tekrar merhaba konu açmayı becerebildim sonunda biz eşimle 3 yıl önce tanıştık 1 yıldır İmam nikahlıyız benden önce bir evlilik yapmış ve 1 Çocuğu var 9 yaşında ben aileme söylediğimde bana karşı gelip bir sürü tartışmalar yaşadım ama yinede sevdiğim adamı bırakmadım bana karşı ilgisizdi ve hep arkadaşlarıyla takılıyordu ben yanımda olmasını istiyordum birazda koskançtıM son aylarda benden uzaklaşmıştı oğlu iki haftada bir geliyordu o geldiğinde beni gözü hiç görmüyordu ve bende çocuğa karşı bir öfke oluştu günlüğüme yazmıştım çocuk sadece tablet tv tel için geliyordu ve eşim buna çok üzülüyordu şu anda velayet davası var önümüzdeki ay ve sonuç tahminlerimize göre olumsuz olacak bir aydır her gün bitti seni sevmiyorum zorla beraberim gibi bir sürü laflar edip duruyor en son dün gece bende tamam bitsin dedim mahkemeden dolayı moralinin bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü mahkemeden sonra eğer anneye verirlerse çekip gideceğini söyledi ama bana ayrılmak istiyorum diyor fakat beni imam nikahından atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım