- 22 Kasım 2010
- 11.362
- 20.399
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
3 yıllık evliyiz. Ikimiz de calisiyoruz. Gelirimiz fena sayılmaz ama elimizde beş kuruş kalmıyor kenara atmak icin cunku borclarimi var. Kredi kartı borcu, benim kyk borcum, ihtiyaç kredimiz, kira vs derken ortalamanın üstünde sayılabilecek gelirimiz havaya ucuyor. Son bir kaç aydır bebek sahibi olacağımız icin harcamalarına dikkat ediyorum bebeğimiz icin kenara para atiyorum..esim maaşını bana verir evliliğimizin basindan beri ama bir kaç aydır eksik veriyordu. Gerekçe olarak da kendi kredi kartıyla tatile gitmiştik borcunun bitmediğini soyluyordu. Acikcasi cok sıkı takip etmedim bu borcu. Ama asıl sebebini bugun ogrendim. Daha yarim saat once. Eski cüzdanından banka kağıdını gordum. 10 bin tl lik ihtiyaç kredisi çekmiş temmuz ayinda. Bizim ucan kusa borcumuz varken ben o borçları kapatmaya çalışırken ne icin kim icin çekti bu parayı aklım almiyor. Kendi ailesine verdi muhtemelen. Onlar da kirada oturuyor durumları pek parlak sayılmaz. Ancak kayınpederim bekar kaynım çalışıyor. Sağlık vs gbi zaruri bi ihtiyaçları da olmadi. Benim babam diyaliz hastasi. Sgk borçları olduğu icin emekli olamıyor benden kredi çekmemi istemişti ama ben zaten arada ona yardım ettiğim ve bebegim de geleceği icin onun icin bile kredi çekmemişken esim eger bu parayı ailesine verdiyse- ki yüzde doksan oyle - cok buyuk olay cikaricam. Su anda işteyken arayip saydırmamak icin kendimi zor tutuyorum. Sakinleşmem icin bir şeyler soyleyin.
Edit: Babama para vermeyisimle ilgili bi rahatsızlığım veya vicdan yapmamı gerektirecek bir durum yok nedense bazıları buna cok takildi. Aksine surekli onun tarafından iyi niyetim suistimal edildi merak eden varsa bununla ilgili de konu acmistim aratıp okuyabilirsiniz. Konunun hasta babasina acımayip para esirgeyen evlat profiliyle uzaktannyakindan alakasi yok yani.
Edit: Babama para vermeyisimle ilgili bi rahatsızlığım veya vicdan yapmamı gerektirecek bir durum yok nedense bazıları buna cok takildi. Aksine surekli onun tarafından iyi niyetim suistimal edildi merak eden varsa bununla ilgili de konu acmistim aratıp okuyabilirsiniz. Konunun hasta babasina acımayip para esirgeyen evlat profiliyle uzaktannyakindan alakasi yok yani.
Son düzenleyen: Moderatör: