Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kendine sorsana ben bu adama aşık mıyım?diye..
Cevap alamazsan bir de şunu sor.
Ben bu adamı hala seviyor muyum?????????
..
Şapka düştü kel göründü..
sordum !!!! evet seviyorum...çok seviyorum hemde.bana sarıldığında dünyanın en güçlü kadını ben oluyorum...bana dokunduğunda ilkgünki gibi heyecanlanıyorum...yani benim açımdan sorun yok aslında ama insanların konuşması sinirlerimi bozuyor
sordum !!!! evet seviyorum...çok seviyorum hemde.bana sarıldığında dünyanın en güçlü kadını ben oluyorum...bana dokunduğunda ilkgünki gibi heyecanlanıyorum...yani benim açımdan sorun yok aslında ama insanların konuşması sinirlerimi bozuyor
senin açından sorun yoksa bitmiştirdaha konuşmaya gerek var mı ??
senin açından sorun yoksa bitmiştirdaha konuşmaya gerek var mı ??
merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle severek evlendim.birde oğlumuz oldu çok şükür.fakat eşimin boyu benden birkaç cm kısa,yakışıklı bir adam değil.bunu ilkzamanlar sorun etmiyordum ama birsüredir sorun etmeye başladım,çünkü herkes kafamı karıştırıyor.sen çok güzelsin eşinde sana yakışır bir adam olsaydı keşke falan diyorlar.topuklu giyemiyorum,kendimi iyi hissetmiyırum yanyana yürürken falan..eşim çook iyi bir eş,mükemmel bir baba...kafam çok karışıyor arada.sizce görsellik çok önemlimi?
daha konuşmaya gerek varmı?? yok :))) tamam ya,bide asın bari..eşimi aldatmışım muamelesi yaptınız Allah korusun. ben sadece insanların konuştuklarını sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim hepsi bu :))