• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok uzak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık tuketmissiniz bazı şeyleri.Esinizde ima yollu bazen alenen bitsin demiş.Cok alametler belirmiş ama siz görmek istemiyorsunuz

eşiniz size kaç defa boşanmak istediğini söylemiş, bir konuda da ayrılmak istiyor izin vermiyorum demişsiniz.
bence bunun artık aradaki heyecanla filan ilgisi yok, adamın size karşı sevgisi bitmiş. sizi sahiplenmek istemiyor, mutsuz. muhtemelen de önceki konularınızdaki gibi artık hır gür çıkmadan boşanmak istiyor. ben olsam, sevsem de beni istemediğini söyleyen bir eşin yanında daha fazla durmak istemezdim. çünkü eşiniz çabalamak istemiyor, uzun süredir boşanmayı düşünüyor. yanlış anlamayın fakat siz bencillik ediyorsunuz, ben seviyorum diye yanımda dursun istiyorsunuz, eşinizse açık açık mutsuzum, olmuyor diyor..

Ben şu "kesin biri vardır" mantığını cidden anlamıyorum. Bunu erkekler de eşlerine yapıyor. Kadın kendi isteğiyle ayrılmak istediğinde aldatmaya dayanıyor sebebi. İnsanlar sevgisini yitirebilir. Sonsuza dek sürecek diye bir kaide yok ki. Bir başkasını sevdiği için de sizi bırakması gerekmiyor. Bu düşünce hep bir suç ve suçlu aramak yüzünden oluyor. Mutsuzsa ve istemiyorsa gitmesine izin vermelisiniz. İlla ki büyük kavgalar, şiddet, hakaret gerekmiyor bitmesi için.

eşiniz size kaç defa boşanmak istediğini söylemiş, bir konuda da ayrılmak istiyor izin vermiyorum demişsiniz.
bence bunun artık aradaki heyecanla filan ilgisi yok, adamın size karşı sevgisi bitmiş. sizi sahiplenmek istemiyor, mutsuz. muhtemelen de önceki konularınızdaki gibi artık hır gür çıkmadan boşanmak istiyor. ben olsam, sevsem de beni istemediğini söyleyen bir eşin yanında daha fazla durmak istemezdim. çünkü eşiniz çabalamak istemiyor, uzun süredir boşanmayı düşünüyor. yanlış anlamayın fakat siz bencillik ediyorsunuz, ben seviyorum diye yanımda dursun istiyorsunuz, eşinizse açık açık mutsuzum, olmuyor diyor..
Okadar zorki 18 yıl sonra:(

Niye söylesin? Boşanmaya falan kalkarsanız tazminat alın diye mi? Bu kadar emin olmayın. Senelerdir aynıymış. Cinsellik yok, adam sürekli ayrılmak istiyor. Nasıl içiniz alıyor bilmiyorum. Bu beni boşanmaktan daha çok yorardı.
Nasıl yoruldum bilseniz

Tutku bir dönem olduysa tekrar olabilir. Hadi biraz canlanma vakti. Bni istemiyor diye gurur yapıp köşeye çekilmeyin. Üstüne üstüne gidin. Onunla konuşun. Biz bu evliliğe 17 yılımızı verdik. Toparlamak bizim elimizde diyin. İstediğin bişey var mı diyin. Bu dönem giyim kuşamınıza dikkat edin. Yemeklerinize özenin. Sevdiği tatlıları flan yapın. En önemlisi bir müddet ne derse desin onu eleştirmeyin. Ona saygı gösterdiğinizi hissettirin. Akıl danışın ve bunu uygulayın. Sizden değer gördüğünü bilsin.

İlgisiz kadın ve eleştirilen erkek söner. Buna dikkat edin.
Konuşmak istemiyorki

Konuşmak istemiyorki
Boşanmak istemeyene hep destek olurum. Ama msjlarınızı okudum.

17 yıl çok uzun. Eşiniz gerçekten ya sizden soğudu ya da başka biri var.

Çünkü erkeklerde düzen bağımlılığı vardır. Yani düzenim bozulmasın diye ellerinden geleni yaparlar. Mesela aldatırlar boşanmaya gelince yalvar yakar eşini evde tutarlar. Sizinki ısrarla bu düzeni bozmak istiyor.

Ya başka bir düzen buldu. Ya da 17 yılda ne yaşadıysanız canına yetti doydu gitmek istiyor.

Eşiniz bakıyor ama dışarıdaki kocalar değil kadınlara bakıyor azıtmış belli ki

Madem boşanmak istiyorsun ver paraları diyin paraları kapın boşanın

Böyle hayat geçmez size de yazık. Bence acilen ayağa kalkmalısınız. Önce bir iş bulun, sonra bu adam yok var sayın kendi hayatınıza bakın.

tabi ki zordur tahmin edebiliyorum. ama sizce de sizi istemeyen birini zorla yanınızda tutmak daha zor değil mi? açıkçası bana daha zor gelirdi beni istemediğini, mutsuz olduğunu bile bile boşanmamaya çalışmak.
Direnemiyorum artik. Bekliyorum

Eşiniz bakıyor ama dışarıdaki kocalar değil kadınlara bakıyor azıtmış belli ki

Madem boşanmak istiyorsun ver paraları diyin paraları kapın boşanın

Böyle hayat geçmez size de yazık. Bence acilen ayağa kalkmalısınız. Önce bir iş bulun, sonra bu adam yok var sayın kendi hayatınıza bakın.
Ahh ciğerim yanıyor

Bu kadar samimi konuşabiliyorsanız sorunlarınızı rahat tespit edebilir, ikinizde geliştirilmesi gereken şeyleri geliştirebilirsiniz. Gerekirse çift terapisi alın. Birbirinizi yormak yerine birbirinizde dinlenecek durak olursunuz umarım en kısa zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X