senin için son olur arama sorma gits kendin aç davayı bosan de geç dik dur demekki değmeyen biriymis

hiç arama,konuşma ,beklemede kal.Bir süre sonra ısrarla seni aramak ve konuşmak istediğinde boşanma davasını sen aç ben boşanacağım de.Bence ailesi çocuğunuzun olmayışını da kullanıyor olabilir.Biliyorsunuz böyle tutucu kültürlerde bu önemli kriter.Sana buradan ailemize uygun başka kız alırız gibi şeyler de söylenmiştir.Kendini üzme kaldı ki dönse pişman olsa bile sen aynı sen olmayacaksın ona olan duygularından çok şey gidecek.Ailen arkanda olmuş bundan sonra daha çok yanında olacaklar.Unutma sen kıymetlisin.Sen de ailenin bitanesisin.Kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme..

demek ki öyle çok da sevmiyormuş. abilerini görüp seni unuttuğuna göre orada yalnız olduğu için sana bağlıymış. sana rest çeken seni hiç sallamayan birine boyun mu eğeceksin? bunu düşün bence.

bulundugumuz yerde isi vardi hatta o is yerine ortak olmak istedigini soyluyordu eger kalsaydi niyeti oydu ama dedigim gibi bir gitti adam canavar oldu cikti suan buldugu iş ailesinin yaninda onlarla beraber calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…