Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç birisini istemiyorCift terapisinr ya da seks terapisine gidin. Maddi imkqniniz varsa biraz basbasa tatile cikin, ortam degistirin. Birbirinize vakit ayirmaya, birseyleri tekrar canlandirmaya calisin.
Okadar zorki 18 yıl sonraeşiniz size kaç defa boşanmak istediğini söylemiş, bir konuda da ayrılmak istiyor izin vermiyorum demişsiniz.
bence bunun artık aradaki heyecanla filan ilgisi yok, adamın size karşı sevgisi bitmiş. sizi sahiplenmek istemiyor, mutsuz. muhtemelen de önceki konularınızdaki gibi artık hır gür çıkmadan boşanmak istiyor. ben olsam, sevsem de beni istemediğini söyleyen bir eşin yanında daha fazla durmak istemezdim. çünkü eşiniz çabalamak istemiyor, uzun süredir boşanmayı düşünüyor. yanlış anlamayın fakat siz bencillik ediyorsunuz, ben seviyorum diye yanımda dursun istiyorsunuz, eşinizse açık açık mutsuzum, olmuyor diyor..
Nasıl yoruldum bilsenizNiye söylesin? Boşanmaya falan kalkarsanız tazminat alın diye mi? Bu kadar emin olmayın. Senelerdir aynıymış. Cinsellik yok, adam sürekli ayrılmak istiyor. Nasıl içiniz alıyor bilmiyorum. Bu beni boşanmaktan daha çok yorardı.
BilmiyorumGünaydın,peki bu duruma gelmenizde eşinizin rolü ne oldu? Sebepsiz birbirinizden el ayak cekmediniz herhalde?
Konuşmak istemiyorkiTutku bir dönem olduysa tekrar olabilir. Hadi biraz canlanma vakti. Bni istemiyor diye gurur yapıp köşeye çekilmeyin. Üstüne üstüne gidin. Onunla konuşun. Biz bu evliliğe 17 yılımızı verdik. Toparlamak bizim elimizde diyin. İstediğin bişey var mı diyin. Bu dönem giyim kuşamınıza dikkat edin. Yemeklerinize özenin. Sevdiği tatlıları flan yapın. En önemlisi bir müddet ne derse desin onu eleştirmeyin. Ona saygı gösterdiğinizi hissettirin. Akıl danışın ve bunu uygulayın. Sizden değer gördüğünü bilsin.
İlgisiz kadın ve eleştirilen erkek söner. Buna dikkat edin.
Boşanmak istemeyene hep destek olurum. Ama msjlarınızı okudum.Konuşmak istemiyorki
sevmiyor ki çabalamıyor.Hiç birisini istemiyor
tabi ki zordur tahmin edebiliyorum. ama sizce de sizi istemeyen birini zorla yanınızda tutmak daha zor değil mi? açıkçası bana daha zor gelirdi beni istemediğini, mutsuz olduğunu bile bile boşanmamaya çalışmak.Okadar zorki 18 yıl sonra![]()
Direnemiyorum artik. Bekliyorumtabi ki zordur tahmin edebiliyorum. ama sizce de sizi istemeyen birini zorla yanınızda tutmak daha zor değil mi? açıkçası bana daha zor gelirdi beni istemediğini, mutsuz olduğunu bile bile boşanmamaya çalışmak.
Ağlamaktan kendime gekemiyorumkisevmiyor ki çabalamıyor.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ahh ciğerim yanıyorEşiniz bakıyor ama dışarıdaki kocalar değil kadınlara bakıyor azıtmış belli ki
Madem boşanmak istiyorsun ver paraları diyin paraları kapın boşanın
Böyle hayat geçmez size de yazık. Bence acilen ayağa kalkmalısınız. Önce bir iş bulun, sonra bu adam yok var sayın kendi hayatınıza bakın.
bunu ben yaşamış olsaydım , bana ne derdiniz ?Ağlamaktan kendime gekemiyorumki