Eşim benden habersiz bir kredi daha çekiyor Offf !

Herseyi berbat edince mecbur haber verecek ama dimi. Kari koca arasinda gizli isler olmamalidir bence. Sizde calisiyormussunuz. Siz calismiyor olsaniz neyse. Size danismasi gerektigini dusunuyorum
Ay inşallah batırmaz ya :dua: çoğu gece uykusuzluk çekiyor borçla ilgili mi bilemiyorum neyin var diyorum yok bişey diyo

Sen maddi olarak yeterince yük almışsın, bu borç sizinle mi yapıldı? Önceden mi?

O ev boşanmadan önce Satılmış 30 bin zararına .
Dediğim gibi ben eşimden memnunum ,evliliğimiz oturuyor.pişman filan Değilim.zaten bunların haberini aldığı için bozmaya çalıştığını düşünüyorum.Kendisi yeni bebek doğurdu,bakıcı tuttu.araba Aldı,lüks semte yerleşti..eeee tabi bunların da faturasını birine yüklemek Lazım.şimdiki Kocası belki istemiyor çocuğu nafaka artırma fikri belkide ona ait
Ev bosanmadan once satildiysa esiniz neyin kredisini oduyor su an?

Cocugu almak isteyen hakkini mahkemede arayabilir. Mahkemede cocugun da fikrini soruyorlar,benim de aklima ilk gelen nafaka vermemek icin istenmesi oluyor,toplumun genelinde boyle bu. Okutmustur annesi bir sey diyemem yaninda yasamiyoruz sonucta
Eşim çocuğun fikrini almadan zorbalık yaparak almak istemediğini söylüyor.Bebeğimiz olduğunda sen de çocuğu al istersen dedim o istemeden almak istemem dedi.ve çocuğun telde dediklerini bi önceki sayfada bir ark a yazdım okuyun isterseniz

Bu kadınla evli olmuş olsaydı ayağını yorganına göre uzatmayacakmıydı. Boşanınca adam birden trilyonluk olmadı ya yoksa yoktur

Bu kadınla evli olmuş olsaydı ayağını yorganına göre uzatmayacakmıydı. Boşanınca adam birden trilyonluk olmadı ya yoksa yoktur
Evliyken de böyle basına buyrukmuş.Eşyaları yenileyelim Demiş ,sonra yenileriz şimdi Sırası değil cevabına Karşılık 3 gün sonra kendisi kredi çekip 15 binlik eşyayı getirtmiş eve.Ben de çalışıyorum ! Demiş.Çalışıyor bile olsa bu hareketi Saygısızlık olarak görüyorum ben.Evli olsaydılar da herkalde özel de özel diye tuttudurdu kim bilir

Evliyken de böyle basına buyrukmuş.Eşyaları yenileyelim Demiş ,sonra yenileriz şimdi Sırası değil cevabına Karşılık 3 gün sonra kendisi kredi çekip 15 binlik eşyayı getirtmiş eve.Ben de çalışıyorum ! Demiş.Çalışıyor bile olsa bu hareketi Saygısızlık olarak görüyorum ben.Evli olsaydılar da herkalde özel de özel diye tuttudurdu kim bilir
Demek ki ondan ayrışmışlar insanın durumunu bildiği halde daha fazlasını istemesi aç gözlülüktür ve bunu çocuğu kullanarak yapması neyse ban yemek istemiyorum. Eşinle konus bir çok aile hafta içi zaten aman aman çocuğu ile ilgilenmiyor işten gelip yemek yiyip tv seyredip yatıyor genelde haftasonu çocuğu ile vakit geçiriyor çocukta haftasonu size geldiğine göre bol bol vakit geçirebilir her istediğini almaması onu kötü bir baba yapmaz.

Demek ki ondan ayrışmışlar insanın durumunu bildiği halde daha fazlasını istemesi aç gözlülüktür ve bunu çocuğu kullanarak yapması neyse ban yemek istemiyorum. Eşinle konus bir çok aile hafta içi zaten aman aman çocuğu ile ilgilenmiyor işten gelip yemek yiyip tv seyredip yatıyor genelde haftasonu çocuğu ile vakit geçiriyor çocukta haftasonu size geldiğine göre bol bol vakit geçirebilir her istediğini almaması onu kötü bir baba yapmaz.
Evet kesinlikle.

