Bir süre hiç iletisime gecme.arama sorma.o seni merak etsin.suan tedirginligini çaresizliğini hissedip baskı kuruyor sana.umursama asla konuşma, tıpış tıpış gelicek.sonrasina bakarsiniz o zamanona karsi en ufak bir sevgim saygim kalmadi hersey yerle bir oldu banada seni bosarim demiyor hep gelmezsen bosan diyor davayi benmi acmaliyim ona mi actirayim ne yapmaya calisiyor hic bir fikrim yok ama bu konusmalar baskilar onun ailesinin fikri olduguna eminim.
bir anda böyle olduysa -sitede yasak ama akla ilk gelen büyü- garip şeyler yedirip içirmiş olabilir ailesi.Merhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
eşini yanına gelmeye ikna et.ona karsi en ufak bir sevgim saygim kalmadi hersey yerle bir oldu banada seni bosarim demiyor hep gelmezsen bosan diyor davayi benmi acmaliyim ona mi actirayim ne yapmaya calisiyor hic bir fikrim yok ama bu konusmalar baskilar onun ailesinin fikri olduguna eminim.
hiç tartısmaya girmeden kal orda deyinMerhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
Benim anlamadigim su ; esinizin bulundugunuz yerde bi isi yokmuydu ? Nasil oyle bayram icin 3 gun gidip direk ise basliyor sonrasinda ?
Yani calisiyorsa eger istifadan sonra 15 gun calismasi gerekirdi,hadi is yeri sahibine bagli bu telefonla mi istifa etti?
Bence bu önceden planlanmis bisey olabilir.
Esiniz ailesiyle bi kac ay önce belki baristi telefonla konusmaya basladi herseyini ayarlayip giitti sizin icinde nasil olsa mecbur gelecek dedi heralde,kendi aklinca(!)
ailesinden oncesinde iyi gaz aldigi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?