• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok uzak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence eşinize evini ayır deyin . Her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir şekilde anlaşın , siz de çocuklar büyümüştür iş arayın .Çalışın. Kendinizi güçlü hissedersiniz böylelikle .
1-2 yıl bu şekilde idare edin , sonrasında siz de ona muhtaç olmadığınızı anlayacaksınız . Daha mutlu olacaksınız ve eşiniz aslında neyi kaybettiğini ya farkederek pişman olacak ya da ben gerçekten bu süreçte seni hiç özlemedim diyecek .
Sonrasında da tekrar konuşursunuz .
Ama bence seni sevemiyorum diyen adama da prim vermeyin . Ceketini alsın defolup gitsin.

Bazıları arsız olur . 40 yaşından sonra prostatıydı , osuydu busuydu derken kim ilgilenecek !!! Erkeklerimiz ortalama olarak saçları dökülmüş , göbeklenmiş ve hantal oluyor o yaşlarda . Bakımlı , delikanlı gibi bir adam bulmak çok zor.
Kendisini ne zannediyorsa 🤢 hiç prim vermeyin . Yol verin gitsin . Ben rahatım . İstiyorsan aha kapı orda git deyin .
Ayyyy çok sinirlenindim 🤬

Sevgili papatya, ona sımsıkı sarılmak ve ölürüm de bırakmam yerine başımın çaresine bakmam lazım, ayaklarımın üzerinde durmam lazım. Güçlü bir kadın ve anne olmalıyım deyin öncelikle.
İş bulmaya çalışın eğer işiniz yoksa. Çünkü bu durum hep başınıza kakılacak ilerde eğer evliliğinize devam ederseniz.
Tamam demeyi deneyin ama karalı olun. Bakalım eşiniz şimdi mutsuz, ama sizsiz, daha mı mutlu olacak? Hayat o kadar kolay mı? Mutluluk da diğer kadınlar da kollarını açmış bekliyorlardı eşini gel mutluluk bizde diye.
Bir görsün dünya kaç bucak? Ayrıca mutsuzluğunun kaynağı siz ne yapmış olabilirsiniz. Belki rutinliktir mutsuzluğu. Serbest bırakın. Boşanmaktan önce evleri ayırmayı teklif edin. Yasasın bakalım ssp gibi 50li yaslarında. Kalsun bakalım bir başına. Biraz mutlu oldum sansın.
Mutsuzluk içinde malesef. Nereye giderse gitsin o da onunla gelecek.
Başka biri olmadığından emin misiniz? Güzel ve bakımlı olabilirsiniz, ama acaba kafa yapılarınız çok farklı olabilir mi?? Ya da evde darlıyor vb olabilir misimiz?
Ailesi ile konuyu hiç paylastınız mı ya da yakın bir arkadaşı ile.
Kendinize odaklanın. Düşünmek ve ağlamak yerine kitap okuyun. Ama, seçtiğiniz litaplar akıcı olsun. Bu dünyayı unutun biraz. Çünkü düşündükçe depresyona girersiniz. Eşinizin akıllanması zaman alır. Yaranmaya çalışmayın, dik durun. Ne kaybedeceğini biraz görmeli.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Canım G gulmevsimi . Öncelikle tesekkur ederim yazına. Çok iyi geldi.
Ben onu daratmiyorum. Hatta dediki herşey tamam. Çok beklentisi olmayan mutlu bir karim var, sağlıklı bir oglum var. Ama tutku yok. Herkes karısıni sakınıyormuş şahit oluyormuş, kendisinin içinden gelmiyormuş. Falan.. ayrilalim napalim dedim, sanirim ondanda pek emin degil. Biraz bırak bakalım beni böyle dedi.
Dediğin gibi ben iş vs arayışına gireyim. Ancak emekli 43 yaşına birine de pek iş yok. Kendimi oyalamaya çalışıyorum bakalım. Küskünüm içten içe. Aslinda vicdanlı biridir ama bunun acısının farkinda değil sanırım

Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.

Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
40 yaşında kuzenim yeni evlendi. 40 lı yaşlar gayet orta yaş bana göre. Ama yorgunum diyip 60 yaş moduna girmeyin bence

Canım G gulmevsimi . Öncelikle tesekkur ederim yazına. Çok iyi geldi.
Ben onu daratmiyorum. Hatta dediki herşey tamam. Çok beklentisi olmayan mutlu bir karim var, sağlıklı bir oglum var. Ama tutku yok. Herkes karısıni sakınıyormuş şahit oluyormuş, kendisinin içinden gelmiyormuş. Falan.. ayrilalim napalim dedim, sanirim ondanda pek emin degil. Biraz bırak bakalım beni böyle dedi.
Dediğin gibi ben iş vs arayışına gireyim. Ancak emekli 43 yaşına birine de pek iş yok. Kendimi oyalamaya çalışıyorum bakalım. Küskünüm içten içe. Aslinda vicdanlı biridir ama bunun acısının farkinda değil sanırım
Bak şu halde bile beni bana bırak demiş. Bir de senin onu gercekten gözden çıkardığını görürse tutuşur bence.
Tutku kakmaz tabi bunca yıl sonra. Umarım iş bulursunuz. Süslenin püslenin, çıkın, arkadaşlarınızla cıkın. Merak etsin. O hep evde bekleyen yemeği hazırlamış evine yuvasına bağlı kadın değil. Özgürlüğünü eline almış güçlü kadın olun. Sizi kaybedebileceiğini, konforunu kaybedebileceğini bilsin.

Benzer bir durumu arkadaşim yasadi.41 yasinda.esi de ayni yaşta.20 yili aakin suredir evliler ve universiteye giden bir kizlari var.adam bu evlilik artik zorunliluk gibi iki yildir kari kocacilik oynuyoruz sanki ben ayrilmak istiyorum demis.
Arkadasim da tamam demis o halde ayrilabiliriz ben de bana numara yapan bi adamla hayatimi surdurmek istemem ama ben kendi maasimla hem cocuga hem kendime yetemem cocuk icin maddi olarak destek ol demis.adama da bu xok pahali gelidigi icin su an ev arkadasi olarak hayatlarini surduruyorlar.ayni yataktalar ama sex yok.ayni evdeler,beraber yemek yiyorlar arkadaslar

43 yaşında nasıl yıllardır emekli oluyorsunuz? Kaç yaşında emekli oldunuz ve bunu nasıl başardınız? Benim daha 15 yılım var çok üzülüyorum , asla emekli olamayacağım gibi...
Bu arada siz bu adamı bir an önce boşayin.
Evi arabayı ortak hesabı size versin , yollayın gitsin

Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.

Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
Sevmiyor. Ona şu an sizden daha iyi bir seçenek yok, mecbur yanınızda duruyor . Ama eşiniz aldatmıyorsa bile hafiften arayışa girecek halde. Sevmek istiyor, sevilmek yetmiyor.

Kilom yok. Bakımıyımdır .güzel olmaya düşkünüm. Gezip dolaşma konusuda yalnız olmuyorki
Tek kilo ile bakım ile de olmuyor. Kendinize dönün, odağınızı onun üstünden çekin. Çevre edinmeye bakın, planlar yapın onsuz. Siz ona bensiz yapamaz imajı vermişsiniz, değersizliğiniz burda başlamış.

Bence eşinize evini ayır deyin . Her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir şekilde anlaşın , siz de çocuklar büyümüştür iş arayın .Çalışın. Kendinizi güçlü hissedersiniz böylelikle .
1-2 yıl bu şekilde idare edin , sonrasında siz de ona muhtaç olmadığınızı anlayacaksınız . Daha mutlu olacaksınız ve eşiniz aslında neyi kaybettiğini ya farkederek pişman olacak ya da ben gerçekten bu süreçte seni hiç özlemedim diyecek .
Sonrasında da tekrar konuşursunuz .
Ama bence seni sevemiyorum diyen adama da prim vermeyin . Ceketini alsın defolup

Bazıları arsız olur . 40 yaşından sonra prostatıydı , osuydu busuydu derken kim ilgilenecek !!! Erkeklerimiz ortalama olarak saçları dökülmüş , göbeklenmiş ve hantal oluyor o yaşlarda . Bakımlı , delikanlı gibi bir adam bulmak çok zor.
Kendisini ne zannediyorsa 🤢 hiç prim vermeyin . Yol verin gitsin . Ben rahatım . İstiyorsan aha kapı orda git deyin .
Ayyyy çok sinirlenindim 🤬
Sizden bu çeşit mesajlar nasıl güzel geliyor insana anlatamam. Var olun arkadaşlar 🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X