• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden boşanmak istiyor

avukata danıştık üvey anne sıkıntısından velayeti vermezler dedi o yüzden resmî nikah yapamadık

Yemişler seni böyle bir karar olamaz..

Evli değil. Yani adam belli ki başka biriyle hali hazırda evli ama konu sahibiyle değil.

Boşanmış adam..

Bu resmi nikah olmadan, dini nikah kiyan adamlari gorevden almak lazim. Birde din adami olacaklar.
:kızgın:

Serbest bırakıldı niyekine acaba..

avukata danıştık üvey anne sıkıntısından velayeti vermezler dedi o yüzden resmî nikah yapamadık

Yalan söylenmiş size. Çünkü şu aşamada evlilik birliği olmadan bir hayat sürüyorsunuz, çocuk bu eve geliyor. Annesi çocuğum olumsuz etkileniyor, birlikte yaşıyorlar gibi şeyler söyleyebilir ki çocuğa sorarlarsa anlatır zaten. Muhtemelen bu yüzden sizden kurtulmaya çalışıyor adam da.

Yemişler seni böyle bir karar olamaz..

Boşanmış adam..

Serbest bırakıldı niyekine acaba..
Hiç sanmıyorum boşandığını.
Çocuğun velayeti konusu çok ciddi anlattığına göre adamın kafasında.

Bu kadar ciddiye aldığı bir mahkeme için, zaten imam nikahıyla yaşadığı kadına resmi nikah kıyıp mahkemeyi lehine çevirebilir gayet iyi biliyordur.

Adam bal gibi de resmi nikahla evli, yada kızı başından atmaya çalışıyor.

Hiç sanmıyorum boşandığını.
Çocuğun velayeti konusu çok ciddi anlattığına göre adamın kafasında.

Bu kadar ciddiye aldığı bir mahkeme için, zaten imam nikahıyla yaşadığı kadına resmi nikah kıyıp mahkemeyi lehine çevirebilir gayet iyi biliyordur.

Adam bal gibi de resmi nikahla evli, yada kızı başından atmaya çalışıyor.

Benimle tanışmadan önce boşandı diye yazmış..
Yemişler kandırmışlar belli..

Çocuğunuz da yokmuş, bence hiç düşünmeden hayatınıza devam edin. Bir daha da lütfen imam nikahı gibi bir şeye kalkışmayın. Resmi nikah en çok kadının haklarını korur. Şimdi adam çekip gitse kimse bir şey yapamaz ama eşiniz olsaydı farklı olurdu. Kendinize kıymet verin lütfen.

Benimle tanışmadan önce boşandı diye yazmış..
Yemişler kandırmışlar belli..
Valla her yerden ibretlik ders fışkırıyor.

Kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama zaten durumdan memnun olmasa şu belirsizliğin üzerine bin defa gider bin defa terkederdi.

Daha bide boşanmak(!) istediği için konu açıyor, ne diyeyim ki.

Valla her yerden ibretlik ders fışkırıyor.

Kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama zaten durumdan memnun olmasa şu belirsizliğin üzerine bin defa gider bin defa terkederdi.

Daha bide boşanmak(!) istediği için konu açıyor, ne diyeyim ki.

Gençlik nereye gidiyor artık,kafalarımı çalışmıyor neye göre böyle kapılıp gidiyorlar anlamıyorum..
Ailelerine üzülüyorum sonra,çek kızını al evine ottursun işte..
Bu ne böyle ne hale geldik artık..

Auri Auri 'nin dediği gibi, resmi nikah kadının haklarını korur. Sen sadece bu ne idiği belirsiz adam için ömrünü feda ediyorsun şuan. Değer mi gerçekten? Aynı yaştayız ve ben staj için yurt dışına gitme planı yapıyorum, senin uğraştıklarına bak. Kendine ve hayatına çeki düzen ver bence.

Üzgünüm ama bile bile kendinizi bir çukurun içine atmışsınız. Resmi nikah kıymanızın önünde hiçbir engel görünmüyor, bu durumda tek seçenek kalıyor o da bu adamın bazı bahanelerle sizi ikna etmiş olması. Bu gerçeği görmeniz gerekiyor. Onun sizinle bir hayat planlamadığını söylemek zorundayım. Fakat zararın neresinden dönülse kardır. Asıl siz bu şekilde resmi nikah olmadan devam etmeyeceğinizi belirtip gidin ve yeni bir yol çizin.

Gençlik nereye gidiyor artık,kafalarımı çalışmıyor neye göre böyle kapılıp gidiyorlar anlamıyorum..
Ailelerine üzülüyorum sonra,çek kızını al evine ottursun işte..
Bu ne böyle ne hale geldik artık..
Belki haberleri bile yoktur abla ne biliyoruz ki? 21 yaşında hala çocuk olan biri imam nikahla evlenip başka bir çocuğun velayet davasıyla ilgileniyor.

aferin sana ya valla hiç üzülme zaten senle hiç ilgilenmiyormuş ah ahhh sakın üzülme kendin ettin kendin bulmussun

tekrar merhaba konu açmayı becerebildim sonunda biz eşimle 3 yıl önce tanıştık 1 yıldır İmam nikahlıyız benden önce bir evlilik yapmış ve 1 Çocuğu var 9 yaşında ben aileme söylediğimde bana karşı gelip bir sürü tartışmalar yaşadım ama yinede sevdiğim adamı bırakmadım bana karşı ilgisizdi ve hep arkadaşlarıyla takılıyordu ben yanımda olmasını istiyordum birazda koskançtıM son aylarda benden uzaklaşmıştı oğlu iki haftada bir geliyordu o geldiğinde beni gözü hiç görmüyordu ve bende çocuğa karşı bir öfke oluştu günlüğüme yazmıştım çocuk sadece tablet tv tel için geliyordu ve eşim buna çok üzülüyordu şu anda velayet davası var önümüzdeki ay ve sonuç tahminlerimize göre olumsuz olacak bir aydır her gün bitti seni sevmiyorum zorla beraberim gibi bir sürü laflar edip duruyor en son dün gece bende tamam bitsin dedim mahkemeden dolayı moralinin bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü mahkemeden sonra eğer anneye verirlerse çekip gideceğini söyledi ama bana ayrılmak istiyorum diyor fakat beni imam nikahından atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
neden böyle yaşıyorsun yazık sana resmiyette kocan deyil sadece sevgilin yada dostun biraz saygın olsun kendine adam seni istemdiğini söylüyor zaten niye duruyorsun hala yanında

Back
X