Evet kesinlikle.
Çocuğu o yapacak kafasını anlamıyorum yok yahu yok sürekli borç ile nereye kadar adamın canınımı alacak. Seninle evlenmeseydi durum farklı mı olacaktı sanki. Çocuğu araya katarak pazarlık yapmak çok çirkin

Çocuğu o yapacak kafasını anlamıyorum yok yahu yok sürekli borç ile nereye kadar adamın canınımı alacak. Seninle evlenmeseydi durum farklı mı olacaktı sanki. Çocuğu araya katarak pazarlık yapmak çok çirkin
Adam hasta olup ölsün çocuk babasız Kalsın onu istiyorlar

ama su var esınız bır çıkmazdaysa sizde onu seviyorsanız destek olabilirsiniz.zten oluyormussunuzda.bu banka ıslerı oyle zorkı.bir liralık borç onlıra olabiliyor..bizimde basımıza geldi.Allah kolaylık versin.oturun karşılıklı konusun.belkı oda bazı seylerı gizlemek zorunda kalmıştır.sizi kaybetmekten korkmuştur.dahada büyümeden borç konusun.

ama su var esınız bır çıkmazdaysa sizde onu seviyorsanız destek olabilirsiniz.zten oluyormussunuzda.bu banka ıslerı oyle zorkı.bir liralık borç onlıra olabiliyor..bizimde basımıza geldi.Allah kolaylık versin.oturun karşılıklı konusun.belkı oda bazı seylerı gizlemek zorunda kalmıştır.sizi kaybetmekten korkmuştur.dahada büyümeden borç konusun.
Evet elektrik -suyu üzerime alma konusunu tekrar Gündeme getirmeyi düşünüyorum

Benim eşim evli değildi.Evlendik bekarlık borçları vardı 1 yola toparlarız sandık. Ama başka şeylerde çıktı zamanla araba aldık borca soktuk kendimizi fln daha 1.5 yıl birşey yapmamız lazım ki düze çıkalım.bende birçok şey yaptım yani nerdeyse bütün evin eşyalarını ben ödedim , arabayı fln o bize baktı ve kendi borçlarını ödedi diyelim. Ama ben pişman değilim bunlar gözüme gelmiyor çünkü mutluyum beni pişman edecek şeyler yapmıyor Muhtemelen sende başta böyle düşünüyordun yada hala böyle düşünüyorsun başta sana net borç söylememesi çok büyük bir hata şimdide kredi başvurusu yapmış ve sana danışmamış sormamış fln bunlar insanı pişman ettirir yani açık açık sor konuş Şifresini yine öğrenirsin ilelebet vermeyecek değil ki. Bankacı olan kullanıcı mahkemede borçlarını göstersin gibi birşey söylemiş umarım nafaka artmazda çok zorlanmazsınız. Allah kolaylık versin tez zamanda borçlarınız bitsin inşallah kolay değil eski eşinden borç kalcakta siz el birliğiyle geçinip borç ödiyip birşey yapacaksınız ama borç bu işte ödenir yani mutluluk olsun sadakat olsun iş olsun. Gizli saklı yapması çok yanlış ciddi ciddi bunu konuşun.
Çok tşk ederim iyi dilekleriniz için,içimi ferahlattınız.Pişmanlığım yok şimdilikkredi çektiyse de benden bişey istemiyor çünkü.Sen borç yönetemiyorsun demiştim bi keresinde.onun için mi benden saklıyor dşyorum.Bana çaktırmadan toparlayayım ni diyor bilemiyorum.O kredi de çekse benim bu eve olan masrafımda Artış olmuyo

Çok tşk ederim iyi dilekleriniz için,içimi ferahlattınız.Pişmanlığım yok şimdilikkredi çektiyse de benden bişey istemiyor çünkü.Sen borç yönetemiyorsun demiştim bi keresinde.onun için mi benden saklıyor dşyorum.Bana çaktırmadan toparlayayım ni diyor bilemiyorum.O kredi de çekse benim bu eve olan masrafımda Artış olmuyo

Evet bu yüzden saklıyor olabilir. Borcu borçla yönetmeye çalışıyor belki onunda elinden gelen budur. Döndürmeye çalışıyordur. Açıkçası benim kendi borçlarımı böyle çeviriyorum eşime beceremiyor gözükmek istemiyorum ve yapabiliyorum.

Evet bu yüzden saklıyor olabilir. Borcu borçla yönetmeye çalışıyor belki onunda elinden gelen budur. Döndürmeye çalışıyordur. Açıkçası benim kendi borçlarımı böyle çeviriyorum eşime beceremiyor gözükmek istemiyorum ve yapabiliyorum.
Evet aynen o da öyle yapıyor.

Back
X